Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 236 783
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
ОК.
Значи ще има отделна тема. Peace

Заповядайте! bouquet

# 541
Зарадвах се като открих тази тема, защото бях съвсем в началото на пременопаузата, за мен беше нещо ново и се надявах да науча нещо от пишещите тук, да обмени опит, дет се вика, но уви.

То и всички останали дойдохме тук, в тази тема, точно по същите причини, но... уви. Миналите вече по този път, вместо да помогнат със съвети, се цупят и ни третират като някакви навлеци, чак и циклите броят.
Добре бе, стойте си тук, пишете си. Искрено ви пожелавам да се появят някои по-отдавна преминали по този път, за да ви съветват какво да правите, след като сте навлезли окончателно в менопаузата, но предвид ЕГН-то, силно се съмнявам да има много такива. Но да се надяваме, че все ще се намерят достатъчно възрастни и компютърно грамотни жени, за да ви дават каквито там съвети очаквате.
Странно обаче защо вие не желаете да съветвате тези след вас, та чак и такива неприязнени реакции...
Както и да е. Останете си със здраве!

# 542
Зарадвах се като открих тази тема, защото бях съвсем в началото на пременопаузата, за мен беше нещо ново и се надявах да науча нещо от пишещите тук, да обмени опит, дет се вика, но уви.

То и всички останали дойдохме тук, в тази тема, точно по същите причини, но... уви. Миналите вече по този път, вместо да помогнат със съвети, се цупят и ни третират като някакви навлеци, чак и циклите броят.
Добре бе, стойте си тук, пишете си. Искрено ви пожелавам да се появят някои по-отдавна преминали по този път, за да ви съветват какво да правите, след като сте навлезли окончателно в менопаузата, но предвид ЕГН-то, силно се съмнявам да има много такива. Но да се надяваме, че все ще се намерят достатъчно възрастни и компютърно грамотни жени, за да ви дават каквито там съвети очаквате.
Странно обаче защо вие не желаете да съветвате тези след вас, та чак и такива неприязнени реакции...
Както и да е. Останете си със здраве!
  Сийооо, ти не ми изглеждаше толкова обидчива. Дева, жената няма как да пише от моя профил. Постът ми беше закачлив, провокиран от " фемикур" - а на Меритууу. Само не разбрах за лигавицата, тия 52 мм, какво значи newsm78. Пък и що да не забави менопаузата с една бременност, която ще я подмлади с десетина години newsm08. Мери не се сърдиш, нали.

# 543
Сандо, добре дошъл! Hug
И жена ти също. Wink
Изпуснал си, че Меритууу объркала размерите, било 5,2мм. Sunglasses

# 544
Сандо, добре дошъл! Hug
И жена ти също. Wink
Изпуснал си, че Меритууу объркала размерите, било 5,2мм. Sunglasses
Мирси, ще пратя по - здрав на жената, ама ще видим кога, че теренът е зает, с тия вампирските филми по Дисни канала, дребната все при нас спи Mr. Green

# 545
Няма ли ваканция това дете? Пращай го на село. Mr. Green

# 546
Няма ли ваканция това дете? Пращай го на село. Mr. Green
Ми, нема село, за съжаление, инак блока щяхме да срутим smile3521

# 547
  • Другата България
 Laughing Меритууу объркала, ама се и поправила.
Скрит текст:
Аз какво - пиша и в двете теми, то така е, като не знам имам ли аджеба менопаууза, пременопауза ли е, какво е... Mr. Green
Сандо, нали знаеш, че на теб не мога да се разсърдя, спокойно. Heart Eyes

# 548
Ох, и аз съм се объркала. Crazy
Мислех, че Сандо е писал в новата тема! Sunglasses

# 549
  • Другата България
 Laughing Това ни е от състоянието, споко, ще го сложим и Сандо в отбора. Hug

# 550
Простено ни е, значи! Laughing

# 551
Дами, все не мога да запомня това дето ни хваща нас. По себе си отчитам увеличаване на потентността, либидото, де. Значи, и при нас работата не отива на добре, хохохо. newsm08 Да му мисли жената.

# 552
ОК.
Значи ще има отделна тема. Peace

Заповядайте! bouquet

Сега пък и отделна тема....но щом се налага, ще вървим и на там, само да е мир Rolling Eyes

# 553
ЗДравейте!
Писах и в друга тема,ама май въпроса ми е за тук.
Трета година съм без цикъл,т. е. в менопауза.Освен горещи вълни,повече кг ,събуждане по никое време
и безсъние в последно време се появи и гадене.
Има ли някой с подобни проблеми?Да сподели ,моля.... Simple Smile

# 554
Попаднах в нета на този крем Против сухота във влагалището и сърбежи е. Ще си купя един да пробвам как е. Някой ползвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт