София, жк Младост - тема 26

• 106 558
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте мами, иска ми се да запиша сина ми, който е на почти 4 години на някакъв спорт като плуване или таекуондо например. Може ли да ми препоръчате тренировки в Младост, които да са след 18:30 часа или евентуално през уикенда?

# 421
Здравейте, търся фризьорски салон за изчистване на крайчетата на косата на тригодишна капризна девойка, която трудно дава да и се докосва скъпоценната коса. За предпочитане в Младост 2.
Салон Весел Балон е със закрит сайт и отдавна сякаш затихнала фейсбук страница.

# 422
  • София
Здравейте, търся фризьорски салон за изчистване на крайчетата на косата на тригодишна капризна девойка, която трудно дава да и се докосва скъпоценната коса. За предпочитане в Младост 2.
Салон Весел Балон е със закрит сайт и отдавна сякаш затихнала фейсбук страница.
Здравей, наскоро откриха детски фризьорски салон в Младост 3 - мисля, че Пъзел се казваше, намира се до магазин "Дар", на партера на един сравнително нов блок. Водихме там племенницата, която е 3 години и останахме доволни.  Simple Smile

# 423
Благодаря и аз само този намирам  bouquet

# 424
  • София
Пощата в Младост 4 е затворена за ремонт (115 клон).

Единствената поща за момента остава в Бизнес парка...

# 425
  • София
Искам и аз да кажа добра дума за салона до Дар в Младост-3 - страхотно подстригване, има много играчки за децата, телевизори с пуснати детски филмчета и много хубаво момиче - Жени, което подстригва момчета, момичета и прави невероятни плитки.

Вчера подстрига момчето ми - важно, че самото дете е доволно, дори с гела го мацна за да има прическа Peace

# 426
  • София

Има поща в Младост 2 до РУМ-а, има я и голямата зад Йерусалим.

# 427
  • София

Има поща в Младост 2 до РУМ-а, има я и голямата зад Йерусалим.

Да, да, аз имах предвид в Младост 4 Simple Smile А в Младост 3 има ли? Онази в дългия блок до кауфланд дали съществува още?

# 428
  • София

Да, да, аз имах предвид в Младост 4 Simple Smile А в Младост 3 има ли? Онази в дългия блок до кауфланд дали съществува още?

Да, съществува. В края на блока срещу Кауфланд Peace

# 429
  • София-Младост

Този клон имаше отчаяна нужда от ремонт, че не приличаше на нищо...една пратка я търсят сумати време. До кога е ремонта знае ли някой?

# 430
  • София

Този клон имаше отчаяна нужда от ремонт, че не приличаше на нищо...една пратка я търсят сумати време. До кога е ремонта знае ли някой?

Не пише. Дано е по-бързо.

# 431
на който му трябва, да си го прочете от тук
http://www.cez-rp.bg/bg/uslugi/grafitsi/sofiya.html

# 432
  • София
Здравейте!
Някой да е ползвал GSM сервиз в Младост,без значение коя част?
Детето си е пукнало стъклото на телефона.Ходих на пътеките в едно сервизче,но ми обясниха,че трябвало да се смени целият дисплей защото .....накрая ми каза сума,която ме изуми.Иска ми се да пообиколя и да потърся информация дали наистина е така и това ли е реалната цена за такъв вид ремонт.

# 433
Искам и аз да кажа добра дума за салона до Дар в Младост-3 - страхотно подстригване, има много играчки за децата, телевизори с пуснати детски филмчета и много хубаво момиче - Жени, което подстригва момчета, момичета и прави невероятни плитки.

Вчера подстрига момчето ми - важно, че самото дете е доволно, дори с гела го мацна за да има прическа Peace

А цената ?

# 434
  • София-Младост
Здравейте!
Някой да е ползвал GSM сервиз в Младост,без значение коя част?
Детето си е пукнало стъклото на телефона.Ходих на пътеките в едно сервизче,но ми обясниха,че трябвало да се смени целият дисплей защото .....накрая ми каза сума,която ме изуми.Иска ми се да пообиколя и да потърся информация дали наистина е така и това ли е реалната цена за такъв вид ремонт.
Не мога да помогна, но тези гледам, че дават инфо по тел, поне може да звъннеш да попиташ за вашия модел каква е цената:
http://gsm-service-sofia.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

Общи условия

Активация на акаунт