Избор на училище за първи клас - 2016-2017 Варна

• 95 095
  • 393
  •   1
Отговори
# 75
В Славейков кога става записването за предучилищна? В сайта им излиза ли информация за сроковете и документите или трябва да се пита на място?

# 76
  • Варна
Днес бяхме в Кирил и Методий - портиерът не ни пусна да говорим с представител на училището. Каза, че информация ще изнесат април месец. Във фоайето нямаше абсолютно никаква информация изложена, само едно табло с мартеници.
След това минахме през Климент Охридски - там бяха по-любезни. Приеха ни в канцеларията и разговаряхме. Ще има 6 паралелки, една целодневна, една с изобразително изкуство и 4 полудневни. Има райониране - може да видите от сайта зоните, основна, с две прилещи. Там ги има и критериите, но тази година казаха, че щели да са по-строги. Първокласниците са на първия етаж до входа, който е за учениците от 1 до 4ти клас. По-големите минават през другия вход. Има портиер, но е доста натоварено, непрекъснато някой влиза и излиза, кипи живот. Учениците са 1500 и училището им идва малко тясно според мен. Почват от 7:30, на две смени са, първи клас само първа. Във фоайето имаше много обяви, грамоти, табла с всякакви неща. Имат стол. Друго не успях да науча.
Имам имената на учители от 4ти клас в момента.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 14:44 от kеit

# 77
В сайта на Раковски вече има информация за приема.

# 78
Здавейте,тази год. сме първи клас и ме интересува темата.Колебая се между Яворов във В-во и Гео Милев.Ще се радвам ,ако някой сподели мнения най-вече за учителките.

# 79
Мен ме интересува "Ангел Кънчев", ако някой има мнения за учителите, ще съм благодарна.

# 80
Здравейте! Вчера бяхме на родителска среща в ОУ Стоян Михайловски.
Учителите, които ще поемат първи клас са:

Диана Пейчева
Петранка Стефанова
Димитрина Банушева

Моля ако някой има отзиви за тях да пише!

# 81
Здравейте! Вчера бяхме на родителска среща в ОУ Стоян Михайловски.
Учителите, които ще поемат първи клас са:

Диана Пейчева
Петранка Стефанова
Димитрина Банушева

Моля ако някой има отзиви за тях да пише!

На теб какви са ти впечатленията от тях и директорката? А в това училище има ли стол?

# 82
  • Варна
vesimery, и аз бях на тази среща. Simple Smile На другия ден лично говорихме и с трите учителки.
Ще се радвам, ако някой сподели отзиви.

Моите впечатления - училището е сравнително ново и добре запазено. Много е просторно, има достатъчно стаи, затова учениците са само една смяна. Почват в 8 часа. Ще има и занималня. 1 и 2 клас са в отделно крило. Стол няма, храната се осигурява от фирма, която се избира всяка година и се сервира в столовата.
Директорката ми се видя оправна и делова жена.
Учителките също ми направиха много добро впечатление и трите.
В момента има 3 паралелки първи клас. Имат избираеми предмети български език, математика, английски, компютърно моделиране и май изобразително изкуство.

# 83
  • Варна
Подадохме документи в Ангел Кънчев, сега се надявам да сме разпределени при определен учител, независимо от факта. че не практикували избор на преподавател  Simple Smile. Относно учиището, брат ми е учил там и е станал човек  Simple Smile, детето на приятелка е трети клас и тя е доволна от училището

# 84
Здравейте и моята малка принцеса тази година ще е първи клас . Тя се занимава с народно пеене и в тази връзка някакви мнения за музикалното във Варна моля !!!

# 85
vesimery, и аз бях на тази среща. Simple Smile На другия ден лично говорихме и с трите учителки.

Моите впечатления - училището е сравнително ново и добре запазено. Много е просторно, има достатъчно стаи, затова учениците са само една смяна. Почват в 8 часа. Ще има и занималня. 1 и 2 клас са в отделно крило. Стол няма, храната се осигурява от фирма, която се избира всяка година и се сервира в столовата.
В момента има 3 паралелки първи клас. Имат избираеми предмети български език, математика, английски, компютърно моделиране и май изобразително изкуство.

Към коя от трите учителки ти накланят везните? Или и за училището се чудиш още?
Всичко изглежда много добре и директорката една такава дейна и оправна, а защо нямат наплив от деца и аз се чудя.

# 86
  • Варна
Здравейте,

И аз съм на тази вълна тази година. Най-близо до дома ми е е В. Априлов, а Д. Дебелянов ми е по-далеч, но пък майка ми живее там и би могла да я взима. Аз работя доста далеч и от двете места.
Априлов са обявили родителска среща на 17.03., ако някой се интересува. Ако има и отзиви за преподаватели (не знам кои ще са на първолаците), ще ми бъде много полезно.

# 87
Ако някой ходи в Априлов, моля след родителската среща да сподели впечатления.   Praynig
Мен ме интересуват предучилищните групи, а не първи клас, но няма да имам възможност да отида на тази родителска за съжаление (на тържество сме в градината  Wink )

# 88

Към коя от трите учителки ти накланят везните? Или и за училището се чудиш още?
Всичко изглежда много добре и директорката една такава дейна и оправна, а защо нямат наплив от деца и аз се чудя.

За училището не се чудя - там ще се записваме, но още не съм решила при кого! Лошото е, че сравнително отскоро живеем в квартала и нямам никаква информация за училището, освен, че има голямо текучество. От друга страна нито една от госпожите не е нова....

# 89
Някой знае ли в Раковски ще има ли родителска среща с учителите поемащи първи клас?

Общи условия

Активация на акаунт