Звездни компромати 270 част

• 83 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Деси Банова си е направила страхотен цвят на косата. Най-после е махнала зеленото русо.
Щото явно чете тук! Laughing И "уъ"-то е някак пообрано, само "добр вечер" си беше същото. Цвета наистина е страхотен и много ѝ отива. Сега ако почне да ходи с изправена коса без букли и тя като Николчето, ще е страхотна промяната ѝ.

# 541
# 542
  • Бургас
Не идеше ли реч за Наръчник на оптимиста. За него взе Оскар и смятах, че него Джулката го определи като скучен.
Да, този филм имах предвид. Ами за мен филма не е достатъчно добър, нито ролята на Дженифър Лоурънс беше кой знае колко интересна или сложна, за да й дадат Оскар 2-3 години след като света чу за нея. Ама това си е много мнение.

# 543
Не идеше ли реч за Наръчник на оптимиста. За него взе Оскар и смятах, че него Джулката го определи като скучен.
Да, този филм имах предвид. Ами за мен филма не е достатъчно добър, нито ролята на Дженифър Лоурънс беше кой знае колко интересна или сложна, за да й дадат Оскар 2-3 години след като света чу за нея. Ама това си е много мнение.

И мое!

# 544
# 545
Никол на Валери и Николета
Струва ли ви се, че дясното краче на детенцето е обработено с фотошоп?  Shocked

# 546
Струва ли ви се, че дясното краче на детенцето е обработено с фотошоп?  Shocked

Не не ми се струва.. от височината изпъква леко мускулче..съвсем нормално е.. Peace

# 547
Струва ли ви се, че дясното краче на детенцето е обработено с фотошоп?  Shocked

И на мен краката ми се видяха странни, някак и главата е много голяма за това телце. Може да е от позата на снимане - отгоре Rolling Eyes

# 548
  • София
Аууу, клюкарките се драпат за политика. Недейте, момичета не ви отива, а на повечето и не ви се отдава - политиката не е това по телевизията Laughing

Деси Банова и аз забелязах и наистина изглежда супер свежо, браво Heart Eyes

Джени Лоурънс е страхотна, много я харесвам, пълни филмите с присъствието си - както в Наръчника, така и в Джой, за който е номинирана сега. Филмите са нетрадиционни, човешки, леки. И "Американска схема" харесах страшно много. Определено е силно лансирана, но смятам, че е адски талантлива - нито еднообразна, нито незабележима Naughty

# 549
  • Вестерос
Кажи им!  Crossing Arms

# 550
Е какво да им казва, хейтенето едно на ръка, но неслучайно я сравних с Мерил Стрийп и тя доста от номинациите си ги има по инерция, заради името, а не за "помитащи" роли. Wink

# 551
Не е Фотошоп това на детето, просто снимката е от такъв ъгъл и има изкривяване.

И аз с тази новина идвах, браво много по-различно и разчупено е .  Peace
Ееее, доживяхме! Около 15 години изкара с предната прическа...
Подмлади се много с тази прическа  Peace
Цветът също ми харесва, но тук съм пристрастна, много прилича на моят естествен цвят Simple Smile

# 552
  • София
Селена Гомез - с кожена рокля Louis Vuitton
Кандис

# 553
  • Sofia
Къде да видя новата прическа на Банова?  newsm78 Нищо не  намирам  Crossing Arms

# 554
  • Sofia
И аз рових да намеря, ето:
http://play.novatv.bg/programi/vremeto/694549?autostart=true

Харесва ми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт