София, жк Младост - тема 26

• 104 515
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
В 144 и 145 СОУ има детски басейни, но доколкото си спомням приемат след 4 (или 6 г.  newsm78). В Младост 2 имаше някакво ново частно у-ще и те имат басейн имаше инфо и на сайта им.

# 151
Басейн има и в Овъргаз арена в Българско школо в Младост 2, както и в Холидей Ин в Бизнес парка. Peace

# 152
Здравейте!
Може ли някой да ми каже къде в Младост има магазин за сребърни бижута. Преди помня, че имаше на пътеките в Младост 1А, но не съм ходила там отдавна.
Благодаря предварително!

# 153
В РУМ на Младост2  има магазин за сребърни бижута

# 154
В Хит има два магазина. Първият е централно, а вторият е в ляво точно преди входа на самия магазин. И в Метро Сити има един.

# 155
На Пътеките има, но вътре в търговския център на 1-и етаж.

Да кажа за ТЦ Лилиан - наистина има магазин за пердета и платове, обаче.......няма продавачка! На вратата пише да се обадиш на някакъв телефон и щяла да дойде. Как ли пък няма да чакам да идва продавачка..... ooooh!

# 156
  • София
Здравейте!
Може ли някой да ми каже къде в Младост има магазин за сребърни бижута. Преди помня, че имаше на пътеките в Младост 1А, но не съм ходила там отдавна.
Благодаря предварително!

Този на пътеките се преместил и се намира точно до метрото Младост-3. Като излезеш от Метрото, което към полето и от страната на Младост 1А - има една тъмно сива сграда - почти в края на сградата са. Сега и са заредили много нови неща.  Peace

# 157
  • София
Някой чул ли е за изгубено дете (1-ви клас) от училище в "Младост"? Съвсем случайно чух жени на улицата, които го обсъждаха, но не разбрах, дали се е случило днес и в кое училище.

Дано да не е вярно! Praynig

# 158
  • София
Не съм чула, но нямаше ли да го кажат по новините?

На свой ред да попитам има ли магазин в Младост, от който може да се купи шивашка вата?

# 159
  • София

Скрит текст:
На свой ред да попитам има ли магазин в Младост, от който може да се купи шивашка вата?

Да, гледах новините и се успокоих. Няма как да не кажат, че е имало такъв случай.

# 160
  • София

На пътеките имаше магазин за платове, ако е още там, може да има вата. Иначе и по някои кинкалерии за прежди и конци може да предлагат.

# 161
Този за платове на пътеките работи само от 14 до 17 ч. Да не се изненадате.....

# 162
Тия дни забелязах, че до естакадата на Млдаост 2 ще строят хотел(че) и още нещо доста голямо... някой да има идея какво ще е? дали ще е поредния блок или някой магазин/мол?

# 163
До колкото знам жилищен комплекс с басейн на последния етаж Simple Smile

# 164
  • София
Тия дни забелязах, че до естакадата на Млдаост 2 ще строят хотел(че) и още нещо доста голямо... някой да има идея какво ще е? дали ще е поредния блок или някой магазин/мол?

Лидл

Общи условия

Активация на акаунт