Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 240 656
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
...
Напоследък имам проблеми с много суха кожа Любен е и сърбежи Whistling Дали е възможно да е от настъпването на пролетта,  или е от менопаузата  newsm78

При продължителен недостатъчен прием на вода също може да се получи.

# 226
Момичета няма цикъл спрях да пия противозачатъчните или хормоните защото ме е страх от страничните им ефекти при дългия прием. Но горещите вълни са ужасни и реших да пробвам с добавки и безвредни прогестеронови  и естроген съдържащи билки и препарати. Започнах с мазането на прогестогел ето този http://apteka.framar.bg/30000451/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B5% … -80-%D0%B3%D1%80-
и след 2 седмици мазане всеки ден по вътрешните меки части на тялото ръце бедра гърди корем сега горещите вълни спряха до няколко на ден даже почти не ги усещам а преди бяха на 20 мин. Така ме изпотяваха и изчервяваха че изглеждах като домат в лицето и потна като прасе. Който иска да пробва може пък да му помогне мисля да продължавам с мазането поне е ефтино и безвредно а за лятото ако се появат пак силни вълни мисля да пробвам с червената детелина и ето това http://www.iherb.com/Now-Foods-Black-Cohosh-Root-80-mg-90-Capsules/433

# 227
vtvt, какви противозачатъчни си пила? Rolling Eyes

# 228
ами такива с прогестерон и естроген не ги помня вече в къщи е рецептата понеже загубих първото си и единствено бебе в в7ми месец и после искахме пак но вече беше късно и само с тях идваше цикъл а и ФСХ стана ужасно високо вълни имах и доктора каза или с хапчета хормони де ще имаш цикъл но няма да имаш овулация или нямаш цикъл без тях и нямаш овулация и аз ги спрях. Преди това и стимулациите не помогнаха и реших че това ми е достатъчно като хапчета и трябва да почина.

# 229
  • на острова на мечтите
Напоследък имам проблеми с много суха кожа Любен е и сърбежи Whistling Дали е възможно да е от настъпването на пролетта,  или е от менопаузата  newsm78

От диетата ти е.
  newsm78коя диета?
Аз пия малко вода. Освен това , кожата ми е по принцип малко по -суха. Ама ми прилошава, ако пия много вода сутрин Crossing Arms Sick
Кръвната ми захар е наред. Нея я следя периодично Peace
Фри  Heart Eyes DeVa Laughing

# 230
  • София
Веганската.

# 231
  • Добрич
...
Аз пия малко вода. Освен това , кожата ми е по принцип малко по -суха. Ама ми прилошава, ако пия много вода сутрин Crossing Arms Sick

Ще се самоцитирам:

...
Напоследък имам проблеми с много суха кожа Любен е и сърбежи Whistling Дали е възможно да е от настъпването на пролетта,  или е от менопаузата  newsm78

# 232
...

Ще се самоцитирам:

...

Момичета няма общо с диета и други храни, тази сухота я имам и аз и е ужасна, как да обясня незнам, нямам проблеми с нищо пия много вода, но според мен разбира се това се получава чисто на хормонална основа, след като влизам в критическата вече 3 години имам МЦ два пъти годишно и през останалото време се мъча с тая влагалищна сухота направо е ужас, мажа какво ли не ,

# 233
  • Добрич
...
Напоследък имам проблеми с много суха кожа Любен е и сърбежи Whistling Дали е възможно да е от настъпването на пролетта,  или е от менопаузата  newsm78

Може и аз да не съм разбрала правилно, но останах с впечатление, че става въпрос за кожата, а може би е било за лигавицата на влагалището. newsm78

# 234
  • на острова на мечтите
...

Може и аз да не съм разбрала правилно, но останах с впечатление, че става въпрос за кожата, а може би е било за лигавицата на влагалището. newsm78
Аз имах предвид именно кожата на краката.

# 235
  • София
Аз това със сърбежа на кожата на краката между колената и глеените го имам поне от 20 г.  насам (а още си имам редовен цикъл), и се появява всяка зима, когато започна да нося чорапогащници или тесни панталони. Аке се мажа редовно след къпане с крем не ми се лющи кожата и не сърби (аз ползвам А-дерма и подобни млека).

# 236
  • На брега на реката
Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е Менопейс. Препоръча ми го аптекарка, но се чудя дали да го пия. Моля, за отзиви от ползател. При мен признаците са безсъние, топли вълни и понякога нощно изпотяване.

# 237
Току-що четох една статия ( свързана с храненето) в нея се казва че : пиенето сутрин на студени напитки води до проблеми с цикъла ....
т.е. ако сутрин като станете се напиете със студена вода .

# 238
Момичета,
Някоя от вас ползвала ли е Менопейс. Препоръча ми го аптекарка, но се чудя дали да го пия. Моля, за отзиви от ползател. При мен признаците са безсъние, топли вълни и понякога нощно изпотяване.

Пих го януари. Бях със същите оплаквания. 100% ми помогна, доволна съм. Но си взех менопейс найт, защото изпитвах ужас от безсънието, взимах го вечер. А познатата, която ми го препоръча пие отдавна менопейс, казва, че и действа най-добре ако го взема на обед.
След това гинеколог ми изписа Фимейл актив комплекс, като си свърша менопейса. Сега пия него.

# 239
  • На брега на реката
Благодаря ти Фиеста  bouquet.
Аз си го взех и от тази вечер ще започна да го пия. Дано има ефект. До днес пиех вечерна иглика от юни миналата година с едно малко прекъсване, помагаше ми, но аптекарката ми препоръча да ги сменям от време на време и по нейна препоръка взех Менопейса, но е оригинал, а не найт. До колко време да очаквам ефект?

Общи условия

Активация на акаунт