Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 115 320
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet
Имам доста поръчки от сайта и досега всичко е било ок. Поръчвам предимно продукти за коса, но  съм поръчвала и парфюми. Аз не съм попадала на менте, но винаги имам едно на ум. Peace

# 31
  • Велико Търново
Поръчвала съм доста неща - предимно декоративна козметика, никаква забележка нямам, независимо от марката Peace
Миналата седмица поръчах за първи път парфюм - Sublime Balkiss на The different company, ще го получа до няколко дни и ще дам отзив, дано е наред Praynig

# 32
  • Бургас
Благодаря и аз за новата темичка bouquet,поръчвала съм парфюми,козметика и проби от Енцо и съм супер доволна. PeaceБързи са,само ако намалят малко тая доставка ще е по-добре.

# 33
  • Варна
Благодаря за кода  bouquet Възползвах се и аз, от  два дена вадя и слагам различни неща  Mr. Green
Предимно поръчвам козметика за коса, декоративна козметика, за парфюми не съм се осмелявала. Доволна съм от всичко и дано и занапред да е така  Peace

# 34
поръчвам основно парфюми, но съм пазарувала всичко - бяла и декоративна козметика, продукти за коса също

# 35
Към момента съм поръчвала само козметика за коса и съм много доволна  Peace

Благодаря за темичката  bouquet

# 36
  • Пловдив
Здравейте,
Има ли някой с отзиви от серума против косопад  Phyto Phytolium? Половинката страда, че косата му започна да оредява и му търся подходяща терапия. Ще се радвам и на препоръки. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 17:22 от Наирянка

# 37
  • Стара Загора
Напоследък ме изненадват с бързата доставка. Поръчах в събота вечерта и тази вечер получих мейл, че утре ще е при мен. И аз чакам Sublime Balkiss (забелязвам, че от събота до сега са го увеличили с 2 лв. за 50 мл. говоря) и една боя за коса.
Досега не съм имала издънки, поръчвала съм парфюми и козметика за коса.

# 38
Поръчвала съм бяла и декоративна козметика, както и парфюми.Никога не съм имала проблем с абсолютно нищо. Напоследък наистина изненадват с много бърза доставка , поръчах в сряда късно вечерта в събота сутринта в 9 бяха при мен. А и доста често взеха да пращат кодове за безплатна доставка , което разбира се , е плюс.

# 39
  • София
А как точно става пращането на кодове за безплатна доставка? След като се направи поръчка ли? И дали в момента някоя от вас има такъв код? Simple Smile  Hug

# 40
  • Велико Търново
Днес получих Sublime Balkiss - страхотен е, не спирам да се душа Heart Eyes По мое мнение, всичко си му е наред Peace

# 41
Бяла козметика поръчвам основно - Lancaster, Clinique, както и боя за коса Inoa. Разни други дреболии като душ гелове, балсами за устни и т.н. Червила на Ести.

Пазарувам откакто се появи сайта, повече от 3-4 години сигурно, нямам забележки Peace

Парфюми само на мостри.

# 42
А как точно става пращането на кодове за безплатна доставка? След като се направи поръчка ли? И дали в момента някоя от вас има такъв код? Simple Smile  Hug

На някакъв си техен принцип ти го пращат на мейла. Преди никога не са ми пращали ,от няколко месеца ми пращат често.Кодът не  е обвързан с покупка, те ти пращат, пък ти ако искаш купуваш.

# 43
С поръчка за 250лв даже една мостра не дадоха.....

# 44
С поръчка за 250лв даже една мостра не дадоха.....
Ти трябва да си я избереш от падащото меню в края на поръчката. Случвало ми се е да забравя да си отбележа каква мостра искам и тогава не я слагат.

Общи условия

Активация на акаунт