Пазаруване от Aliexpress.com 48

• 95 505
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Ох и аз с диспут за неполучена поръчка. Продавача попита дали съм съгласна да удължи срока още 30 дни и аз се съгласих искам си нещата. Сега чакам 30 д и и тогава ескалирам ако не дойдат ли. Не видях някъде срока на диспута да е удължен пише само диспут в прогрес. Страх ме е да не си изгубя парите.

# 631
Ох и аз с диспут за неполучена поръчка. Продавача попита дали съм съгласна да удължи срока още 30 дни и аз се съгласих искам си нещата. Сега чакам 30 д и и тогава ескалирам ако не дойдат ли. Не видях някъде срока на диспута да е удължен пише само диспут в прогрес. Страх ме е да не си изгубя парите.
Времето на диспута не може да се удължи само времето за защита може. Ако продавача не е отговорил в диспута, тогава може да го затвориш и отвориш отново, но отговорил  ли е, тогава не можеш да отвориш друг диспут.
Колко и какви бутона виждаш? Ако виждаш само Modify и Cancel, тогава може да го затвориш и отново отвориш, когато поискаш. Ако имаш повече бутони, тогава не го затваряй! Така най-просто обяснено.

# 632
Здравейте! Получих една чанта, която няма нищо общо с размерите които  са дадени в обявата. Отворих диспут. Продавача ме моли да променя причината за диспута с лични причини и той ще ми върне парите. Аз не съм съгласна. Някакви други доказателства освен снимки на чантата с размерите които аз съм получила трябва ли да приложа за да придвижа диспута . В обявата се вижда размерите които е дал продавача или и тях трябва да приложа?

# 633
  • Ямбол
4erito ,това е достатъчно,само следи да не отрече диспута.

# 634
  • Някъде в Европа...
Здравейте, момичета!
Направих първата си поръчка, обаче като плащах натиснах да ми се запомни картата, като мислех че при следващо плащане ще иска поне секретния код да се пише, обаче се оказва, че е запомнило всички данни и е нужно само да се натисне бутон "плати" и нищо повече... Не желая да се пази тази информация  ooooh!  ooooh!  ooooh!, доста се притесних (имам някакъв страх, неоснователен навярно, от това запомняне на банковите карти)
Та сега искам помощ - как да си отрегистрирам картата?? (предполагам въпросът е дискутиран, за което се извинявам предварително - не намерих отговор в общата информация. Пробвах откъде ли не - от смяна на данни на профила не става...не знам къде се запомни тази карта  newsm78)
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 02:58 от AIR

# 635
Времето на диспута не може да се удължи само времето за защита може. Ако продавача не е отговорил в диспута, тогава може да го затвориш и отвориш отново, но отговорил  ли е, тогава не можеш да отвориш друг диспут.
Колко и какви бутона виждаш? Ако виждаш само Modify и Cancel, тогава може да го затвориш и отново отвориш, когато поискаш. Ако имаш повече бутони, тогава не го затваряй! Така най-просто обяснено.
Излизат ми 4 бутона превежда ги така ПРИЕМЕТЕ, ПРОМЕНИ, ОТМЕНЕТЕ  И ПРИДВИЖЕТЕ СПОРА .
Значи да чакам и до 30 дни да променя опцията ако получа стоката да ОТМЕНЯ диспута, ако не я получа до 30 дни да ПРИДВИЖА СПОРА ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ така ли да го разбирам?

# 636
Скрит текст:
Времето на диспута не може да се удължи само времето за защита може. Ако продавача не е отговорил в диспута, тогава може да го затвориш и отвориш отново, но отговорил  ли е, тогава не можеш да отвориш друг диспут.
Излизат ми 4 бутона превежда ги така ПРИЕМЕТЕ, ПРОМЕНИ, ОТМЕНЕТЕ  И ПРИДВИЖЕТЕ СПОРА .
Значи да чакам и до 30 дни да променя опцията ако получа стоката да ОТМЕНЯ диспута, ако не я получа до 30 дни да ПРИДВИЖА СПОРА ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ така ли да го разбирам?
Оставаш отворен диспута да си тече... той ще се ескалира сам последната дума ще е в Aliexpress. Ако затвориш диспута, няма да можеш да отвориш нов, защото той е предложил нещо. Ако пратката пристигне и си доволна, тогава може да откажеш диспута.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 08:59 от ЧревоУгодник

# 637
  • София
Здравейте, за да се видят отстъпките, т.е. на каква цена се предлага нещо днес се вижда само в приложението за телефона, така ли? На компа няма да мога да видя? Питам, тъй като не съм го свалила това приложение все още и се чудя, не съм свикнала да пазарувам от телефона  newsm78

# 638
Здравейте, за да се видят отстъпките, т.е. на каква цена се предлага нещо днес се вижда само в приложението за телефона, така ли? На компа няма да мога да видя? Питам, тъй като не съм го свалила това приложение все още и се чудя, не съм свикнала да пазарувам от телефона  newsm78
Цените на намалението може да видиш и от мобилната версия на сайта http://m.aliexpress.com/ но само през приложението цената при поръчка ще е ниската.
Ако не знаеш какви са били преди цените, по-добре не рискувай да купуваш сега.

# 639
Бихте ли ми препоръчали смартфон за максимум 100$, който да е с добри характеристики и да е изпробван от някой? Искам да взема за малкия. Ще играе основно игри на него, естествено.... Телефон от рода на Леново Р70 да речем, би бил ок. Гледам една камара непознати за мен марки има.

# 640
Аз пак с моя диспут - китайчето за втори път ми удължава времето на диспута и продължава да си държи на неговото - да затворя, че ще го получа...колко бил "съкрушен" и дрън, дрън....Та да ви питам колко може да продължи това....? Имали ли сте такива случаи да ви удължава няколко пъти времето?
Аз продължавам да модифицирам диспута и настоявам, че и това време ще изчакам, но ако не дойде пакета си искам сумата. Ама колко още по толкова време ще си ги обясняваме тези неща.... newsm78 Става изнервящо... #2gunfire

# 641
На моя син взех Леново А806,  чудесен е. Разгледайте този модел.

# 642
Аз пак с моя диспут...
Аз продължавам да модифицирам диспута и настоявам, че и това време ще изчакам, но ако не дойде пакета си искам сумата. Ама колко още по толкова време ще си ги обясняваме тези неща.... newsm78 Става изнервящо... #2gunfire
А защо модифицираш(отговаряш в) диспута??? Напомня ми на кучето, което си гонело опашката и се въртяло в кръг. Както се казва - близко е до ума.

# 643
ЧревоУгодник благодаря за разяснението. bouquet

# 644
Аз пак с моя диспут...
А защо модифицираш(отговаряш в) диспута??? Напомня ми на кучето, което си гонело опашката и се въртяло в кръг. Както се казва - близко е до ума.

Защото реших, че ако не отговоря - губя...
Демек, ако сега той като пак постави ново време аз нищо да не правя, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт