Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 115 320
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата  bouquet
Купувам от Ензо основно декоративна козметика и продукти за коса, до сега всичко е било както трябва. Продуктите на Джойко са си съвсем наред  Wink
Имам и поръчвани 3-4 парфюма, нямам забележки  Peace

# 16
  • Варна
Благодаря за новата тема bouquet
Поръчвам парфюми и козметика за коса. Нямала съм проблеми до сега Peace

# 17
Денси,благодаря за новата тема и труда който си положила bouquet
Какво най-често пазарувате от сайта, какви са успешните Ви покупки и какво Ви разочарова .
Купувала съм само козметика за коса.Имам безброй много успешни покупки,нямат изброяване  Mr. Green Разочарована съм била от 2 маски на Лореал пр-с какао и Абсолют рип.целулар(стария).Еднана беше на бучици,като пресечена,другата беше толкова гъста че чак нацепена.А не трябваше да са такива.Бях ги имала и идеално знаех как изглеждат.Но не съм рекламирала.Едва този декември направих рекламация на един доста скъп балсам.Според мен беше или с лошо качество или не съвсем оригинален.Имам у дома същия балсам закупен от сайт който работи с официалния вносител за Бг.Така разбрах за разминаването в консистенцията и аромата  ooooh! Рекламирах и ми върнаха парите.За това нещо,браво на тях!

# 18
Благодаря за новата тема  bouquet !
Поръчвам парфюми, бяла и декоративна козметика, разочарования до момента нямам.
Не ми харесва доставката, но дори с нея цените са изключително изгодни.

# 19
От сайта съм поръчвала парфюми, декоративна козметика и продукти за коса. Много съм доволна от марката Aussie, които в сайта са на много добра цена.
 Заинтригувахте ме с марката Joico, може би на следващата поръчка ще взема нещо тяхно  Peace

# 20
А...и козметика за коса забравих да спомена  Laughing, на Joico цените в enzo са страхотни.

# 21
Поръчвам само парфюми от сайта, наред са.  bouquet

# 22
  • До сърцето...
Благодаря за темата  bouquet

Аз съм доволна от сайта (пу, пу, да не урочасам нещата).
На Joico досега съм поръчвала от английски сайтове и много се радвам, че Enzo започна да ги предлага и то на прилични цени.
В такъв широко асортиментен сайт няма начин да няма издънки, но аз и от feelunique съм получавала некачествени неща.

# 23
От Фийлюник имах над 60 поръчки и нито една рекламация!Всичко беше идеално!

# 24
Здравейте, нещо на корейската марка Холика Холика купувал ли си е някой от сайта? За тях специално се интересувам пускат ли превод на български.
Аз съм си купувала няколко пъти продукти на Holika Holika и на други корейски марки. Нямат описание на български.
Всъщност нито един продукт няма, всичко е на чешки.

# 25
Два парфюма имам поръчани до сега и съм доволна от качество и трайност.
Измиващ гел на Биодерма, който беше изключително рядък, но не съм го ползвала преди и нямам идея каква трябва да е консистенцията му.

Следя темата, интересни са ми мненията ви  bouquet

# 26
Аз съм си купувала няколко пъти продукти на Holika Holika и на други корейски марки. Нямат описание на български.
Всъщност нито един продукт няма, всичко е на чешки.

Благодаря.

# 27
  • Пловдив
Поръчвам основно козметика за коса - Лореал, Керастаз, Joico, Тиджи, както и балсамчетата на ЕОS.

Сега пускам поръчка с няколко неща на израелската марка Ahava.
Получих като подарък преди известно време боди-лосион, крем за ръце, ексфолиращ душ-крем и маска за лице с кал от Мъртво море. Страшно ми харесаха, калната маска прави кожата на лицето копринена и добре почистена, а душ-крема омекотавя страхотно. Сега виждам, че ги има в Енцо. Като пристигнат, ще пиша, дали са наред.

# 28
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мерси за темата. Купувам основно парфюми и съм доволна.

# 29
Поръчвала съм доста неща - парфюми, бяла козметика и козметика за коса, включително сешоар и терапевтичната преса....Доволна съм от всичко, засега...

Общи условия

Активация на акаунт