Избор на училище за първи клас - 2016-2017 Варна

• 94 791
  • 393
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, някой знае ли за Г.С.Раковски - Варна, има ли списък с резерви? Това 168 бр. деца за 6 или за 5 паралелки първи клас са?

# 256
И да има списък с резерви ще го пуснат много късно най-вероятно, а може и да не го пуснат.Най-добре отидете на място,за да попитате или се обадете по телефона,защото знам за резерви които се записаха,но родителите ходиха на място днес . Всичко след първо класиране е с голяма неизвестна-това го казвам за всички училища без изключение. Crossing Arms Според мен паралелките са 6 .

# 257
И да има списък с резерви ще го пуснат много късно най-вероятно, а може и да не го пуснат.Най-добре отидете на място,за да попитате или се обадете по телефона,защото знам за резерви които се записаха,но родителите ходиха на място днес .

Благодаря, трябваше днес да излезе списък,  второ класиране...нищо няма на страницата им.

# 258
Няма,да,както и на страниците на доста други училища. Не е случайно.Докато вие си чакате чинно по правилата ,другите се записват на място преди вас.Ходете на място и питайте,не чакайте .

# 259
Здравейте, аз днес записах детето си в Димчо Дебелянов в ПГ. Дано не съм сгрешила!

И да, списък не чакайте за второ класиране, тичайте на място!

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 18:57 от geri28

# 260
Здравейте! Знае ли някой тази година кой учител ще поема немската паралелка в СОУ "Гео Милев"?.Имате ли някакви отзиви?

# 261
  • Варна
Да попитам дали някой има впечатления за г-жа Красимира Михайлова, ОУ Ангел Кънчев.Тя ще е класна на дъщеря ми.По телефона звучеше приятно, обяснява, покани ни на РС.

# 262
mmilityy, кога ще ви е родителската среща? Сега се връщаме от дълга разходка, но бях без тел., а уж чакам обаждане... Ние сме паралелката с английски ( те са три, мисля Simple Smile ), но все пак да се ориентирам утре или другата седмица ще е.

# 263
  • Варна
mmilityy, кога ще ви е родителската среща? Сега се връщаме от дълга разходка, но бях без тел., а уж чакам обаждане... Ние сме паралелката с английски ( те са три, мисля Simple Smile ), но все пак да се ориентирам утре или другата седмица ще е.
С информатика и английски сме ние/ от тези ще са две паралелки май, а с анг. и математика май също ще са поне две/.Другата седмица на 15-ти ще е срещата, в 18ч.

# 264
Много благодаря за отговора  Simple Smile Ще чакам нашето обаждане - мислех, че до 15.6. ще са РС на всичките първи класове.

# 265
Две са паралелките с инфомационни, една с немски /мисля така беше/ и 4 със зип английки.

# 266
И ние сме с информатика,но никой не се е обаждал.Явно ще сме от другата паралелка.Интересно защо така се бавят другите класни,явно че класовете са сформирани вече. newsm78 Сигурно нашата е някоя гадина,която иска да се прави на важна и да ни държи по-дълго в напрежение .  CrazyДа се обаждат и да казват,че имам планове за другата седмица и искам да си ги подредя,ама ха.

# 267
И нашето разпределени по класове излезе, за съжаление изобщо не съм очарована от това при коя учителка сме се паднали, мненията които събрах за нея за само негативни. Направо не знам какво да правя, единствено мога да преместя детето при двете нови учителки, които тази година поемат два от класовете. Просто не знам какво да правя, да оставя всичко на късмета и да пренебрегна негативните мнения или да стрелям на посоки и да го преместя при някоя от новите, за които нямам грам мнение? Направо съм отчаяна....

# 268
О ,това е ужасно.Като знам и аз какви сме кутцузи,като нищо и ние ще  изпаднем в такава ситуация . Щом имаш възможност за разместване,аз бих се възползвала . Явно си притеснена от негативите,така че избери една от новите учителки .Би трябвало като са нови да се стараят повече,а и децата обичат по-младите хора,по-лесно ги приемат .Няма да са добри педагози най-вероятно и няма да имат добър подход като новобранци,но тя и тази явно не е блеснала с качества,така че нищо не губиш.

# 269
  • Варна
Radina, аз бих го преместила. Peace

Общи условия

Активация на акаунт