90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 322-НГ, НОВ КЪСМЕТ!

• 27 276
  • 784
  •   1
Отговори
# 750
Благодаря ви добри хора, ще се пробва всичко-ето пак пия чай ама с подсладител(вреден) за десерт.

# 751
Лаура, идеята ти ми допадна. Ще се вслушам за следващия плодов.  jump
Утре за протеиновия ден планирам пиле на грил със салата за обяд, а за вечеря две варени яйца+салата морков и ябълка. Но се замислих дали е позволена последната комбинация? Плод към салатата би трябвало да не е проблем, но да се консултирам с по-опитните за всеки случай.

# 752
  • Русе
Плодове само до обяд и на плодов  ден

# 753
  • Бургас
Лаура, извинявай!  По мечетата за аватари съм се подвела!  Hug

# 754
  • Бургас

Вечерях преди малко и... си изядох цялата манджа  Embarassed Т.е. горе-долу се получи колкото обяда без ФПХ. Срамувам се, така не се прави  Embarassed  Не е като оправдание, но .... от варивата винаги оставам гладен. Сега се ядосвам на себе си и се чувствам гузен.
Добре дошъл в отбора! И аз не мога да се нахраня с варива. Вечерях задушени зеленчуци, както и яхния от елда.
За успокоение на съвестта - тропах хора и бях вир вода. На присъдата ще бъде произнесена утре сутринта.
Мими, кое е това ново заведение newsm78

# 755
Amor_vincit_omnia, ти в почивка ли си? Съдя по оцветените менюта? Иначе ябълка освен за закуска и в плодов, не може Hug
Базилико, съветът с минералната вода от 0,500мл е много полезен. Аз така се научих да пия вода и след време организмът започва да си я търси. Преди 90ДД пиех най-много 1л вода, сега усещам жажда и след 2,5л... За да не си гладен заложи на много салати, а за вечеря утре може да си позволиш и десерт, ако ти се хапва сладко. И черният шокоалд е задължителен.
Лаура, как правиш калмарите? Аз знам само панирани и в паста, а много обичам.

# 756
  • планетата Земя
Върнах се от хоротропане и се чувствам смазана,но щастлива  Grinning

m84,в плодов е тегаво,да.Аз изпитвам слабост.Виж как ще си на другия плодов.Може да е по-добре

Базилико,много интересна комбинация боб с гъби

# 757
Как сте групата сладури,
Изгаряща баба ми казваше че бебето помни от 3-тия ден  Joy
Гени бързо да оздравява Лили love001
 viosisida добре дошла  Hug
Аничка, Ирманова благодаря  Hug, ще се възползвам от цитруспресата и от рендето
Морска вълничка и канки на краката Joy, като стана въпрос за свекърви на сестра ми свекървичка от началото всеки път я целуваше като се видят и как да се отърве  и каза като я види с червило да се въздържа, а сестра ми никога не е била без червило дори и вкъщи, и така се отърва от любимите целувки    love001
За вечеря направих на Пешехотка пандишпанения кекс chef стана мммммм вного вкусен, хапнах 2 парчета и една палачинка с шоколад и сега съм като бременна хлебарка
За утре омразен плодов smile3511 имам сурови ядки, банани, портокали, мандарини и тате ще ми изпече тиква за вечеря

# 758
Лаура, как правиш калмарите? Аз знам само панирани и в паста, а много обичам.
Нарязвам на колелца, запържвам чесън в зехтин, добавям калмарите, добавям босилек, сол, няколко капки лимон... Те сами пускат малко течност, така че стават задушено-пържени (всичко зависи от количеството калмари и колко широк е съдът/тиганът - в по-тесен съд по-скоро се задушават, а в по-широк течността се изпарява по-бързо и по-скоро се запържват). Готвят се не повече от 6-7 минути, да не станат на гьон.

amor_vincit_omnia Салати, които комбинират зеленчуци с плодове са ок само в плодов ден, след 12 ч и то неовкусени.  Naughty Затова утре не става.

# 759
  • Русе
Добър вечаааррр  Crazy
Мии, изписали сте темата, ще се връщам да ви чета, само забелязах на деми и амор менютата са оцветени, а те май не са почивка, нали мацки??
Менютата в почивка са само оцветени, ето например моето днес беше: з-банан, кафе, о-хляб със салата, в-пилешка пържола и салата домати , но аз съм почивка..  Flutter
Хайде, дано Тинки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes успее да направи тема, въпреки ръчичката, че тази ще я заключат скоро..  Rolling Eyes
Връщам се да чета...  Party

# 760
Изгаряща, Ирманова, благодаря за корекцията. Карам втора седмица на диетата и си мислех, че съм схванала основните принципи, но уви. Добре че сте вие да ме поправяте.
Изгаряща, не съм в почивка, дори не подозирах какво означа оцветяването на менютата.  Embarassed Embarassed Embarassed Мислех, че правите така, за да се открояват по-лесно от останалите писанки.  bouquet

# 761
Аmor_vincit_omnia, за това сме се събрали. Да си помагаме  Hug
Лаура, благодаря. Ще пробвам задължително
Утре за плодов съм се заредила с банан, протокали, ябълки и мандарини.
Отново започнах домашният фитнес...е за една седмица, в която не тренирах, съм изгубила доста форма...

# 762
Мими, кое е това ново заведение newsm78
Ето това, ако имаш път към Лазур някой обед ми се обади да идем и да се видим Hug
http://burgas.zavedenia.com/1086/La.Toscana./

https://www.facebook.com/latoscana.bg/info?tab=overview

# 763
  • Бургас
Мими, дори го знам къде е Laughing
А от там минавам, за да отида на фризьор.
Аз мога да изляза винаги от работа, за да проведа някоя "работна среща", така че остава само да се уговорим.
Едва ме нави hahaha hahaha hahaha

# 764
Мими, дори го знам къде е Laughing
А от там минавам, за да отида на фризьор.
Аз мога да изляза винаги от работа, за да проведа някоя "работна среща", така че остава само да се уговорим.
Едва ме нави hahaha hahaha hahaha
Хем ще побъбрим, лошото е,че моята почивка е половин час! Има обедно меню което е прекрасно....днес имаше и салата от марулка, сирене и гриловани зеленчуци в нея....вече имам и карта за отстъпка! hahaha
Другата седмица можем да измислим един обяд Hug
Правят и картофени кюфтенца с панчета...ммм супер...а сервитьорите....младежи, стегнати от всякъде hahaha

Общи условия

Активация на акаунт