Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 115 319
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
С поръчка за 250лв даже една мостра не дадоха.....
Ти трябва да си я избереш от падащото меню в края на поръчката. Случвало ми се е да забравя да си отбележа каква мостра искам и тогава не я слагат.

Избрах.....уви..... Simple Smile

# 46

Lirena, точно серията Joico Moisture Recovery съм си я купувала от Ензо. (И много други.) Страхотна серия, за ударна хидратация. На моята коса поне я усетих такава. Не е менте със сигурност. Ползвала съм шампоана от същата серия и от английски сайтове - няма разлика нито в качества, нито в мирис, само в цената. Peace
BBeLLa, благодаря! bouquet
Сложих Джойко-то в кошницата. Исках да взема и Редкен Екстрийм, но шампоана не е наличен .
Защо ли на мен никога не ми изпращат код за безплатна доставка? Клиент съм повече от 3 години и никога не са ми изпращали. Вярно, че не пазарувам за огромни суми, но все пак.... Confused А доставката им наистина е доста солена.
Ще помоля за код за безплатна доставка  - ако някой има и няма да го ползва Blush

# 47
  • Чукарландия

Lirena, точно серията Joico Moisture Recovery съм си я купувала от Ензо. (И много други.) Страхотна серия, за ударна хидратация. На моята коса поне я усетих такава. Не е менте със сигурност. Ползвала съм шампоана от същата серия и от английски сайтове - няма разлика нито в качества, нито в мирис, само в цената. Peace
BBeLLa, благодаря! bouquet
Сложих Джойко-то в кошницата. Исках да взема и Редкен Екстрийм, но шампоана не е наличен .
Защо ли на мен никога не ми изпращат код за безплатна доставка? Клиент съм повече от 3 години и никога не са ми изпращали. Вярно, че не пазарувам за огромни суми, но все пак.... Confused А доставката им наистина е доста солена.
Ще помоля за код за безплатна доставка  - ако някой има и няма да го ползва Blush

И аз дебна шампоана на Редкен, че да си взема цялата серия. Mr. Green
Персонално и на мен никога не са ми пращали код за безплатна доставка, от 4-5 години съм им клиент и съм поръчвала винаги поръчки за големи суми, но уви... Crazy

# 48
Доволна - пуснах поръчка във вторник ( 2 парфюма) и в четвъртък сутринта ги получих( тоест днес, преди половин час). Единият ми беше за подарък, т.е. много важно да дойде на време.
Всичко е наред и с двата парфюма. Единият е за мен, познат ми е, така че нямам съмнение. Другият е добре опакован в целофан и като го поднеса, ще стане ясно, но изглежда перфектно.
Поздрави

# 49
  • Бургас
На мен също не са ми изпращали код никога,не съм от много редовните клиенти/от скоро съм им клиент/,но все пак Laughing,но като Ви чета явно ще се размина с кода Mr. Green

# 50
Аз съм клиент от около 2 години, често поръчвам за не много големи суми, но досега код не съм получавала.

# 51
Явно кодовете нямат общо дали човек отдавна е клиент или за какви суми поръчва.
Имам над 35 поръчки от 2012 година насам за различни суми: и малки и за по над 250 лв. но също никога не съм получавала код.

А EOS май изчезнаха тотално... Sad

# 52
  • Враца
На мен също не ми изпращат никога кодове. Преди 2 месеца имах поръчка за над 250 лв и писах на сайта да ми изпратят код за безплатна доставка, но ми отговориха, че системата им изпращала на случаен принцип. Така и не получих код.

# 53
Никога не съм получавала код за безплатна доставка.

# 54
На мен също не ми изпращат никога кодове. Преди 2 месеца имах поръчка за над 250 лв и писах на сайта да ми изпратят код за безплатна доставка, но ми отговориха, че системата им изпращала на случаен принцип. Така и не получих код.

Точно така ми отговориха и на мен. Аз също им писах с молба да ми изпратят код. Обясних, че никога не съм получавала такъв. Но получих същия отговор - системата изпращала кодовете на случаен принцип.

# 55
Аз пък получавам някакви смешни кодове като днешния - отстъпка от 7 лв. за продукти на Ла рош посе. Че то 6 лв. е доставката -голяма отстъпка ми правят Tired

# 56
  • Чукарландия
Аз пък получавам някакви смешни кодове като днешния - отстъпка от 7 лв. за продукти на Ла рош посе. Че то 6 лв. е доставката -голяма отстъпка ми правят Tired

И аз получих преди малко този код. Mr. Green

Заповядайте, ако на някой му върши работа: bglr16  Peace

# 57

Е, те по този начин се опитват да заблудят някой да закупи продуктите, които не им "вървят" Crazy

# 58
Еее и аз го получих. Mr. Green Whistling

# 59
последната ми поръчка бе за почти 200 лева, но си искаха цената за доставка.

Моята - 173 лв и си платих доставка също.

Общи условия

Активация на акаунт