90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 276
  • 784
  •   1
Отговори
# 735
Иринитка като чух менюто за събота на вилата и щом не минава без гости да вземем да дойдем и ние, е къде е.....!  Hug

# 736
Утре ММ има рожден ден,храната не е проблем на протеини ми се пада,но да питам много ли ще са големи щетите ако пийна една ракийка  newsm78  Embarassed

# 737
Мимиии, какви гости, само да се изкушаваме. Я да сме си вкъщи за по-сигурно Laughing
МамаМия, с една ракия ще саботираш постигнатото

# 738
  • Русе
mamaMiq алкохола е АБСОЛЮТНО забранен.Ти си се саботирай на твоя отговорност.Никой тук не би те посъветвал друго

# 739
Ок, значи няма Laughing иначе ще се загуби смисъла на стриктността ми до момента.

# 740
Добър вечер и от мен
Менюто за утре:
ѝ
З-круша и кафе
О-баничка със спанак или зеле
В-обикновенни вафли2-3 (на кутияка пише че една е 32гр)и шоколада
Ако нещо не е наред поправете ме

# 741
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

Вечерях преди малко и... си изядох цялата манджа  Embarassed Т.е. горе-долу се получи колкото обяда без ФПХ. Срамувам се, така не се прави  Embarassed  Не е като оправдание, но .... от варивата винаги оставам гладен. Сега се ядосвам на себе си и се чувствам гузен.

Зорница  bouquet В менюто не си отбелязала салата за обяд - трябва да има, а вечерята е малко - сладкото трябва да е 200 грама плюс РЧШ.  bouquet

# 742
Днес плодовия не мина съвсем гладко ...
През деня имах цели трима шефове на главата и до печените ябълки стигнах чак в 14ч. До това време изкарах на едно малко бананче нагънато на крак. Не ме питайте как бях умряла от глад. Спаска беше на косъм да глътне някой случаен минувач и рязко да премине към протеинов обяд, но се овладя на време.  smile3508

И корема цял ден не спира да ме боли, дано не ми се случва скоро пак да пропусна ядене.
Тази сутрин след ВГЛХ бях на 0, но утре очаквам раздвижване. А, пропуснах да кажа, че хапнах на 2 пъти по 50гр. сурово индийско кашу като гарнитура към ябълките.
Слагам ви чай и преминавам към вечерята.

# 743
  • Sofia
Курдов и аз като теб. Чак в 19.30 успях да стигна до вечеря, бях умряла от глад и изядох цяла порция от гадните картофи с ориз. Утре пак ще имам плюс. ooooh!

# 744
Аз пък от днес нали трябваше да съм режим почивка и си забравих ориза със спанак, но пък в новото италианско заведение имаше божествени бели пилешки филета с гриловани зеленчуци, много е хубаво това заведение и сега си хапнах оризчето...
За утре за обяд бобец със суха чушка, за вечеря ще видим Simple Smile

# 745
.Приятели,след вчерашният плодов ден,днес съм с ужасно главоболие,световъртеж и гадене.
Някой имал ли е такива симптоми?

# 746
  • Русе
М84 или изхвърляш токсини, или не пиеш достатъчно вода... ама има и вируси, така че всичко е вероято, оправяй се  Peace
Да се отчета
з - 2 мандарини, о - зеленчукова крем-супа, в - огромна салата и малко ориз със зеленчуци
Сега си направих чай и съм с вас  Hug

# 747
Добра вечер на всички, отчет на обяд хапнах боб яхния и картофи задушени
вечеря - боб чорба с гъби (дано майка ми не го прочете Laughing)
Утре-ябълка
Обяд-пълнозърнест хляб от лидл и лютеница+ салата
Вечеря -същия хляб но препечен + нещо ама незнам какво(може би печени чушки с оцет и чесън).
Хора , не пия вода, не се сещам, не ми се налива (ще я намразя). повече от литър нестаа, още литър отива за чай и това е.Около 16 часа получавам гладен пристъп и не ме питайте....чай, чай,чай. Абе в общи линии
трудно се става човек  Tired

# 748
Добър вечер! Много бързо я изписахме и тази тема, дано Тинки с гипса не се затруднява с правенето на нова...  Hug

Въпреки, че се канех да направя плодовия на фреш, в крайна сметка хапнах и разни други неща. Отчитам 1.4 л фрешове от различни цитруси, 1 ябълка, 4 малки парченца печена тиква, 100 гр фурми с лешник, 2 райски ябълки.

Genni Дано среднощните емоции не се дължат на някой вирус, стискам палци малката да е добре.  Peace
Sunny Sky Аз ти писах за сладоледа, не Genni.  Mr. Green Щом толкова го хвалиш, току-виж съм го опитала...  Party
Курдов Оооооо, благодарско за рецептата за джумалийките!  Heart Eyes Предполагам, че и натрошено сирене замесва... Оооооо, виждам, че рецептата е станала още по-комплексна, фийчъринг Irinita! Страшни сте, бре!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Sheny510 Ако траханата е само от брашно, сол, вода, зеленчуци - съвсем подходяща е за ВГХ ден!  Hug Попарена с гореща вода, малко зехтинче, може би доматен сос и готово.  Mr. Green
viosisida Добре дошла, успех! Може да имаш излишни килограми, но пък имах две злата вкъщи и безценен опит от предходните врътки! Дерзай!  Hug За обяда утре не виждам салата?
amor_vincit_omnia Ако друг път очакваш в плодов ден да ти е натоварено на работа, поне си вземи пътьом 1 л фреш, да имаш резервен вариант... Дори и с шефове на главата, няма как да ти забранят да пиеш течности, нали.  Peace
baziliko Независимо дали вечерята във ВГХ е сладка или солена, задължително веднага след нея се хапва лентичка черен шоколад (от късата страна, 70% какао или повече).

За вечеря на ММ правих калмарчета и познайте какво ще обядвам утре, ммммм!  Crazy

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 21:03 от Лаура84

# 749
  • Русе
baziliko съвет , от личен опит - една бутилка малка от минерална вода пред теб на работното място , колкото пъти я погледнеш , толкова пъти я надигаш ,така успявам да се "налея" с 2- 2,5 литра само на работа.И аз съм от породата на камилите , дето изкарват по цял ден с една чаша вода.После свикваш и пиеш по 3литра без проблем.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт