Видин 3

• 14 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Няколко пъти съм минавала от там и виждам, че има детски магазин, но не съм влизала.
Зори, след тая реклама, дето им направи, как да не го посетя магазинчето Flutter

И аз като Иренка Twisted Evil
Ама ще взема и аз да отско4а да видя какво и що има Peace

# 166
Ехо,  момичета тук ли сте?
Къде да изпратя майка ми да купи комплектче за изписване от там? Някоя хубавичко, искала тя да го купи- да си кажете компетентното мнение.

# 167
Къде да изпратя майка ми да купи комплектче за изписване от там? Някоя хубавичко, искала тя да го купи- да си кажете компетентното мнение.

Ами незнам  newsm78
То толкова магазини ве4е имааа....
Аз нашето го взех на гърба на Промкомбината,дрешките си се шият тук във Видин и някой неща са само по 1 бр/като нашия комплект/ WinkАма той беше не както обикновенно от пелена+дрехи,ами 4увал4е+дрехи WinkТя Зори го е виждала Mr. Greenмай..

# 168

Ами незнам  newsm78
То толкова магазини ве4е имааа....
Аз нашето го взех на гърба на Промкомбината,дрешките си се шият тук във Видин и някой неща са само по 1 бр/като нашия комплект/ WinkАма той беше не както обикновенно от пелена+дрехи,ами 4увал4е+дрехи WinkТя Зори го е виждала Mr. Greenмай..

Фиона, ако имаш възможност си го избери във София, пък майкати да ти даде паричките, защото тука...... newsm78, какво да ти кажа....едва ли ще намериш нещо, кой знае какво. Хубави съм виждала в магазинчето срещу музея (до хранителния м-н Ралица), ама честно казано не ми се е налагало скоро да се заглеждам по комплекти за изписване  Wink. честно казано в някои от тях има толкова излишни неща, че да се чуди човек за какво са му - например гащи, камизолка, шапка подплатена (и то в летните!!! Shocked). Най-добре си харесай някоя хубава пеленка или одеалце + дрешки за изписването, които ще можеш да слагаш и после  Wink.

# 169
  • някъде
Фиона, аз моето комплектче за изписване си го взех от един магазин вътре в пазара- като тръгнеш от плодовете към спортната зала- вдясно! Има тънка пелена, боди, камизолка, ританки, шапка и ръкавички и струва 16.50лв. Нека отиде майка ти ако иска, има още няколко вида и са хубави и на горе-долу поносима цена! Peace

# 170
ООоооо Дидка Hug
Къде се загуби бре душа newsm78

# 171
Благодаря за магазините, аз чакам тук да докарат едни дрешки- не цяло комплектче, аз си имам пелена и т.н., и майка ми ще ми прати пари да е от нея, но тя има такова желание да купува и не искам да и го развалям-първо внуче и е Simple Smile
Може пък и хубаво да купи, а ко не ще си го ползвам - няма да е излишно.
А как се раздвам , че тук е хладно последните няколко дни, защото когато е много горещо стоя само на климатик и ме е страх да не настина, че имаче ми пада кръвното от жегата и ми става лошо.
Не знам кога ще дойда във Видин , да е живо и здраво бебчето, сигурно есента, но задължително ще пиша предварително , за да се запознаем, ако имате желание (ако вече не се познаваме, че то Видин не е от най-големите градове Laughing)

# 172
Искаме,искаме Hugкак да не искаме бре душа Wink
Живот и здраве на есен ще ви 4акаме Grinning

# 173
  • някъде
ООоооо Дидка Hug
Къде се загуби бре душа newsm78
Тук съм си  Hug, къде да ходя в моето състояние! preggo
Лежа си по цял ден и се ядосвам, че не мога да си изчистя, да се разходя, абе ужас... то са едни болки в кръста и ниско долу, че не мога да мръдна повечето пъти... но малко остана  baby_neutral
А и съвсем ти обърках разписанието  Joy- не знам кога скъпия ти е на работа...
Днес ходих да си уговоря акушерка... след 3-4 дни влизам в 9-тия и не се знае на бебчо кога ще му омръзне да седи в корема и ще поиска да излиза... хваща ме шубето... Crazy но всичка са минали по този път... Embarassed

Фиона с теб пишем в юлската темичка! Hug Ще се радвам да се видим когато си дойдеш във Видин! Peace

# 174
В юлската тема сега прочетох, че Пастел  от Видин е родила сутринта рано.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105377.msg1889573#msg1889573

Да и е живо и здраво детенцето!
  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 175
В юлската тема сега прочетох, че Пастел  от Видин е родила сутринта рано.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105377.msg1889573#msg1889573

Да и е живо и здраво детенцето!
  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant

Честито и от нас!!!
Да и е живо и здраво беб4ето и много да радва мама и тати Grinning

Зори,пиши когато можеш на кю-то,4е искам да те питам нещо Wink
Хей,в4ера влязох в магазина на киното дето Зори каза Grinningнайстина има много хубави неща-останаха ми о4ите Twisted EvilАма не е за мойте възможности CryА и като се има в предвид малкия как лежи пред блока и си кара колите,не ми се мисли да го видя с някоя от тия тениски да ми се мърляви #Cussing out

# 176
момичета,да ви кажа Светла е в болницата с Калоян не знам подробности знам само,че снощи е вдигнал висока температура  Ill smile3518и са ги приели веднага  smile3518

# 177
Лоша новина....дано се оправи дечко по-бързо  Praynig.

Мона, аз до края на седмицата ще мина покрай магазина да ти оставя паричките за тениската, ти всеки ден ли си там?

# 178
Всеки ден почти по цял ден и направо ми иде да избием стените smile3512 smile3512 smile3512

# 179
В понеделник като ходихме да прегледат Марти, лекарката каза, че непрекъснато идват дечица с висока температура и червено гърло и по 3 дни не могат да я свалят. Някакъв много гаден вирус има #Cussing out
Дано детенцето на Светла бързо се оправи Praynig

Общи условия

Активация на акаунт