90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 293
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
Dave, киноа ако е на зърна във варива, ако е на брашно във ВГХ.
Ади, тя и Дара не плаче от самата ваксина, просто е запомнила лекарския кабинет и само да наближим от два месеца изпада в кризи и не иска да влизаме.
Гени, бонбонът е Божидара Hug
мамаМия, я се премери утре на кантара на същото място, на което по принцип се мериш. Ако подът е неравен, може да дава отклонения. Но извън това, няма как за 90дни да имаш само минуси, има и плюсове, съвсем нормално, особено при жените...то не е МЦ, овулация и т.н. Hug

# 706
  • Sofia
Оффф... не ги обичам тези картофи и това си е. Що се лъжа да си готвя картофи?... Много бяха гадни!  Sick Довечера няма да ги ям, ще си изпека фъстъци.

Я кажете грамажът на сладката вечеря 200 гр ли беше?  newsm78

# 707
Савина, да, 200гр е. Hug

# 708
  • Sofia
Благодаря! Тамън толкова ми е опаковката на сладостите дето съм запланувала за утре.

# 709
мамаМия, я се премери утре на кантара на същото място, на което по принцип се мериш. Ако подът е неравен, може да дава отклонения. Но извън това, няма как за 90дни да имаш само минуси, има и плюсове, съвсем нормално, особено при жените...то не е МЦ, овулация и т.н. Hug
Абсолютно си права  ooooh! МЦ, току що видях  #2gunfire хем си знаех ,че тия дни трябва да е хем се шашкам и аз като децата....Сори,че оревах темата Embarassed

# 710
  • Бургас
Благодаря за мненията.

Genni, бързо оздравяване на малката ! А за сладоледа - цената е промо и вкуса му наистина е прекрасен, по-хубав от на Nestle Boss-a.  Heart Eyes Ако идваш към Бургас и морето, ще те почерпя и тогава ще обменим пак мнения.  Hug

mamaMiq, няма да се отчайваш само, ще караме до края !  Heart Eyes Hug

Аз пак имам въпрос - в Лидл продават замразени багети с масло и подправки, мога ли да си изпека за утрешния ВГХ ден ли не е режимно?

# 711
Банда, какво става със Стаси? Отдавна не съм я засичала в темата? newsm78
Гени, бързо да оздравява Лили.  Hug Hug

# 712
  • У дома
Благодаря Иринита, Съни и Изгаряща, ще се оправи дребчо, тя е "куче марка" hahaha Изгаряща, аз ваксини не съм слагала, само една, тук няма задължително нищо, дават каталог с името и до кога трябва да е сложиш, ако искаш. Норвежците не се ваксинират, Лили има само една, някаква комбинирана, три пъти и я биха и това и е Whistling
Стасита, комарчето, Мими каза, че се чували, била добре, но имала доста за учене Peace

# 713
Гени, тук е задължителна ваксинацията. Дори е обвързана с детски, детски градини...

# 714
  • Targovishte
jujasol  Hug Hug Разрешавам. Само после твоя човек да не ме пребие  hahaha

Банда, моят обяд от грозното патенце се превърна в красив бял лебед. Тъй де - вместо гарнитури, на бистрото взели че се излъгали и сготвили манджа под названието "Зеленчуци на фурна". Оказаха се картофи, грах и зелен боб на фурна - чудно, чудно, мноооого вкусно. и салата зеле. И за вечеря си взех от същата манджа. Само не знам как ще устискам да изям само половината от нея  hahaha

ГЕНИ  Hug Hug ТАНТУРКА да оздравява бързо  Praynig и да ти твори още по-големи пакости  hahaha

ЛАУРА  Hug Hug говорих с тъщата. Тя издаде тайната и аз като една добра клюрка ще кажа само на тебе (кажи на попа да разбере цялото село  hahaha) Слагала 1 чаена чаша вода, 1 чаена чаша олио, маята разтваряла в 1 чаена чаша прясно мляко и 1 супена лъжица захар и после брашно колкото поеме и 1 с.л. сол. Слагала и най-малко 4 яйца и 1 за намазване. Ето на, откраднахме рецептата.  bouquet bouquet bouquet

# 715
  • У дома
Курдов, за какво е това тесто? Яйцата са 4 в тестото + едно за намазване или общо всичко 4? Това питка с пълнежа ли бяха newsm78

# 716
  • Пловдив
jujasol  Hug Hug Разрешавам. Само после твоя човек да не ме пребие  hahaha

О Курдов, благодаря! bouquet bouquet bouquet
Никой няма да те пребива. Ти си толкова мотивиращ. Зарибих още няколко колежки с тая твоя снимка.Някои казват, че е фотошоп де ама не ги слушам

# 717
  • Targovishte
ГЕНИ  Hug Hug при нас се казват Джумалийки - тестени "охлювчета" със сирене, с кайма, с кашкавал, с колбас или каквото си измислиш  bouquet  За яйцата каза точно така: четири и едно за намазване. Аз го разбирам общо 5. Ако не ги правиш на отделни питки, можеш да го "овъртолевиш" като вита баница.

ДЖУАСОЛ  Hug никого насила не карам да вярва, няма фотошоп. Истински съм си  Embarassed

# 718
Здравейте банда и аз имам малко въпросче, много ми се яде тархана но незнам дали е по диетата сещам се само за въглехидратния ден, тарханата е домашна баба ми я прави, но доколкото помня май маята му беше кисело мляко и от него се правеше кисело тесто не съм сигурна точно как се прави newsm78 диетично ли е според вас и за кой ден става, ако е ?

# 719
  • Пловдив
ГЕНИ  Hug Hug при нас се казват Джумалийки - тестени "охлювчета" със сирене, с кайма, с кашкавал, с колбас или каквото си измислиш  bouquet  За яйцата каза точно така: четири и едно за намазване. Аз го разбирам общо 5. Ако не ги правиш на отделни питки, можеш да го "овъртолевиш" като вита баница.

ДЖУАСОЛ  Hug никого насила не карам да вярва, няма фотошоп. Истински съм си  Embarassed

Знам, че е така защото чета темите от мноооого време. Чела съм ти менютата и знам откъде си започнал. Не обръщам внимание на такива, които не им се занимава да се хранят здравословно и режимно и само си търсят оправдания.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт