Пазаруване от Aliexpress.com 48

• 95 511
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и аз искам да попитам по същият въпрос. Имам две пратки едната започва с R, но другата е само цифри. При положение,че в Алито си има доставка до България /на тази стока която тракинга е само цифри/, как така БГ пощи не обслужват такива пратки ? Кой ги обслужва тях тогава в България ?

Има си тема за проследяване на пратки, там си пускате номерата и ви помагат хората. Simple Smile
Как така не ги обслужва БГ пощи? Обслужва ги , просто тези с R се водят препоръчани и могат да се следят и са по-скъпи, другите нямат просто номер и са обикновена поща, най-общо казано.
Бихте ли дали линк към темата за проследяване на пратки....Благодаря!

# 106
Има си тема за проследяване на пратки, там си пускате номерата и ви помагат хората. Simple Smile
Как така не ги обслужва БГ пощи? Обслужва ги , просто тези с R се водят препоръчани и могат да се следят и са по-скъпи, другите нямат просто номер и са обикновена поща, най-общо казано.

Благодаря за отговора. За проследяването ми е ясно има доста сайтове. Не ми беше ясно това,което Ama O Mar беше написала,че са и казали от БГ пощи,че не ги обслужват тези без R отпред. След твоя отговор вече ми се изясни.

П.П. Днес получих в али-то мейл от тези с пратката без R,че ги бях питал що се бави толкова shipmenta, та ми отговориха,че днес са я шипнали и дори са ми дали адрес за проследяване. Явно и тези без R може да се проследяват,но си мисля,че ще е само докато напуснат Китай Simple Smile

Здравейте и аз искам да попитам по същият въпрос. Имам две пратки едната започва с R, но другата е само цифри. При положение,че в Алито си има доставка до България /на тази стока която тракинга е само цифри/, как така БГ пощи не обслужват такива пратки ? Кой ги обслужва тях тогава в България ?

Р.Г. - има доста страници в интернет,чрез които можеш да си проследяваш пратката.  Имай в предвид,че доколко знам някой пратки може да се следят само докато са в Китай, след това не може.

Един от тези сайтове е този:
http://www.17track.net/bg

А този са ми го дали китайците от който имам поръчка с тракинг номер само цифри без R отпред:

http://track.yw56.com.cn/en-US/

# 107
Благодаря за съвета, мисля че е направо за нов дисплей... екранът е сцепен на две, има първоначален изглед, но реагира само половината от екрана на допир. Аз всъщност отдавна го прежалих, но скоро се присетих за него и ми се иска да го оправя по-икономично с дисплей от алиекспрес и да го подаря на племенника ми да си го ползва.. телефон на 1 месец ползване е принципно:) цените за нов дисплей в алиекспрес са доста по-ниски от другаде, въпросът е дали качеството ще е прилично.. newsm78
Ако дисплея си тръгва нормално и виждаш всичко, но както казваш реагира само половинста дисплей, тогава ще ти трябва само тъч скрийн(digitizer). Телефона е  X10 mini, а не Z10 mini, нали?! Ако е само тъч => www.aliexpress.com/item/Touch-Screen-Digitizer-for-Sony-Ericsson … g/1867777479.html

Не,  СОНИ Експириа З10 мини е . Този който отворих май не е същия? БЛАгодаря все пак!

# 108
Благодаря за съвета, мисля че е направо за нов дисплей... екранът е сцепен на две, има първоначален изглед, но реагира само половината от екрана на допир. Аз всъщност отдавна го прежалих, но скоро се присетих за него и ми се иска да го оправя по-икономично с дисплей от алиекспрес и да го подаря на племенника ми да си го ползва.. телефон на 1 месец ползване е принципно:) цените за нов дисплей в алиекспрес са доста по-ниски от другаде, въпросът е дали качеството ще е прилично.. newsm78
Ако дисплея си тръгва нормално и виждаш всичко, но както казваш реагира само половинста дисплей, тогава ще ти трябва само тъч скрийн(digitizer). Телефона е  X10 mini, а не Z10 mini, нали?! Ако е само тъч => www.aliexpress.com/item/Touch-Screen-Digitizer-for-Sony-Ericsson … g/1867777479.html

Не,  СОНИ Експириа З10 мини е . Този който отворих май не е същия? БЛАгодаря все пак!
Да не би да бъркаш модела? Google такъв модел не намира. В първия си пост написа, че е X10 mini и заради това си помислих, че е Z10 mini. Сега този 310 не го намирам...

# 109
Приятели , помагайте ! За първи път ми се случва да не си получа стоката ... Какво става сега ? Оставащото ми време е 9 часа ?!  newsm78

# 110
  • на Мелмак
Диспут,без да се удължава време.

# 111
  • София
И аз съм в подобна ситуация, писах на продавача преди 2 дни, че бих искала да удължат времето за доставка, но нямам отговор от него. Остават по-малко от два дни. Мисля, ако утре нямам известие, да отворя диспут.

# 112
Цитат

Също така аз препоръчвам този линк: http://www1.17track.net/en

# 113
Ако дисплея си тръгва нормално и виждаш всичко, но както казваш реагира само половинста дисплей, тогава ще ти трябва само тъч скрийн(digitizer). Телефона е  X10 mini, а не Z10 mini, нали?! Ако е само тъч => www.aliexpress.com/item/Touch-Screen-Digitizer-for-Sony-Ericsson … g/1867777479.html

Не,  СОНИ Експириа З10 мини е . Този който отворих май не е същия? БЛАгодаря все пак!
Да не би да бъркаш модела? Google такъв модел не намира. В първия си пост написа, че е X10 mini и заради това си помислих, че е Z10 mini. Сега този 310 не го намирам...

Ама много съм зле .. Sony xperia z3 mini  Е телефона..сега като каза  погледнах на кутията.досега съм живяла в заблуда  Laughing съжалявам за объркването. И си търся иначе в алито дисплей за z10 и се чудя защо не ми прилича като за моя телефон newsm78

# 114
  • София
Тия, китайци, някои неща ги продават на безбожни пари. Освен, ако не са най- долните боклуци, ама то човек как да е сигурен, какво ще му пристигне. Гледам за рамки за снимки, сравнявам с ибей, ами те цените им са долу- горе изравнени.

# 115
  • на Мелмак
То и в Ибей са китайци , но поне имаш защита от пей пал.
На ибей и на пей пал са високи таксите при продажба , затова там е и по- скъпо , но китайско .

# 116
Здравейте. За да затворя диспут кое трябва да натисна:
1. Accept
2. Modify
3. Cancel issue
4. Escalate Dispute.

Да ви попитам още един въпрос за диспути, как се връща пари на продавача, защото единия ми върна парите и пратката дойде след това.

Благодаря ви предварително  bouquet

# 117
  • Варна
 Поръчваш наново и потвърждаваш веднага поръчката-аз поне така правя. Да се похваля дойдоха ми глеллаковете поръчани на 06.09.  Grinning Grinning Grinning. Няма такова пътуване просто. Вече ги бях забравила. Сега направо се чудя да се свържа ли с продавача и да му пратя пак парите..... 4 от 5 бяха протекли/то половин година на камилите е нормално де/.

# 118
тези гел лакове като обикновенните ли се нанасят или има специална машина за тях?
Някой да е поръчвал тези маратонки да даде отзиви
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Men-and-Women-Shoes … 999999.261.r3fnUG
http://www.aliexpress.com/item/2015-Spring-fashion-unisex-shoes- … /32539684601.html

# 119
Здравейте! Някъде се споменаваше за търсене по снимка......как става това?

Общи условия

Активация на акаунт