Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 115 327
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Явно кодовете нямат общо дали човек отдавна е клиент или за какви суми поръчва.
Имам над 35 поръчки от 2012 година насам за различни суми: и малки и за по над 250 лв. но също никога не съм получавала код.

А EOS май изчезнаха тотално... Sad

Виж това:
http://news.yahoo.com/toss-eos-lip-balms-151105645.html

# 61
  • Пловдив
И аз на опашката за код Simple Smile Ако от енцо четат, да вземат да ни пуснат един. И за -10% става Simple Smile, тъкмо ще покрие разхода за доставка. Нямам нищо спешно, но ми се пазарува. Но без код - няма да се изкуша.

# 62
В Парфимо има ЕОС

# 63
  • София
И аз на опашката за код Simple Smile Ако от енцо четат, да вземат да ни пуснат един. И за -10% става Simple Smile, тъкмо ще покрие разхода за доставка. Нямам нищо спешно, но ми се пазарува. Но без код - няма да се изкуша.

И аз така Grinning
Случайно някой дали има наблюдения дали  Mary - Lou Manizer-а е оригинален в крайна сметка или е добро копие?  Confused

# 64
  • Варна
Аз не дочаках код този път, пуснах днес поръчка. Почудих се дали да не проверя този път parfimo, при тях и доставката е малко по-евтина, но не се реших.

# 65
Поръчвала съм Мери луманайзера - оригинален е.
Кодове аз си правя сама, като изтривам истоята на компютъра, но досега само 5% съм получавала.

# 66
  • Чукарландия
Кодове аз си правя сама, като изтривам истоята на компютъра, но досега само 5% съм получавала.

Как го правиш този номер, ако не е тайна?!? И аз трия историята на браузъра, но незнам как да си "направя" код. Rolling Eyes

# 67
Като гледам какви смешни отстъпки са ми пуснали на пощата ,не вярвам да пуснат скоро хубав код .Големи скрънзи  Crossing Arms Предимно поръчвам козметика за коса.Парфюмите им не поръчвам след последнито менте,което ми изпратиха.

# 68

Как го правиш този номер, ако не е тайна?!? И аз трия историята на браузъра, но незнам как да си "направя" код. Rolling Eyes
Когато изтрия историята на компютъра и след това вляза в Ензо, ми излиза прозорче да си въведа емайл и ще получа отстъпка. Правя нов мейл и го вписвам. Обикновено пращат 3 или 5% отстъпка.

# 69
  • Чукарландия

Когато изтрия историята на компютъра и след това вляза в Ензо, ми излиза прозорче да си въведа емайл и ще получа отстъпка. Правя нов мейл и го вписвам. Обикновено пращат 3 или 5% отстъпка.

Да, това с новия имейл го знам. Неудобството е, че трябва при всяка поръчка да се прави нов имейл. Peace

# 70
  • Чукарландия
Парфюмите им не поръчвам след последнито менте,което ми изпратиха.

Може ли да споделиш менте на кой парфюм получи? Какви са "отличителните белези" на ментето? Hug

# 71
  • До сърцето...

Да, това с новия имейл го знам. Неудобството е, че трябва при всяка поръчка да се прави нов имейл. Peace

Няма нужда, ползвай 10 минутния мейл, върши страхотна работа за енцовите кодове  Peace

https://10minutemail.net/?lang=bg

# 72
  • Чукарландия

Няма нужда, ползвай 10 минутния мейл, върши страхотна работа за енцовите кодове  Peace

https://10minutemail.net/?lang=bg

Супер! Благодаря ти, много! bouquet

# 73
Аз не дочаках код този път, пуснах днес поръчка. Почудих се дали да не проверя този път parfimo, при тях и доставката е малко по-евтина, но не се реших.
Не се колебай следващия път, аз редовно поръчвам от тях бяла и декоративна козметика и не е имало издънка по отношение на качеството. На доста от продуктите им цената е по-добра от тази в enzo, което също е важно.

# 74
  • Варна
Хм, благодаря за информацията  bouquet
Изборът там ми се струва по-ограничен, но не е като да няма какво да се поръча де.

Общи условия

Активация на акаунт