Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-222 тема

• 63 228
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Привет! Hug Hug Hug

Цитат
Много готин е този Баръш Калъч!
Надин Hug и аз съм -за! Laughing Гледала съм го в Огледален свят(Adını Feriha Koydum) с Чаатай Улосой и Хазал Кая;в Сезона на лалетата и във филма,който си препоръчала! Peace

# 46

Здравейте Hug

Много готин е този Баръш Калъч!Надин Hug и аз съм -за!

Аз също  съм за Баръш Калъч. Но още не са ме извикали
в комисията,за да си кажа мнението . Joy Joy Joy Joy

Малко музичка/www.youtube.com/watch?v=HD5sFzDgNRE

# 47
Здравейте  момичета  и от мен

Нощес като си писах поста не знаех, че днес е денят на БЛАГОДАРЯ Вичи Hug хубаво е, че ни подсети за това какъв ден е днес

Така, че :

на всички вас реални и виртуални дружки за всичко, с което сте ме обогатили до момента. И надявам се, че и занапред ще продължим взаимно да го правим. Линка Hug сутринта хубаво го е написала, така че да не се повтаряме -Лайк и от мен thumbsup Само ще допълня, че искам да благодаря и на Туба - тази чаровница и великолепна актриса, Човек с главно "Ч", съпруга и майка, благодарение на която всички ние се намерихме тук в нашата тема, или както й казваме - "къщичката ни".

Понеже имам доста пропуски във филмово-сериалното ми образование Wink сега отивам да изгледам по съвет на Надин Hug филма Обичам те, любими мой, понеже си нямам и грам представа що за актьор е предложения от Цвети Hug Баръш Калъч. И на мен ми харесва визуално Peace

След което може и да видя 1 еп с бг субтитри на Гордиев възел от Злати Hug

Клари Hug кой е този сериал в сряда, където те е запленил?

Нещо тези дни Сабинка Rolling Eyes нещо е зачезнала. Да не е  отново отлетяла на  нанякъде Rolling Eyes

Слагам една рисунка, която може би някой колекционер ще си я сложи в колекцията Баги  Wink  Whistling Не е моя, но би ми се искало Heart Eyes Взех я  от бг фейса на Туба Peace

Нали съм по притчите  newsm47 ви предлагам тази хубава притча, която мисля че е подходяща за днешния ден на Благодарността Peace
Скрит текст:

В онези далечни години, когато нямало още електричество, уличните фенери се палели ръчно. Тогава живял един дребничък старец-фенерджия, който обикалял всяка вечер улиците, драскал клечки кибрит в подметката си и палел светлина във всяко ъгълче. Той нямал семейство и бил от онези тихи и незабележими хора, които околните игнорират. Децата му се присмивали и го наричали "джудже", а възрастните го мислели за лентяй, защото се подавал навън едва късно вечер.
Всеки път, когато дребният фенерджия драскал клечка в подметката си, той се смалявал на ръст. Веднъж при него дошъл един от малкото хора, които го забелязвали и знаели какво върши, и го попитал:
- Слушай, защо продължаваш? Съкращаваш живота си, за да правиш добро, а в замяна получаваш само едни оскърбления.
- Ако не паля фенерите, хората ще останат на тъмно - отвърнал старецът. - А това е лошо! Представи си как някой се опитва нощем да стигне до дома си, но няма светлина и се лута цяла нощ из улиците. А когато е светло, ще се прибере безпрепятствено вкъщи и вътре в душата си ще ми каже благодаря. Това ми стига.
И той продължил да драска кибритени клечки в подметката си, да пали уличните фенери и да се смалява ден след ден, докато накрая не изчезнал съвсем. Никой не забелязал, че е изчезнал. Но всички забелязали, че станало тъмно.

Още веднъж да ви благодаря по моя си начин Heart Eyes (е, колажа го направих по времето на КРА, но мисля, че си е актуален Peace)

Хубава вечер

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 19:16 от kanti

# 48
  Здравейте! Минавам да ви кажа "Благодаря!" на всички за всичко списвано в темата. Hug

Благодаря и на Рина за новата 222-ра тема. Hug

Скрит текст:

П.П. С канти сме писали едновременно и пита за мене. Hug Не съм заминала. Да не се бях завръщала. ooooh! След 1.01. си представи остров Мавриций, но не с плажовете, а с една голяяяма тръстика и мене с едно голяяямо мачете. Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 19:06 от sabina_k

# 49

Здравейте Hug

Хубав ден е днешният Laughing "Благодаря" е от вълшебните думи, от които ти става леко и хубаво! Благодаря ви,момичета, че сме ято newsm51

Надин, Злати, за линковете Hug Подхванах го, но не успях да продължа. Насладих се няколко кадри от Милано, за останалото - нямам мнение. Нищо дотукне ме впечатли, ама се надявам нещо да ме задържи поне за 1 епизод - има добри отзиви Peace

Злати, благодаря, че сподели за СГ! Аз погледнх края. Мрънках, но ме опровергаха. Както се казва "краят остава за вас" Wink Заслужаваше си да изтърпя розовите, скучновати сцени. Разбрах и защо Г., израснала в детски дом, не организира рождения ден на сина си сред децата от вече нейния дом.. Чакам си превода. Не само, защото ми е интересно, а за да допълня картинката и с четвъртия член на СС в жълто Wink

По снимката сложена от Баги Hug изглежда, че Туба и Онур са гледали заедно епизода тази вечер yes

И снимка е излязла, дали ще гледат заедно newsm78

Цвети  Peace  и аз се надявам да се появи още някоя снимка
Аз не вярвам да се появи друга снимка Peace Май колективното гледане на финала е било в домашна обстановка - в дома на режисьорката и продуцента на СГ Gül и Mustafa Oğuz (Имат продуцентска къща Most Production. Tехни са Съла и Мерхамет?, както и два от филмите на Ч.Ирмак). Pогледнах истаграма на режисьорката, тя няма навика да пуска подобни снимки, nо пък има интересни и красиви кадри: https://www.instagram.com/guloguz_/
Режисьорката с тъга говори за края, но се връща към хубавото, което остава - чудесните приятелства и благодри на всички за напрегнатата работа. Това е добавила към снимката.

ПП Докато си пиша и художествено оформената снимка на ТМТ се е появила не веднъж, а два пъти, ама ще си я оставя, Хубава е! Канти, Сабинка Peace

ПП:
Представям си коментарите Mr. Green, ама не беше за изпускане  Wink

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 19:35 от Bagi

# 50
Само да попитам, някой знае ли други сериали, написани от сценариста на "Спомни си Гьонюл" ?

Да поздравим и любимецът на Туба - Леонардо ди Каприо с голямата награда "Златен глобус" от снощи. Peace  Планувам за трети път да се завърна и да изгледам този филм "Завръщането"  Embarassed , ама засега съм наполовината от него и то от два месеца Mr. Green Mr. Green

# 51
Привет  Hug
Кара Севда с Бурак и Неслихан Peace Адашката ми,която използва ника ми го обожава и ми хареса много и на мен.
-мързи ме да търся снимка и копирвам тази Peace
Лека нощ Hug bouquet bouquet Hug

# 52
Цитат
Само да попитам, някой знае ли други сериали, написани от сценариста на "Спомни си Гьонюл" ?
Надин Hug аз съм гледала Край(Son) с Ийит Й.,Нехир Е. и Еркан Джан! Peace

Канти HugБаги HugКлари HugСабина Hug

Клари, и аз гледам Кара севда! Wink

# 53
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

БЛАГОДАРЯ!  bouquet

На всички, направили и днес темата ни толкова интересна и пъстра  Simple Smile
Е, преобладава жълтото, но...  Wink нали е цвета на слънцето - кой не го харесва и желае.  Peace

Много е хубава рисунката по снимка на...  Simple Smile трите грации, но няма да я повтарям и аз, да не прекаляваме  Wink

Затова... за колекционерите един огледален образ  Simple Smile

А колкото до други сериали... - в момента не гледам никой турски, някак им отвикнах и не зная ще мога ли да подхвана нещо изобщо или ще си чакам Туба  Peace

# 54
Сабинка Hug появила си се почти веднага след мене. Съжалявам, че не си някъде из странство да гледаш как се полюшва тръстиката от вятъра, а тук те е  нагънала да я подрязваш Sick
Баги Hug знаех си, че рисунката в жълто ще ти хареса. А ти пък веднага си намерила и допълнението към тройката Flutter

Цвети Hug сега след HG и аз нямам  сериал, който да следя. Виж, ако се появи отново нещо много интересно и кратко дори без Туба - може. Иначе и аз си чакам момичето ни да си хареса проект и да направи ново дизи. Но се съмнявам, че ще е тази година Peace
Клари, Злати значи сте посестрими по сериал Heart Eyes

Отново, но вече с днешна дата казвам "Благодаря"  Heart Eyes

# 55
Да завърша прекрасния ден на "Благодаря" като ви подкрепя в благодарността към талантливата актриса, благородния човек и страхотната майка - нашата Туба!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре, че я има и че ни събра в тази тема!  Hug
Благодаря, Туба!  txtloves

Лека нощ! Hug

# 56
Привет и от поизчезналата нощна смяна! Simple Smile Hug
Това е Пепеляшка и съм сигурна, че сте познали. Simple Smile Една от чудните приказки на Шарл Перо /388 години от рождението му/.
Денят на думата БЛАГОДАРЯ отмина, но никога не е късно да благодариш. И от мен благодарност към всички вас и към всичко, което ни събра тук.

Канти newsm51 smile3501 smile3525

И моят избор от 50-те най-добри снимки. Лина newsm10

Аз също съм за Баръш Калъч и съм гледала предложения от Надин филм /Обичам те, любими мой/ още миналото лято пак от нейния списък, който съм си направила.

Тема 222 е богата и много интересна и нищо чудно да е под влиянието на числото, /Баги Hug/
но все пак благодарение на вас, на вашите колажи, снимки, притчи, мъдрости. Hug

С тези прекрасни очи ви пожелавам лека нощ. Hug

# 57
Привет, привет! Grinning Hug Докато не съм се изгубила в мъглата вън с кучето, ви слагам 13 -ти епизод с руски субтитри на "Спомни си Гьонюл":

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

И аз да отбележа Шарл Перо, като ви припомня приказката за Спящата красавица Laughing

Хубав ден на всички!  Peace Hug

# 58
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов ден, нов късмет - дано да е по-добър от вчера  Simple Smile

Рали  Hug наистина се позагуби тези дни, та... радвам се, че се появи пак.  Peace

Надин  Hug припомняйте ни приказките на Шарл Перо - кой не ги обича и помни  Peace

А колкото до Баръш,  Wink то май много са такива, като нас дето го харесват за партньор - колажите с него са били пуснати около анкета на арабките  Simple Smile

# 59
  Здравейте! Hug
  Видях Гугъл украсен с Пепеляшка и пантофка и разбрах, че ще има някаква годишнина. Благодаря, рали, че ми обясни и ми спести някоя минута в търсене. Hug В полза на бабите с компютър - да си жалят гласните струни, макар че те ще я прочетат по-артистично: Peace

Да, Линка, Туба ни събира тука и нейните бивши и бъдещи партньори. Hug Не съм мислила някога, че турска актриса така ще ми въздейства, защото тяхната култура ми твърде далечна. Но може би е това, че поне аз с играта й не я възприемам като такава. И не ми е глупаво да премине през главата ми идея за филм с някой популярен актьор от англоговорящите. Naughty Като прочетох кастинга на последния филм на Тарантино, вече виждам, че Дамиян Бичир е стъпил здраво в Холивод. видях го наскоро в друг рейтингов филм.  А го познавам бегло като мексиканския актьор от дишащата и досега "Ацтека ТВ" на "Телевиса" Но аз, ако имам изгледан мексикански сериал до края, то той ще е на Ацтека, а на Телевиса не по-дълъг от 90 серии. Peace
  Току-що бившата вече Кака туитна с какво да отидем на работа, но не е подходящото за времето у нас. Naughty Друга причина не виждам. Peace Stop Party

Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт