Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 32

• 64 056
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Аз се успокоявам, че съм предала доста антитела на бебето още в утробата  Crazy .

# 571
Ха ха, ами дано. Аз сега съм в размисъл с бебешкия имунитет и баткото. В болницата, където ще раждам е разграден двор, всеки може да влезе и излезе, но баткото ще иска да гушне бебето, ако ми е пак хремав? Според педиатъра да не идва там, но той знае и ще чака. После у дома същата дилема, доколко и как да пазя бебето newsm78

# 572
И аз също умувам по въпроса за след раждането и как ще го опазя от вирусите на бъдещия батко. Обмислям в да го спра от градина месец преди раждането още и поне в първите седмици след това да не ходи. Малко трудно ще е, но ще се мобилизираме всички(вкл. бабите и дядовците).
И аз вече 3-4 пъти се заразявам от него. Даже и в момента съм с хрема и кашлица ooooh! И грип карах ooooh! Та, освен Парацетамола и Прополките, мога да добавя за кашлицата - Стодал Peace

# 573
Цветна палитра, ако имаш под ръка баба и дядо си е вариант. Обсъждахме го с педиатъра, но според него да не го спирам от градина, че няма гаранция дали баба му няма да му лепне нещо, а в началото вкъщи ще е трудно. Ще му се промени програмата, мама няма да е на 100 % на разположение, може и ревност да има, така че лично мен ме е страх от драми в тази посока. Ще си ходи през цялото време, само да е здрав, но дистанцията с бебето да видим каква и колко ще е Simple Smile

# 574
Мами,аз съм сигурна че ще задържа каката в къщи,като влезна в болницата и след това поне 2 седмици.Имаме вариант тя да ходи с баща и на работата му.Нашата детска градина не е много отговорна от страна на болни и здрави деца.Болните деца не се връщат обратно,може да са с кашлица,сополки,температура дори,дават им се дават сиропи от госпожите ,капват им се капки в нослетата и така всички са на куп.От месец Декември ние всяка седмица сме с някакъв подарък от градината.Това е кошмар,но никой не взима никакви мерки,въпреки исканията и жалбите от родителите.Знам че ще ми бъде безкрайно трудно,ама как да постъпя?

# 575
Момичета, преди време ви бях писала, че главичката на бебето е по- голяма от седмиците в които съм. Искам да ви питам дали да отида да ми се направи трета ФМ при лекар образна диагностика или да отида на обикновен преглед при друг гинеколог.

# 576
  • България
При последния ми прегред, всички замервания бяха в различни седмици. Не знам кое точно е главичката, защото са описани със съкращения.

# 577
BPD е обиколка на главата. При синът ми винаги беше с 2-3 седмици напред. Просто е с по-голяма глава - това си е до гени.
Вече в конкретния случай, ми се струва, че е направена някаква грешка в замерването. На предните прегледи как вървеше обиколката на главата спрямо другите показатели? Едва ли главата е порастнала самостоятелно newsm78

# 578
  • България
Значи при мен е с 1 седмица напред, както и НС. АС е с 2 седмици напред. Само FL ми е в норма.
Кари, по-добре да отидеш пак на преглед, за да ти е по-спокойно, при някой, на когото имаш доверие.

# 579
  • Бургас
Момичета, помагайте със съвети. От сутринта съм повръщала 6 пъти. Обикновено само по 2-3 пъти на ден съм го правила и винаги ми се е гадило преди това. Сега без видима причина след като хапна или пия вода веднага връщам всичко. За довечера след 19 си записах час за преглед, но дотогава не знам какво да правя, за да не се обезводня.

# 580
Може да е вирус. Обади се на АГ и питай какво може да вземаш срещу повръщане newsm78 Иначе ако продължаваш с честото повръщане, може би е по-добре направо да те сложат на система, за да не се обезводниш newsm78

# 581
Момичета, преди време ви бях писала, че главичката на бебето е по- голяма от седмиците в които съм. Искам да ви питам дали да отида да ми се направи трета ФМ при лекар образна диагностика или да отида на обикновен преглед при друг гинеколог.
Ако парите не са ти проблем и смяташ да ходиш на второ мнение, много по-добре е да идеш при специалист ФМ, че поне апаратурата да му е по-хубава. От друга страна, при условие, че те е гледал неследящия те лекар, ако идеш при твоя гинеколог - пак ще е второ мнение.

# 582
Моят бъдещ батко ще си остане вкъщи през лятото, когато очакваме бебка. Не мисля че ще ми натежи особено, много повече би ми натежал, ако ми се тръшне болен.

# 583
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА

# 584
karina, момичетата са ти отговорили, но и аз да кажа- според мен отиди при друг лекар. Най-вероятно всичко е наред. Те тия замервания са въпрос на милиметри, възможно е просто да не е измерил както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт