Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 116 049
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
  • Казанлък
Момичета, а има ли отделна тема за Парфимо, че не намирам нищо през телефона?

# 406
  • Стара Загора
Ето в тази тема се обсъждат бълг. сайтове за парфюми, вкл. и Parfimo. Специално за Parfimo няма.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=900516.0;topicrefid=19

# 407
Момичета, а има ли отделна тема за Парфимо, че не намирам нищо през телефона?
Не, няма. Не разбирам и защо да не може да се обсъжда и парфимо, като с ензо са на един собственик.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 20:12 от Mery*-

# 408
ако желаете, ще добавя и парфимо в заглавието

# 409
  • Пловдив
Дами, да попитам следното: снощи направих поръчка от сайта, като в дата на доставка на стоките беше отбелязано 22 февруари, а току що получих смс от Спиди утре да очаквам пратка си. Това ще ли да е вярно според вас, или да си чакам пратката в понеделник, както си пише на сайта?

# 410
Здравейте, момичета! Мола за съвет, дали да рискувам с поръчка на СС крем на Шанел. Става въпрос за 20лв. разлика от цената в магазина  newsm78.

# 411
довери се на Спийди

# 412
Здравейте, момичета! Мола за съвет, дали да рискувам с поръчка на СС крем на Шанел. Става въпрос за 20лв. разлика от цената в магазина  newsm78.
Не  Peace Аз ще си купя парфюм,който е с 30лв по-евтин в Енцо,но не оттам,а от сигурен магазин  Wink Е,има хора дето и за 5лв разлика ще предпочетат Енцо.

# 413
Благодаря, и аз така си мислих
  Hug

# 414
  • Пловдив

Благодаря,  bubanka  bouquet. И без друго този вариант ми харесва повече.

# 415
Дами, да попитам следното: снощи направих поръчка от сайта, като в дата на доставка на стоките беше отбелязано 22 февруари, а току що получих смс от Спиди утре да очаквам пратка си. Това ще ли да е вярно според вас, или да си чакам пратката в понеделник, както си пише на сайта?
Щом спиди така са ти писали. Ензо обаче верно доста бързи са станали. Вторник късно вечерта направих поръчка и четвъртък беше при мен #Crazy

# 416
  • Пловдив
И аз не очаквах да са толкова скоростни, поради това се озадачих. Обикновено поръчките ми пристигат за 4-5 дена.

# 417
Моите последни пристигат за 3 дни, бързи са!

# 418
Здравейте, момичета! Мола за съвет, дали да рискувам с поръчка на СС крем на Шанел. Става въпрос за 20лв. разлика от цената в магазина  newsm78.
Не рискувай!Купи си го от магазина и ще си сигурна какво си купила! Peace

# 419
Не бих купила нищо на Шанел от сайта. Най-малкото че не знам къде и как е съхраняван продукт за лице.

Общи условия

Активация на акаунт