Звездни компромати 270 част

• 83 350
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Благодаря  Hug, харесва ми и на мен.Изглежда й по-здрава косата така  Peace, не рошава,пършива и изгоряла  Naughty

# 556
Кристина Милева е родила момченце.

Цветът и прическата на Банова са много добре, но не се отказва от "темперетурите" и като цяло ми е много неприятна.

# 557
Оф, тоя  Louis Vuitton може да спре да произвежда даже грозните си чанти, а рокли да не прави никога повече.

Кандис Heart Eyes

# 558
  • Варненска клюкарка
Чета ви редовно, но тези дни имам пропуски.... Прегледах набързо но не видях да е пускано това:
Починал е съпругът на Селин Дион
http://www.msn.com/en-au/news/world/celine-dion’s-brother-daniel-battling-cancer/ar-BBofMKK?ocid=sf

ПП Открили са рак и на един от братята и..... Много зле започва новата година за нея!

# 559
И аз харесах новия цвят на Банова,но си личат кичурите,по различен нюанс са

# 560
  • UK
Жалко за Рене. Confused Децата им са доста малки..

Дженифър Л. на летището.
Скрит текст:

# 561
Дженифър Л. на летището.
Скрит текст:
За да няма объркване в имената и инициалите, предлагам да ползваме Джей Ло и Дженката Л.  Peace

# 562
Дж. Лорънс за мен е новата Рене Зелуегър - и като визия, и като екранно присъствие.

# 563
  • София
Ким Кардашиян - първи снимки по бански след раждането на Сейнт Уест

# 564
Ким Кардашиян - първи снимки по бански след раждането на Сейнт Уест
Много добре изглежда. Peace

# 565
  • София
Хммм, прекалено добре изглежда за да е истина.

# 566
Професионална фотосесия, оставаше и да не изглежда добре  Laughing

Домашната педагогика на Бранджелина

# 567
Е какво да им казва, хейтенето едно на ръка, но неслучайно я сравних с Мерил Стрийп и тя доста от номинациите си ги има по инерция, заради името, а не за "помитащи" роли. Wink
Изобщо не съм съгласна! Мерил Стрийп е невероятна актриса, избрала е правилно полето си на изява, приляга й да е актриса, винаги блести с изпълненията си и номинациите й не са "по инерция"!

# 568
Е какво да им казва, хейтенето едно на ръка, но неслучайно я сравних с Мерил Стрийп и тя доста от номинациите си ги има по инерция, заради името, а не за "помитащи" роли. Wink
Изобщо не съм съгласна! Мерил Стрийп е невероятна актриса, избрала е правилно полето си на изява, приляга й да е актриса, винаги блести с изпълненията си и номинациите й не са "по инерция"!

Това е твое право, аз пък твърдя, че нито за Музиката на сърцето, нито за Пощенските картички, нито за Адаптация, нито за Съмнения заслужаваше номинации, това на прима виста. Много по-качествени изпълнения в тези години не бяха оценени подобаващо за да си получи Мерил дежурната номинация.

# 569
Никол на Валери и Николета
Струва ли ви се, че дясното краче на детенцето е обработено с фотошоп?  Shocked

Това е първото нещо което забелязах, не може краката й да са по-тънки от ръцете...

Общи условия

Активация на акаунт