Звездни компромати 270 част

• 83 373
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • някъде на изток
две красавици ..Lisa Bonet и  Zoe Kravitz
http://hellobeautiful.com/playlist/zoe-kravitz-lisa-bonet-calvin … -ad/item/2841282/

# 526
Функцията на президента ни като цяло е представителна. За съжаление, не се справи изобщо с нея. Дикциятя му също е много зле. Позицията му не е от особено значение, колкото и да я отстоява . Simple Smile

важното е ония отвън океана да се справят с ония от тайгата - ето това е важното , иначе сме загубени ...

# 527
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде стига с тия простотии тук - достатъчно ги четем в други теми Sick

Том Харди- фото на Грег Уилямс Heart Eyes
Скрит текст:

# 528
Функцията на президента ни като цяло е представителна. За съжаление, не се справи изобщо с нея. Дикциятя му също е много зле. Позицията му не е от особено значение, колкото и да я отстоява . Simple Smile

важното е ония отвън океана да се справят с ония от тайгата - ето това е важното , иначе сме загубени ...

И за тези отвъд океана мнението ми не е розово, но спирам по темата  bouquet

Kerry Washington
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/t31.0-8/q82/s9 … 79522815611_o.jpg

# 529
Това са предположения или усещанията на автора?

# 530
Юлияна го унижава от ден 1-ви в Президентството, забавно е че чак сега се сети да се развежда, преди президентските избори. Wink
Сещам се как не дойде на встъпването му в пост и някои оправдаха, че е била 'модерна жена' и не била длъжна.  В парламентарна република не виждам какво много може да прави президент освен да марширува и да внимава да не говори много глупости.
А нашия не само ,че наговори много глупости ,но и натвори такива.За мен този беше подигравка с институцията.няма да забравя първата му нова година и желанието да разчупи рамката и как бяха изтъпанили снимка от друга държава..Надявам се да няма наглоста пак да се кандидатира

# 531
  • Пловдив
Това са предположения или усещанията на автора?

Видения от кристалната му топка явно:

Официално молбата за развод ще бъде подадена около президентските избори, които са през октомври тази година, за да може до януари 2017 г., когато Плевнелиев сдава поста, съдебното дело да е финализирано

# 532
  • Варна
ooooh!
Ами да си ги избираме на кастинг по предварително зададени параметри- ръст, килограми, дикция, мачовско излъчване!? Ама какво се чудя, бат Бойко така спечели, явно за женската част това е важно.

Съжалявам, спирам и аз, просто не се стърпях.  bouquet

# 533
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Северина, хайде стига вече Stop. Освен Бойко и Пллевналиев варианти по скалата много, а те всъщност даже и не са в двата и края- идентично прости са, само с различен маниер.

Еди Ръдмейн за Wallpaper Magazine
Скрит текст:

smile3544

# 534
Деси Банова си е направила страхотен цвят на косата. Най-после е махнала зеленото русо.

# 535
И аз с тази новина идвах, браво много по-различно и разчупено е .  Peace

# 536
Този Еди защо така го набеждават за секси и красавец,не разбирам

# 537
Едно gif-че с Лео Знам, че не е компромат, но ми стана много смешно като го видях и реших да споделя, а и в момента сте на такава вълнА

# 538
  • София
Защото е различен и усмивката му изглежда искрена. Иначе за мен е с откровено грозни черти, но ми е много симпатичен.

# 539
  • До морето
И аз с тази новина идвах, браво много по-различно и разчупено е .  Peace

Ееее, доживяхме! Около 15 години изкара с предната прическа. Щом Банова успя, и за Николчето има надежда  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт