Ужасна аритмия, помощ! - 2

• 94 430
  • 594
  •   1
Отговори
# 345
Ох,Гала,не ти е лесно!Само като чета и се обърквам.Не съм чувала този вид исхемия,каквото и да значи,по неволя изчетох толкова неща в последните месеци.Дано си добре с това лечение!
Африканчо,майка ти не е виновна,притеснява се жената,хората се побъркаха край нас.Моята майка вдига кръвно и не може да спи да ме мисли,което ми е още по-гадно.Виж,мъжа ми си спи ,като всеки мъж Simple Smile

# 346
Момичета,решила съм да търся вариант с билколечение.Поне ще опитам,намерих някакъв билкар Дончо Тонев и ще му звъня днес.Някой пробвал ли е алтернативни методи?

# 347
  • София - Варна
Аз не. Не вярвам в тях, имам особено крайно мнение по въпроса.

# 348
Велковски беше казал, че глога се е наложил като билка за сърце. На мен не ми помогна.

# 349
Ох Гала като те чета и се вслушвам в симптомите си. И аз имам замайване, главоболие почти всеки ден,...ходих на кардиолог сърцето ми е здраво. Имам пролапс на митралната клапа. На антидепресанти съм и понякога вдигам кръвно та ми изписа едно лекарство за кръвно да го нормализирам.

# 350
Момичета,решила съм да търся вариант с билколечение.Поне ще опитам,намерих някакъв билкар Дончо Тонев и ще му звъня днес.Някой пробвал ли е алтернативни методи?

Аз съм против лечението на симптомите. Naughty
Без значение как.
Трябва да се елиминира причината, за да отпаднат симптомите.

Иначе не съм против билките. Самата аз се въздържам от ББ, а пия само валериан на таблетки.

# 351
О не, не се филмирайте. Това са симптоми на много болести, от кръвно също може да е.

- Докторе, какво означава моята диагноза ЕГЗ ?
 - Един господ знае

Grinning Grinning Grinning

# 352
И аз съм против лечението на симптомите,но на този етап според кардиолозите причината е стрес,а диагнозата-здраво сърце.Докато намеря читав ендокринолог,не знам какво да правя.Не виждам смисъл да ходя по кардиолози повече,и аз като Африканчо търся сама причините.

# 353
Аз съм в голям филм че на 36 г трябва да пия хапчета за кръвно  Rolling Eyes  Пиех си АД и нищо ми нямаше и изведнъж се почнаха едни кризи с високо кръвно  #Crazy  през 2-3 вечери кризи правих.

# 354
Това е временно,може би е хормонално.И аз съм цял живот с нормално към ниско кръвно,но имах един такъв период,от сериозен стрес и започнах да качвам.Дори бях под 35 годишна.С малко терапия се оправих,дано и при теб е така.
Аз от днес започвам да пия Ритмонорм сериозно,по 2 на ден както ми казаха поне месец докато ми дойде часа за адекватен ендокринолог.Нямам избор,някакво лечение трябва да предприема.За билколечението ще трябва поне месец,докато започне да действа

# 355
Момичета,ако някой е пил Ритмнорм може ли да ми каже дали му е подействал.Естествено,знам,че е строго индивидуално и супер условно,но все пак.Поне след втори ден прием ефект няма.Дали с натрупване става или веднага има облекчение

# 356
Аз май само това не съм пила. На мен винаги са ми предписвали бета блокери.

# 357
Пила съм, но за кратко. Беше ми по-зле с него, а за излизанията от ритъм нямах ефект.
За прескачания не знам как е, на доста хора им действа.

# 358
Гала,и при мен първо посягат към бета блокери,но като разберат,че съм с ниско кръвно и не ми ги изписват.Въпреки че основно те помагат.При теб имаха ли ефект?
Вчера моя колежка каза,че пие 10 години бета блокер заради прескачания .На 30 години й се появила жестока аритмия и оттогава ги пие,казва че е добре.

# 359
  • София - Варна
Днес сутринта, доста време след ставане, насред кризата от прескачания, регистрирах пулс 49-51. Сърцето ми едвам биеше. Ей на това му викам аз хипофункция... и трябва да увеличавам доста Т3, но то се увеличава много бавно, на всеки 2 седмици с по 12.5 мкр., та има още дълго да си живея в агония.
Дано в крайна сметка ми подейства, но явно ми трябва доста висока доза, от 37.5 нагоре, като гледам.
Досега за 1 седмица съм изпила общо 88 мкр. и явно ми е много малко, за да вдигне ФТ3 с 2 единици поне, та да спрат прескачанията... То като се замислиш 88 мкр. е направо смешка...А аз чакам чудеса.

Ако не спрат и на по-висока доза, ще търся причините за хипофунцкията и екстрасистолите нали и в надбъбречните и кортизола специално. Ама има много да си чакам, поне 2 месеца сигурно, докато стигна до адекватна за моя организъм доза...
А освен това Т3 се пие и по различни начини, не е като Т4. Може приемът да се разделя на 3-4 дози през деня, имитиращи естествения пик и спад на ФТ3 през деня, както и следващи кривата на кортизола, може да се пие наведнъж сутрин, има доста вариации, които могат да се правят. Освен това този хормон, макар и спряган за мощен, има много кратък "живот" и действа само няколко часа след прием, та затова на някои хора се налага да го пият по 3-4 пъти на ден, като кафе все едно. Всеки човек сам трябва да си уцели своята си доза и своя си начин на прием на Т3.
Също така дори ФТ3 да стигне до 8 примерно (при горна граница 7,10) не е проблем, стига човек да се чувства добре и да няма симптоми на хиперфункция. Важното е клетките да го усетят, дори не се обръща такова внимание на серумното ниво, важното е как се чувства човек.
Та има бая да си почакам с моя ФТ3 около 4.5-5 най-много.
Доста е сложно, но дано нещата се наредят все някога.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 20:41 от afrikancho

Общи условия

Активация на акаунт