Звездни компромати 270 част

• 83 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • До морето
Юлияна Плевнелиева е демонстрирала винаги поведение на жена, чийто мъж й е безкрайно виновен за нещо. Дали е така, си знаят само те. Но неглиже демонстрациите й бяха обидни не само за него като човек, но и за президентската институция като цяло и респективно за българския народ. Голям дизлайк от мен.
Е, ако тя не го одобрява като президент, длъжна ли е да върви до него, да маха и да се усмихва?

Миличка, и аз не го одобрявам като президент. А да не говорим колко НЕ му помогна да си изгради авторитет поведението на жената, която в крайна сметка той, надяваме се, с главата си е избрал да му е житейски партньор. Има ситуации, в които не може просто да си "естествен" в поведението си. То е публично. И мъжът ти не е станал началник-смяна в мини Бобовдол, а президент на държава с няколко милиона поданици.

граждани

# 497
Юлияна Плевнелиева е демонстрирала винаги поведение на жена, чийто мъж й е безкрайно виновен за нещо. Дали е така, си знаят само те. Но неглиже демонстрациите й бяха обидни не само за него като човек, но и за президентската институция като цяло и респективно за българския народ. Голям дизлайк от мен.
Е, ако тя не го одобрява като президент, длъжна ли е да върви до него, да маха и да се усмихва?

Миличка, и аз не го одобрявам като президент. А да не говорим колко НЕ му помогна да си изгради авторитет поведението на жената, която в крайна сметка той, надяваме се, с главата си е избрал да му е житейски партньор. Има ситуации, в които не може просто да си "естествен" в поведението си. То е публично. И мъжът ти не е станал началник-смяна в мини Бобовдол, а президент на държава с няколко милиона поданици.

Граждани, граждани Peace

изпреварили са ме, но наистина се изривам като чуя тази дума за съвременните общества

# 498
Заформихме граждански бунт.  Joy

# 499
  • До сърцето...
Иначе Росен Плевнелиев е изключително интелигентен и възпитан мъж. Доказал се е в сферата, в която работи ........

Може, но и в сферата, където се вихри сега. За подигравка си е!!
Той се оказа уникален самороден талант - прочу се с глупостите, които ръси, и с издънките си - лапсуса с Вацлав Клаус, лъжата с митинга на 10 ноември 1989 г, издънката със словото за 3 март, незачитане на протокола при срещата с кралицата, както и много други, които не го правят уважаван Президент.
Виж, като министър си беше на мястото, според мен.

# 500
eau, ако според теб, да излезеш и да обявиш, че си в "хибридна война", да искаш да се въоръжаваш срещу Русия и да въртиш бизнес с най-големите грабители на държавата е повод да се наричаш най-свестния президент, ок. Аз гледам по-друг начин на нещата. Wink

Хубаво е човек да мисли с главата си, а не с телевизора  Peace

Би ли ми обяснила това, което имаш предвид, или ще говорим наизуст?Защото това което написах аз, са думи на президнта, не на някой журналист. Simple Smile

Rafiqa , нали жена му също е гражданин. По този начин изразява позицията си. Само не разбирам, защо просто не се е развела по-рано с него. Всъщност, разбирам, но не одобрявам.

# 501
  • София
Упс, граждани, извинете!! Peace

Радва ме, че е будно гражданското съзнание Grinning.

Scpn,
, тази гражданска позиция може да се изрази по ред начини, един от които е да не се възползваш хубаво от контактите и възможностите на съпруга си, като същевременно обявяваш публичен бойкот на него и позицията му, защото си, хм...готина.

# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В парламентарна република не виждам какво много може да прави президент освен да марширува и да внимава да не говори много глупости.
Да де, ама той не внимава Laughing

# 503
Виж, като министър си беше на мястото, според мен.

Като министър не беше постоянно пред очите на всички, несъстоятелността му лъсна в момента в който влезе на "Дондуков" 2.

# 504
# 505
# 506
  • София
Плевнелиев е според мен най- слабият ни президент досега. Не буди никакъв респект и все един такъв нещастен, умърлушен и му виси гагата( това впечатление го имам още отпреди да почине детето му). Жена му публично го унизи с липсата си, Бойко каза още вечерта, когато го избраха за президент, "Аз и магаре да бях сложил, щяха да го изберат", да не говорим за всичките му гафчета ( случва се понякога де). Дори и когато се опитва да бъде категоричен и решителен в някое свое изказване, излъчването му е като на третокласник, опитващ се да се докаже пред деветокласник. За професионалната му кариера нищо не знам, нищо не казвам.

Прегледах номинациите за Оскар и да ви попитам - Дженифър Лоурънс по дефолт ли е всяка година номинирана или някакви дебели връзки в гилдията им ( нещо шуробаджанащина - знаете как е тука Mr. Green -защо да не е и там) ? Аз освен Игрите на глада и този, за който е номинирана сега, за друг филм не знам. За мен е по - известна с паданията си по разни церемонии. Толкова ли е добра в киното? Тея Игри не са ли някви фентъзита и тийн тематики? Нещо не разбирам.

# 507
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лоурънс е изключително еднообразна и незабележителна актриса, оттам нататък защо е всяка година номинирана не се наемам да коментирам.

# 508
Дядковците от Академията са я нарочили за новото чудо на Холивуд,
нещо като Мерил Стрийп на ХХІ век, ама младичка и по-секси, абе перверзници  Mr. Green

# 509
Лоурънс е в големи франчайзи като Игрите на глада и Х-мен, но и аз не разбирам защо е на Оскарите. Има едно понятие internet darling, точно за нея е.

Общи условия

Активация на акаунт