90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 284
  • 784
  •   1
Отговори
# 720
  • планетата Земя
Нафуках се със сладко и съм доволна.В почивка съм от 15 дни,претеглих се днес,на кг са ми като от края на режима,но имам сваляне в сантиметрите.2 см по-малко в ханша и 2 см по-малко в талията,баджака си стои същия.Усетих по един панталон,че малко ми се разхлопа.Много съм доволна.Продължавам с пълна пара напред

Курдов,с тая твоя снимка ми даде една рамо в началото,за което съм много благодарна.Началото е най-трудно и гладно,и човек има нужда от мотивация
Савина,на кг може да сваляш,но на см трябва да сваляш.Примери си обиколките

в Лидл продават замразени багети с масло и подправки, мога ли да си изпека за утрешния ВГХ ден ли не е режимно?

Според мен стават за ВГХ обяд.Единствено маслото,но сигурно ли е,че е масло,а не раст. мазнина.По правилата ВГХ обядът трябва да е постен

# 721
  • У дома
Курдов, още почивните дни ще направя за себе си и тантурче "Джумалийки" hahaha Със сиренце и кашкавал мисля да е Rolling Eyes Тип увъртяна баница hahaha Ей, за новите не съм на режима, тези Джумалийки вие може да ги пробвате за ВГХ вечеря, старшите да кажат да не ви объркам сега Whistling
Милена, бравоо, аз днес да се изфукам съм малко под кг, с които завърших  Sunglasses

# 722
  • Sofia

Не разбрах... ?  newsm78

Багетата с масло не става. Трябва да е постна. Ако е с растително масло може.

Какво тархана? Какво съдържа?  newsm78

# 723

Не разбрах... ?  newsm78

Багетата с масло не става. Трябва да е постна. Ако е с растително масло може.

Какво тархана? Какво съдържа?  newsm78

Сави ето това е
http://ladyzone.bg/article/zdraven-blog/kakvo-e-tarhana.html
Редактирам баба не слага никакви плодове само зеленчуци и доматен сос.

# 724
  • Бургас
b]ЛАУРА[/b]  Hug Hug говорих с тъщата. Тя издаде тайната и аз като една добра клюрка ще кажа само на тебе (кажи на попа да разбере цялото село  hahaha) Слагала 1 чаена чаша вода, 1 чаена чаша олио, маята разтваряла в 1 чаена чаша прясно мляко и 1 супена лъжица захар и после брашно колкото поеме и 1 с.л. сол. Слагала и най-малко 4 яйца и 1 за намазване. Ето на, откраднахме рецептата.  bouquet bouquet bouquet
Казах ти аз, че без благичко не може, мазнинка демек. Рецептата на много популярната до скоро в нета памук-погама е печти същата.
Така, в събота на вилата ще имам гости (като че ли при нас минава съботя и неделя без гости hahaha). Ще идват нашите приятели от Турция и познайте дали няма да им спретна такав вкуснотийка. Те много обичат тестеничко. Плънката сигурно ще бъде от сешуни манатарки, праз, лук, сушени домати и прясна мащерка. Twisted Evil
За тези, които не могат без мерки и теглилки, да подскажа, че на това количество течности ~ 600 мл би трябвало да отиде поне 1 кг брашно. Ще стане доста голямо изкушение, така че ако няма да имате гости можете да сложите по 100/150 мл от всяка течност и около 600 гр брашно.
Тестото трябва да е меко!

# 725
  • ПЛОВДИВ
Здравейте,  прекрасни!  bouquet
Аз съм едно ново-старо попълнение!  До сега не съм била в този форум.
Чета ви от седмица, а от понеделник стартирах режима.
Правила съм 90дд 2 пъти и това ми е третият път. Първият беше доста успешен -15-16 кг след бременност и кърмене. Напълно се възстанових, първо си върнах килцата за 2 месеца и даже смъкнах екстра 2-3 Simple Smile мерките обаче закъсняха с още година но то е нормално. Не съм правила специален режим на захранване .... хапвах си, както обикновено и върнах 1-2  кг за 1 година.Тъкмо станах предишното си аз и хоп... второ бебче:)
Втората врътка нещо не ми се получи ... не бях достатъчно сериозна. Лятото пробвах и други диети, но изводът е, че това е Диетата.
Сега съм ентусиазирана, мобилизирана и амбицирана да стигна под 65.
Май ставам на 30 години и ако се доближа и до 60.... ще съм направо като абитуриентка Simple Smile Simple Smile Simple Smile
На тази етап не правя упражнения съвсем целенасочено, за да не трупам излишно мускулна маса.  Искам да сваля 5-6 килограма и тогава ще действам с малко упражнения вкъщи - около месец , а после и фитнес със сериозно кардио и така.
Започнах от 80.5, днес след варива 78.9. Знам, че е вода но все се започва от някъде Simple Smile
менюто ми за днес е з - круши, о - спагети с лютеница ( обожавам ги) и за вечеря ще е нещо сладко Simple Smile + рчш
Забравих да спомена, че режимът доста се е променил от 2012г. Затова и се надявам да смъкна пак 15 , защото този е подобрена версия Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хубав и успешен ден  на всички Simple Smile Hug

# 726
  • Targovishte
ОХ - правя вестника, въртя едни ПДФ-и, пращам на печатница - ама и тука надзъртам да не изтърва нещо и направо ... станах кривоглед... Кой ми иска рецептата, кой пита за блажното.... ИРИНИТА  Hug Hug :hug

Преди да психясам съвсем, да напиша нещо дето го забравям от два дни:

САВИНА  Hug Hug Hug ГОЛЯМО БРАВО ЗА ЦИГАРИТЕ!!!! никога до сега не съм се осмелявал дори и да си помисля да спра пушенето. Ей на сега само докато напиша тези два реда и вече ми се пуши. БРАВО ЗА ВОЛЯТА!!!  bouquet

# 727
  • Sofia
Sheny510, ако съдържа само брашно и зеленчуци може. Ако има мляко/яйца не.

viosisida, добре дошла и успех! Пиши си менютата, ако искаш, поне в началото.

Курдов, и аз не се бях осмелявала. Но се оказа, че изобщо не е толкова трудно, колкото ни карат да си мислим. Опитай някой ден, може и да се изненадаш.

# 728
  • София
Сави, имаш и моите поздравления за цигарите  smile3501
аз добре че забременях та се отървах от тях  Mr. Green
irmanowa  Hug
Ади, много си зависи и от плодовете, които се купуват. на някои ципите са по жилави и е по - трудоемко. Мен много ми харесва, защото спестява и време. не се налага да ги белиш, омазваш допълнително... за цитрусите е по-лесно, спор няма  Hug
Като се замисля и аз ще се възползвам от лидълските кутийки, а най ще е смешно в офиса като ме питат какво е това ядене в 17:30 (тръгвам си в 18:00, прибирам се към 19) другия вариант е в метрото, но по предпочитам вечеря в офиса  Laughing
Гени, за малкото бонбонче  Hug
Добре дошли на нови и стари фиданки  bouquet
не можах да ви изчета на спокойствие, но толкова... задачки имам  Joy

# 729
Здравейте, мили мои  Hug
Не мога да ви се начета и нарадвам на "логореята" - толкова ми липсвахте  Heart Eyes
Искам, но не мога да се обърна поименно към всеки. Поздравления на щастливците с минуси, добре дошли на новите попълнения и спортна злоба на останалите  Party
Четох за свекърви нещо - аз ще съм свекърва на квадрат, та си знам от малка една приказка; "Свекървата трябва да е с цип на устата и портмоне в ръката". Някога, когато бях мома, една възрастна колежка беше казвала "Свекърва и снаха не трябва да се виждат по нощници". Тогава се смеех, но се оказа, че си е жива истина. За късмет никога не живях с моята  Joy
И така - режима "почивка" върви добре, даже доста добре. Но аз още се плаша и много внимавам. След децата ми остана тъга и много храна в хладилника и сега ми е лесно.
Днес припнах до Лидл и си взех тази прословута цитрус преса, утре ще я пробвам. Дано ми облегчи фрешовете, които обожавам.
Менюто ми днес:
З - фреш от цитруси
О - грах яхния и салата, филийка
В - зелена салата с елда
, готова е вече
После пак ще намина  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 18:04 от Морска вълничка

# 730
  • София
Здравейте!
Днес нямам отчет, купих чая на Фитолек и се надявам утре коня да ме навести.  Wink
Сави, поздравления за цигарите!  Hug

# 731
Добър вечер и от мен! Чакам да изпишете тази тема, че да се обадя в новата, ама вие ядете тайно и не пишете  hahaha
И аз днес сглупих като лебед  Mr. Green (голяма бяла птица) и си забравих яденето вкъщи. Пропуснах закуската. За обяд се сетих чак следобяд към 14.30. Купих си едни кебапчета пакетирани от близкия магазин, хапнах 3, че бяха едни мижави, мижави.... но и гадни. Без салата, направо  Sick И то в 15 часа. Сега ще мога да вечерям чак 19 (което за мен си е късно). Абе прецаках си деня. И кантарът не ме обича, отпуска ми по 100-тина грама на ден.  Cry
Щях да кажа на някого нещо, даже и повече неща, но съм малко разконцентрирана и ще пропусна да ръся ум.
Хубава вечер ви пожелавам!

# 732
  • софия
Вечерях в 5 и сладко, така че утре си чакам минуса. Naughty

# 733
  • Бургас
Вечерях в 5 и сладко, така че утре си чакам минуса. Naughty
Ще чакаме да се похвалиш!  Hug

Сега ми звъни една приятелка, предлага ми да ходим след работа на заведение / с хапване и пийване/ ... викам ооо,не аз съм на ВГХ утре и я убедих да се чакаме в сладкарницата направо.  hahaha

# 734
Решено за утре - плодове!
И аз вечерях в 5. Да видим...

Общи условия

Активация на акаунт