Пазаруване от Aliexpress.com 48

• 95 643
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Какви нерви имате да чакате по толкова време поръчка, аз се чудех дали да не търся батерия за лаптопа си, че вече ми е належащо, ама сега категорично се отказвам да поръчвам от тоя сайт.  Да платя нещо и да го чакам после месеци наред и то я дойде, я не........ппффффф ужас                        

# 121
  • В един копнеж!
Томно затова и в България се продават неща, от които човек има нужда.

# 122
Поръчваш наново и потвърждаваш веднага поръчката-аз поне така правя. Да се похваля дойдоха ми глеллаковете поръчани на 06.09.  Grinning Grinning Grinning. Няма такова пътуване просто. Вече ги бях забравила. Сега направо се чудя да се свържа ли с продавача и да му пратя пак парите..... 4 от 5 бяха протекли/то половин година на камилите е нормално де/.
Благодаря ти  Hug А как се затваря диспут знаеш ли

# 123

Здравейте. За да затворя диспут кое трябва да натисна:
1. Accept
2. Modify
3. Cancel issue
4. Escalate Dispute.

Да ви попитам още един въпрос за диспути, как се връща пари на продавача, защото единия ми върна парите и пратката дойде след това.

Благодаря ви предварително  bouquet
Защо искаш да го затвориш? Продавача ти е предложил нещо(затова има бутон "Accept"), а ако затвориш диспута няма да можеш да отвориш нов.
Диспута се затваря от " Cancel issue".

# 124
  • В страната на бурите
Здравейте, получих един Mp4 плейър, който не работи както трябва. (Не чете по-голямата част от файловете). Не съм го потвърдила. Искам да го върна, но не знам първо дали да пиша на продавача или направо да отворя диспут.
Купувала съм към 3-4 неща през сайта(включително и доста по-скъпи), но без проблем и не знам при диспут как да докажа че има проблем. Как изобщо се връща такъв продукт и за чия сметка?

# 125
Не си струва да го връщаш, защото ще ти излезе скъпо. По спомен за пакети под 500гр. беше около 20лв. доставката, която е за твоя сметка, естествено.
Направи клип или снимки за да докажеш проблема, прикачи ги към диспута и готово.

# 126
  • Казанлък
Здравейте, получих един Mp4 плейър, който не работи както трябва. (Не чете по-голямата част от файловете). Не съм го потвърдила. Искам да го върна, но не знам първо дали да пиша на продавача или направо да отворя диспут.
Купувала съм към 3-4 неща през сайта(включително и доста по-скъпи), но без проблем и не знам при диспут как да докажа че има проблем. Как изобщо се връща такъв продукт и за чия сметка?

Да беше дала линк към този плеър... Диспута се пуска със приложни доказателства- снимки или видео

# 127
  • В страната на бурите
Ще направя видео, разбира се, за доказателство, ако се стигне до диспут. Въпросът е има ли смисъл първо да пиша на продавача за проблема преди да отворя диспут. Иначе това е продуктът http://m.aliexpress.com/item/606960241.html?productId=606960241& … 2mobilesitedetail

# 128
Няма смисъл да му пишеш. Той така или иначе не може нищо да направи.
Парите ти са в Али и китаеца няма как да ти върне част от тях без диспут.
Най-много да ти предложи да ти прати нов, но няма гаранция, че наистина ще го направи.

Едит: А кои точно формати не отваря? Сигурна ли си, че плеъра ги поддържа въобще?

# 129
  • София
Здравейте!
От много време пазарувам в сайта- имам неща за центове- всякакви дрънкулки, до стотина долара-таблети,телефони....но..реших да си потърся пола-нещо по` така, т.е. като това: http://www.aliexpress.com/item/2015-spring-and-summer-gentlewome … 999999.280.oFBF2U  и се питам- защо е толкова скъпа!! Разбирам,че не е лятна, има подплата, но все пак качеството й е китайско! Какво според вас оправдава такава цена?

# 130
Здравейте!
От много време пазарувам в сайта- имам неща за центове- всякакви дрънкулки, до стотина долара-таблети,телефони....но..реших да си потърся пола-нещо по` така, т.е. като това: http://www.aliexpress.com/item/2015-spring-and-summer-gentlewome … 999999.280.oFBF2U  и се питам- защо е толкова скъпа!! Разбирам,че не е лятна, има подплата, но все пак качеството й е китайско! Какво според вас оправдава такава цена?
С коментари като „но все пак качеството й е китайско“ няма да получиш намаление Simple Smile Не всичко китайско е с ниско качество.
На въпроса ти: Най-вероятно няма наличност или  просто след няколко дни ще й направи „намаление“. Потърси я при друг продавач или я вкарай ввъв Wish list за да наблюдаваш цената. Честа практика е да променят цени.

# 131
  • Berlin
Какво означава, че качеството е китайско?? Нали знаем, че и iPhone се прави в Китай....
А ако това ти се струва скъпо, виж напр. Artka какви цени вадят. Засега това е най-скъпият китайски бранд за дрехи, който съм срещала в сайта, но съм сигурна, че има и други.

# 132
  • София
Какво означава, че качеството е китайско?? Нали знаем, че и iPhone се прави в Китай....
А ако това ти се струва скъпо, виж напр. Artka какви цени вадят. Засега това е най-скъпият китайски бранд за дрехи, който съм срещала в сайта, но съм сигурна, че има и други.
[/quote

Нека не спорим за качеството на "китайските" продукти. Знам,че имат няколко нива на качество,но все пак- ти би ли си купила iPhone от Алиекспрес? Просто търсех мнение дали полата наистина може да бъде от високото качество,след като цената й е такава, или е просто надценена от самия продавач...

# 133
Да, може да е високо качество.
И да, има хора, които биха си купили Айфон от Али.
Така, както има и много хора, които дават по 200+ долара за якета или елеци от сайта Simple Smile

# 134

Защо искаш да го затвориш? Продавача ти е предложил нещо(затова има бутон "Accept"), а ако затвориш диспута няма да можеш да отвориш нов.
Диспута се затваря от " Cancel issue".

Ами имах още един диспут, който си висеше, продавача не ми беше върнал парите, а стоката миналата седмица дойде, та затова затворих диспута. Благодаря ти   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт