Какво правят жените в менопауза, когато...5

• 236 630
  • 753
  •   2
Отговори
# 600
  • Добрич
На мен ми направи впечатление и директната реклама на добавки и препарати с линкове и цени.

Който се върже, се върже... Няколко да клъвнат - все файдица...

# 601
Момичета след 7 месечно отсъствие на цикъл май ми дойде изненадващто и ми вървя нормално юни ме прескочи и сега от 05.07 започна едно зацапване  и от вчера сам със адски болки и днес вече текна сериозно .Случвало ли се е на някой от вас такова нещо?

# 602
Да, веднъж след отсъствие от повече от година.

# 603
Благодаря за отговора,то такова кървене вече 10 дни но дано да мине а за болките два дни неможех да мръдна .Само се надявам да спре и да не се повтори това чудо

# 604
  • на острова на мечтите
Благодаря за отговора,то такова кървене вече 10 дни но дано да мине а за болките два дни неможех да мръдна .Само се надявам да спре и да не се повтори това чудо
консултирай се с гинеколог. Ако ти е още рано за менопауза вземи мерки. Вярно,че е много спокойно без цикъл,но пък е по-здравословно да си го имаме за възможно по-дълъг период.
Аз вече години наред нямам цикъл,но топлите вълни не ми дават покой.  #2gunfire #Cussing out Решила съм да си закупя някакви хапчета, че не се търпи вече  Crossing Arms Сега трябва да избера какво да закупя.

# 605
По принцип ми е рано на 40 съм но като дойде..... Иначе и аз бях много зле със вълните през тези 7 месеца отсъствие но сега нямам.Ползвах продуктите крем Мун райс и Мун баланс незная дали те ми помогнаха да си върна цикъла или е било пременопауза и пак да спре

# 606
aca75 - моя близка беше така, оказа се нещо сериозно и я оперираха. Иди непременно на лекар, може и да е само хормонално смущение, но може да е и миома или нещо по-опасно недайсибоже.

# 607
Да ще отида,но аз си имам едно миомно възелче което наблюдавам от 5 год. иначе 2013 съм оперирана от ка ин сито на шииката.

# 608
много си смела и спокойна, браво.... оперирана си "от ка ин сито на шииката" - това е рак на шийката на матката, така ли? И още не си отишла на лекар, въпреки че имаш "сериозно" течение и болки от които не можеш да мръднеш  ooooh!....

# 609
Благодаря за загриженоста,да с конизация съм .Казах че зацапвах няколко дни а после ми текна нормално и с болки сега съм добре върви ми но малко.А що се отнася до конизацията ходя си редовно на профилактични до скоро на 3 месеца.Просто исках някои да сподели дали при пременопауза е имал такъв проблем

# 610
https://spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/ … %D0%B8%D1%8F.html

Ксеноестрогените – заплаха за бъдещите поколения?

# 611
Благодаря за загриженоста,да с конизация съм .Казах че зацапвах няколко дни а после ми текна нормално и с болки сега съм добре върви ми но малко.А що се отнася до конизацията ходя си редовно на профилактични до скоро на 3 месеца.Просто исках някои да сподели дали при пременопауза е имал такъв проблем

И аз съм с конизация на маточната шийка. По същия начин протича и при мен - няколко дни зацапване, а болки си имам доста силни, след това оскъден цикъл за 2 дни и край. Всеки месец очаквам, че няма да ми дойде повече. На 49 години съм, е, след 2 месеца ставам на 50 години. Нормално е, пък и ми е време.

Моля, бихте ли ми помогнали с координати за добър специалист именно за жени в пременопауза и менопауза, които да са наясно какви изследвания трябва да се правят и да ми помогнат за гневните състояния в които изпадам?
Зададох си въпросите в другата тема 2 пъти, но никой не се отзова.

Извинете ме, че "нахълтах" тук по този начин bouquet

# 612
Препоръчайте ми моля добър хомеопат за менопауза.

# 613
  • Бургас

Моля, бихте ли ми помогнали с координати за добър специалист именно за жени в пременопауза и менопауза, които да са наясно какви изследвания трябва да се правят и да ми помогнат за гневните състояния в които изпадам?

Извинете ме, че "нахълтах" тук по този начин bouquet [/b]

При мен тези състояния се проявиха преди няколко години.Мисля, че е свързано с Щит.жлеза / Хашимото/ и изобщо с хормоните, въпреки, че аз нямах 40г.Пробвам предимно с хомеопатия, храна, добавки и спорт, но стигнах до изводи, че това са подтискани през годините емоции, които не могат повече да бъдат подтискани.Друго средство, което може да помогне са бахови есенции, но или трябва да се отиде при специалист или много да четеш за да прецениш кои са подходящите за теб.Мисля да ги оставя да си излизат и без това не мога да ги спра.

# 614
  • По света и в нас.

Извинете ме, че "нахълтах" тук по този начин bouquet [/b]
Може би един добър психоаналитик.

Общи условия

Активация на акаунт