Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 116 049
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Единственото, което не ми харесва в Парфимо.бг е, че доставката е по-бавна и от тази на Ензо  Tired

# 76
  • До сърцето...
Аз чаках почти 3 седмици и се обадих да видя какво става с поръчката.  Била още в склада  Shocked След като заявих, че се отказвам, пристигна за два дни. Къде ли ще е тоя склад  newsm78
Повече не поръчвам от Парфимо.бг

# 77
Май е в Сливен  Peace
Аз бях поръчала парфюм за подарък, който чаках повече от 10 дни...обадих се да попитам кога ще дойде, отговориха ми до 5 дни  Tired И понеже не ме устройваше, закупих подарък от реален магазин,а този от Парфимо остана за мен. Но това просто ме отказа да пазарувам оттам  Peace

# 78
  • Бургас
С Парфимо,имайте търпение,мили мои,много са бавни и спрели.Моята поръчка дойде на 8-я ден,при Вас гледам,че е доста по-зле.Иначе сайта е надежден за мен,всичко си беше на ред. Peace

# 79
Здравейте, някой поръчвал ли е thebalm от Enzo и какви са ви впечатленията? Притеснява ме, че не са оригинални продуктите.  Cry

# 80
  • Велико Търново
Аз съм поръчвала - руж, и всичко си му беше наред Peace

# 81
Аз съм си поръчвала палитрата с ружове на марката от Енцо. Супер си бяха, никакви съмнения нямам  Peace

# 82
  • София
Пазарувала съм и козметика, и парфюми от Енцо, доволна съм.
Наскоро се наложи да върна един тестер, нямаше проблем, супер коректни са.

# 83
  • Варна
И аз съм поръчвала thebalm - и за мен, и за подарък. Всичко си беше наред.

# 84
  • Казанлък
И аз да се запиша да ви следя. Поръчвала съм от Ензо четка Тънгъл Тийзър, козметика, балсамчета EOS. Знаете ли дали са махнали постоянно ЕОС или е нещо временно? Дано скоро ги пуснат пак, че идея нямам откъде да си взема.

# 85
В Парфимо има ЕОС

# 86
  • Казанлък
Благодаря!

# 87
Еос съм поръчвала и от една фейсбук страница, а съм купувала и от Дебенамс, но там са по 15 лева  ooooh!

# 88
Момичета, искам да си поръчам шампоан на Joico, обаче не знам кой  Laughing Косата ми е естествено тъмно кестенява с омбре, с мазни корени и сухи краища. По скоро е с раздразнен скалп и склонна към пърхот, гъста и тежка. Моля за съвет и не ме пращайте в темата за професионални серии за коси Simple Smile Загледах Joico Daily Care шампоан за здрава кожа на главата, но в момента има само 1 литър, а не ми се иска да купувам такова голямо количество.

Някой пробвал ли е продукти на Kallos?

Благодаря  Hug

# 89
Моля за съвет и не ме пращайте в темата за професионални серии за коси Simple Smile
Защо  Rolling Eyes
Иначе аз бих ти препоръчала да си вземеш шампоана от серията К-пак за изтощена коса - протеинов е и можеш да си го комбинираш както с хидратираща, така и с протеинова маска/балсам  Flutter
Най-добрият вариант е да си вземеш два шампоана - този, който ти препоръчах по-горе, заедно с този от Мойсчър серията и да ги редуваш. Каква маска/балсам ползваш ?

Общи условия

Активация на акаунт