Видин 3

• 14 052
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, знаете ли нещо за Диди 81? Сигурно вече се радва на бебок? Нещо я няма в юлската ни тема.
А на снимките по-горе момичето с червена блузка мие позната, май сме учили някъде заедно newsm78

Аз сам с 4ервената блузка :35:83 набор съм-до 8-ми клас съм у4ила в 5-тото,а след това в ТИХА WinkХайде Фион4е дай сега ти снимка,да видя и аз дали те познавам newsm78

Що се отнася за Диди,тя снощи е влизала последно май към 10/беше/фъф форума Wink

# 256
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=18862&AlbumId=59254
Ей това съм аз, но да поясня - иначе съм си слабичка smile3532
Да и аз съм учила в 5-то  от 1-7 клас 82 набор съм , и бях "в"паралелка.А после в английската - немска  Sick  паралелка.

# 257
Хихихи-пу,да не те уро4асам Wink

Позната физиономия и то много,явно от там HugЯ кажи как се казваш newsm78,4е на мен ми се върти едно име,ама не съм сигурна Embarassed

# 258

Позната физиономия и то много,явно от там HugЯ кажи как се казваш newsm78,4е на мен ми се върти едно име,ама не съм сигурна Embarassed
Петя съм , аз забравих да напиша

# 259
Heheheh leleee Petinkaaa... ne moga da povqrvam i ti li s korema napred Grinning
heheheh

# 260
Heheheh leleee Petinkaaa... ne moga da povqrvam i ti li s korema napred Grinning
heheheh
Спомням си , обаче си изчисти личните съобщения, че не може да ти се изпраща.
А с Поли учихме и в Англ. Вие живеехте в един и същ блок , нали?Тя как е ?Ние тази година сме имали 5 годишнина от завършването, но аз не съм ходила.А и аз почти не поддържам връзка с никой вече.Но сигурно ще се наложи на си ходя до Видин след като родя- най-вероятно края на лятото или есента.

# 261
Da, v edin blok jiveem no da ti kaja ne sum q vijdala ot godini, izobshto ne znam kakvo stava s neq i kude e. Ami ako idvash kum vidin moje da drunnesh da se vidim. Vijdam che skoro trqbva da rajdash, jelaq ti leko i bezproblemno rajdane.  Hug   bouquet

# 262

Петя съм , аз забравих да напиша

Така си и мислех и аз Hug

# 263
Пебле,ти най-накрая се пресрами Twisted Evil Mr. Green

Ех,колко е малък света Joy

# 264
Ами аз като реша да дойда ще кажа и може една форумска среща да направим, а пък ако някоя идва към София да пише.

А Диди -81 няма ли някой връзка с нея да каже , 100 процента се е обебила вече.

# 265
То остава и да не кажеш #Cussing out Mr. Greenкато идваш и  #2gunfire

А Зори,не я 4акайте в близките 1-2 седмици да се явне на хоризонта,щот е на море Wink

# 266
Добро утрооооо smile3533

Кого виждат моите о4и да шпионира smile3534Май4е,забравихме те бре.

Много спите вси4ки,хайде вдигайте се #Cussing out

# 267
Здравейте хора!
Надявам се не се сърдите, че отвреме на време хвърлям по едно око тук без да се обаждам. Не съм по писането много, но обичам да ви чета , защото се забавлявам , а и научавам по нещичко полезно - я за децата , я за някои магазин и т.н. Вие се познавате и си обсъждате по лични неща и аз затова не се включвам много, но това ще се промени Grinning
Аз чакам Ани да се събуди и да излизаме, но днес направо подобри рекорда- обикновено става към7,30-8,00, а сега......Но нека си поспинка.....
Това е засега от мен!Поздрави и доскоро! Hug

# 268
Добре Дошла на Май4е и на малката Ани Hug

Абе,4е се познаваме се познаваме,ама и с вас ще се запознаем WinkЯ ни пусни някоя снимка,та да ви видим-та туку виж се окаже,4е се познаваме Mr. GreenКажи нещо пове4е за вас newsm78Къде живеете?Ти как се казваш и т.н.?

Поздрави и целувки от нас Hug

# 269
Снимки имам от когато Ани беше на 5-6 месеца и не стават, от тогава нямам Sad
Иначе аз и по-рано съм писала тук.....Казвам се Мая на 30 години съм и живея в бл.Монтажник, до Кокиче, ако се сещате.. Simple Smile Излизаме често вечер в парка, защото ни е близо, а през деня сме по града или тук покрай блока. Скоро ще правим кръщене, август месец, но още се колебаем за датата. Някои правил ли и на Клисурския манастир? Искам ммалко инфо ако знаете.....
Ани спи, а аз се възползвам от "намалението"да видя какво ново има из нета.
Поздрави от нас!

Общи условия

Активация на акаунт