Ужасна аритмия, помощ! - 2

• 94 403
  • 594
  •   1
Отговори
# 360
Африканчо,ти както винаги си супер аналитична и поне за себе си знаеш причината.Това е най-важно,моята поне засега остава неизвестна.
Проблемът е,че вече психически не издържам...при цялото ми усилие да игнорирам прескачанията.От два дни са много силни,освен това се засилиха и вечер.Дори когато лежа,да не казвам че като се обърна наляво,още повече,това не ми се беше случвало досега.
Тази вечер направих грешка да ям в 19.30,буквално две хапки,и сега е ад,не се трае.Само като се сетя,че преди пет дни бях при последния кардиолог,който каза,че нямам проблем със сърцето и не знам кой път да хващам.

# 361
Распутин, и аз съм с ниско кръвно, 90 до 100, ама като ме лепна исхемията и няма накъде без бета блокер, пиеш много течности и айряните със сол за да го държиш. А в малки дози може въобще да не ти действа на кръвното.

# 362
  • София - Варна
Распутин, ти преди прегледа при Тодорова си пусни още един път щитовидни хормони, за да ги проследиш. Аз така бих направила. Убедена съм, че ФТ4 и ФТ3 ще са ти по-ниски от първите. Според мен проблемът ти идва основно от жлезата.

# 363
  • гр. Варна
Напоследък получавам много прескачания докато вървя- цял ден стоя седнала на работа и като стана и тръгна се започва. Какво да правя вече не знам.От 1 месец съм на Беталок.Случвало ли се е на някой?

# 364
  • София - Варна
Мадам, здравей! Ти си тази, която беше пуснала темата, ако не се лъжа.
Аз също съм с прескачания при движение, но открих причината за себе си - Хашимото.
При теб явно е друга причината, ти от доста години си така.

# 365
Привет, Мадам! Hug
А като ги имаш, проблем ли е?
Защото аз имам във всякакви пози Grinning, но не им обръщам внимание. Sunglasses

# 366
  • гр. Варна
Да, аз съм  Simple Smile. Така съм може би от 17 години. Сега съм на 37. Но тия прескачания по време на ходене и то само след като преди това продължително време съм седяла, са нещо ново...Имах периоди, в които рядко ги усещах, но сега отново зачестиха...Продължавам с посещенията си при кардиолога ежегодно. Наскоро започнах Беталока, не ми действа на екстрасистолите, определено... След няколко дни отново съм на преглед и ще искам холтер, та да видим за какво става въпрос...И аз имам отрицателни Т-вълни, винаги съм си ги имала. Имахме профилактичен преглед от работа и като ми видяха кардиограмата с тия вълни ми казаха, че съм за коронарография. Но им обясних, че аз ги имам откакто се помня, така че това е единственото ми успокоение. Но тия прескачания, така ги мразя, толкова е неприятно когато се случва, особено ако наоколо са колеги, приятели..а аз не обичам да споделям, да се издавам в такива моменти, правя се че всичко е ок... Да не говорим как съм се ограничила откъм забавления, екскурзии, емоции...Всичко заради страхът да не ми стане нещо, да не се изложа пред някой. Гледам да не им обръщам внимание, в повечето случаи се получава, но Те промениха живота ми, извода след толкова време е : ами това е положението.

# 367
Момичета,днес беше върха на всичко,два пъти на лекар  Sad
Толкова прескачания не помня да съм имала,с всеки изминал ден съм по-зле.От сутринта ме подхванаха и отидох при ЛЛ,прескоци нон стоп,той ми вика-вземи си успокоително и си пий лекарствата.Следобед стана нетърпимо,при все че пих ритмонорм.Втори лекар-кардиолог,едва стигнах до него,каза да вдигам дозата на ритмонорма.Дори не ми направи кардиограма,защото си тръгвал!
На път съм да взема кардинално решение да спра ритмонорма,което може и да е грешно решение.Объркана съм,факт е,че съм по-зле от ден на ден!

# 368
  • гр. Варна
Много неприятно, знам как се чувстваш. Дали не е от времето, а и май лекарствата не помагат.Дано минава бързо.

# 369
madam,само този,който го е търпял може да разбере>За жалост вече е повече от месец,ежедневно,ежеминутно.Само се надявам да мине и се чудя какво да правя,едно разбрах-лекарите не знаят какво да правят!

# 370
Записах се да ви следя, до скоро имах подобни проблеми, вече мислех, че е нормално след 40г човек да има аритмия. Не съм се впечатлявала, но тъй като ми откриха и туморче реших да направя прочистване на черния дроб. Разпространения в нета вариант ми се стори доста драстичен и не се решавах да го изпълня. Случайно обаче попаднах на вариант на същото това прочистване със зехтин, лимон, но добавени бяха и малко мед и някакъв чай. И като няма какво да губи човек, става смел, отидох до Плевен за билките и описанието на прочистването с тях, обещани бяха само 3 дни ограничаване в храната. Иначе след 20 дни се прави още 1 път същото прочистване, след което резултатите са доста по-забележими. Но при мен след първия път прескачанията на сърцето спряха. А бяха такива, че медицинските кадри като им ги описвах заключавха, че става дума за тумор. Дано информацията не се възприеме като реклама. Споделих, приемайки този риск. Който иска, нека се възползва, останалите моля да пренебрегнат написаното от мен, не ми се обяснява и защитава. Неам нерви и време за губене с тоя тумор.

# 371
Распутин, как си?
Те за ЕФИ мислила ли си?

# 372
Распутин, какво става, добре ли си? Да не те приеха в болница?

# 373
.... Неам нерви и време за губене с тоя тумор.

zeleni, стискам ти палци от сърце!
Аз съм искрен последовател на хората, които церят себе си с помощта на собствените сили на тялото си.
Сигурно вече си стигнала до тази информация, но ако не си:
https://www.facebook.com/groups/1094768780553144/
Има мноооого инфо в нет-а и отвъд тази група.
Пожелавам ти успех! Туморът не е като едното сърцебиене, но ще се справиш!  bouquet Hug Praynig

# 374
  • гр. Варна
Споделям резултата си от холтера:97надкамерни екстрасистоли и 1 камерна.Препоръка за смяна на Беталок с Конкор...

Общи условия

Активация на акаунт