Пазаруване от Aliexpress.com 48

• 95 482
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
Изумена съм, днес ми се обадиха и  му донесоха на адрес цели три пратки от Алито  Crazy
Нова политика ли имат, нов човек ли, но браво на тях и благодаря.

А пратките са едни залежани от различни месеци даже, без тракинг номера и пристигат наведнъж, явно са чакали един и същи самолет.

Няколко дребосъка:
портмонета, много ме кефят: http://www.aliexpress.com/item/Women-s-PU-Leather-Stone-pattern- … /32520872214.html
и   http://www.aliexpress.com/item/New-Women-Coin-Purses-Cute-Girl-A … /32458240573.html
ръкавички за колело - идеални: http://www.aliexpress.com/item/New-Design-fashion-hot-sale-black … /32433875016.html
и  малки по размер:   http://www.aliexpress.com/item/Women-Gym-Body-Building-Training- … /32513473514.html

# 91
Моля за малко помощ..нещо не мога да се оправя с диспутите. Отварям диспут, продавачът естествено решава да удължи с 30 дни времето за получаване. Как мога да не го приема и да си ми върне парите сега. И ако остане 30 дни удулжено време..ако не дойде за този период пак ли трябва да отварям диспут или той  вече си е отворен.  newsm78

Имах същият проблем. Изтекоха 60 дни, удължих с 20 дни, и те изтекоха. Пуснах диспут, търговеца ми удължи срока с 40 дни, и помоли за търпение...
Ядосах се, написах му ,че си искам парите обратно и му пуснах скрийншот на БГ пощи за непроследим номер, и на 17трак, за несъществуващ номер и той омекна.
Днес получих имейл,че съм спечелила диспута и ще ми бъдат възстановени парите. Можело значи.

# 92
  • плевен
здравейте,искам да попитам къде точно се оставят коментари за получен артикул
дадох близо 100 лв за елече и не ми харесва

# 93
  • Beyond the stars
здравейте,искам да попитам къде точно се оставят коментари за получен артикул
дадох близо 100 лв за елече и не ми харесва

Като за начало по-добре отворете диспут за да си върнете поне част от парите.  Peace

# 94
  • София
Здравейте,
Искам да попитам, тъй като изтича времето за доставка на два артикула, на единия остават 2 дни, на другия 4 дни. Да пиша ли на продавача или направо да отворя диспут? Четох напред в темата, че може да се удължи времето и без да се отваря диспут?
Благодарности  Hug

# 95
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, някой да е поръчвал от сайта чанта имитация на Michael Kors и да е доволен?

# 96
Здравейте. Бях отворила диспут и продавача ми върна парите 0.39$ сумата е малка, но днес пратката дойде сега как трябва да му платя, кое трябва да натисна

# 97
  • Berlin
Здравейте,
Искам да попитам, тъй като изтича времето за доставка на два артикула, на единия остават 2 дни, на другия 4 дни. Да пиша ли на продавача или направо да отворя диспут? Четох напред в темата, че може да се удължи времето и без да се отваря диспут?
Благодарности  Hug

Пиши му едно съобщение да удължи времето.

# 98
  • София
Благодаря, сега ще им пиша.

# 99
Здравейте Simple Smile, някой да е поръчвал от сайта чанта имитация на Michael Kors и да е доволен?

Ако не я тъпчеш с много неща е ОК
иначе се късат дръжките ... но , на обущар с нитове и е като нова Wink

# 100
  • Пловдив

Ако не я тъпчеш с много неща е ОК
иначе се късат дръжките ... но , на обущар с нитове и е като нова Wink

А може ли да ми дадеш и линк. Благодаря  bouquet

# 101
# 102

Здравейте, и аз до сега не съм писала и чела при вас, но имам същия проблем. Уж нещата са тук от 03.01, а не пристигат в пощенския клон. В 17 track ми излизат малоазийски пощи, но днес звъннах в бг пощи и ми казаха, че не обслужват пратки, които не започват с R . Да не говорим, че имам една поръчка от австралийски пощи и още седем, които са само цифри и не излизат в 17трак т.е. както разбирам като чета не са реални.

Здравейте и аз искам да попитам по същият въпрос. Имам две пратки едната започва с R, но другата е само цифри. При положение,че в Алито си има доставка до България /на тази стока която тракинга е само цифри/, как така БГ пощи не обслужват такива пратки ? Кой ги обслужва тях тогава в България ?

# 103
  • Варна
Във Варна НИКОГА не съм получила от бг пощи пратка на адрес. Нито малък, нито голям пакет. Нито от Китай, нито от Европейски съюз. От България пък малките пакети ги търся в Централна поща, колетите в 7 клон.

Дисплей от Али си поръчах лятото. Доволна съм, работи си.

Моля, моля получилите Xaomi Red Note за още малко инфо, снимки. Може и на ЛС! Какъв е този модел 5 инча? Менточно 5,5 ме притесняват. Бърз ли е телефонът, хубави снимки?

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 23:47 от stenly

# 104
  • Berlin
Здравейте и аз искам да попитам по същият въпрос. Имам две пратки едната започва с R, но другата е само цифри. При положение,че в Алито си има доставка до България /на тази стока която тракинга е само цифри/, как така БГ пощи не обслужват такива пратки ? Кой ги обслужва тях тогава в България ?

Има си тема за проследяване на пратки, там си пускате номерата и ви помагат хората. Simple Smile
Как така не ги обслужва БГ пощи? Обслужва ги , просто тези с R се водят препоръчани и могат да се следят и са по-скъпи, другите нямат просто номер и са обикновена поща, най-общо казано.

Общи условия

Активация на акаунт