Звездни компромати 270 част

• 83 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Точно. Мария Илиева е нагледен пример защо връзката между жена на средна възраст и пъпчив младок е пагубна. От сега нататъка очаквайте все по-дръзки опити да излежда по-млада.

# 707
# 708
# 709
Много лоша снимка/кадър. Прилича на щампа на череп за детметълска фанерка  Rolling Eyes

# 710
# 711
Моите фаворити от Наградите на критиците, пък са:
Хелън Мирър
Скрит текст:
и Констанс Ву(не ми е известна)
Скрит текст:
Още снимки тук:http://edition.cnn.com/2016/01/17/entertainment/gallery/2016-cri … carpet/index.html

# 712
  • Once there was a Hushpuppy...
Видях за момент вчера Марчето Илиевата, но вместо да младее с разните подбрения ми се видя една изкуствена такава Peace

Дж.Анистън с кофти рокля.

# 713
  • UK
За 46 годишна изглеждa прекрасно. Рокли от този тип (slipdress) не прощават. Вяко коремче и паласка се подчертава. По чуждите медии коментарите относно роклята са позитивни. Явно стила не е по вкуса на бгмамите. Mr. Green

# 714
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дженифър изглежда добре, роклята е отвратителна. Не ги знам западняците какъв им е вкусът и колко различен от бгмамския, но не може нещо, което вероятно струва колкото половината мой гардероб, да има шев отпред, който е набран и гърчи, и да изглежда все едно госпожата е забърсала пода с него, преди да го облече.

# 715
  • Вестерос
Аз пък потънах в 15те аутфита на Кимката.

Имаше няколко, които и отиват. А след този се успокоих, че дори богатите обличат някои неща по няколко пъти. Според мен и обувките, и якето и блузката на средната и дясната снимка са едни и същи. Само косата е различна.

Скрит текст:
На 2 и 3-та снимка е с еднакви дънки

# 716
И на мен не ми харесва роклята!

# 717
  • Варна
Пенелопе Круз и Бен Стилър на корицата на Вог февруари 2016

# 718
Роклята е грозна и не добре ушита; не стои добре на Дженифър, която много харесвам и цвета е безличен. Като знам вкуса на английските моми когато тръгнат с тоалетите към Аскот... айде нема нужда да се съобразявам с техния вкус! Американките моми пък им дай камънаци, дантели, блясъци... Вкус, та цепи мрака. Mr. Green

# 719
  • Варна
Роклята е грозна и не добре ушита; не стои добре на Дженифър, която много харесвам и цвета е безличен. Като знам вкуса на английските моми когато тръгнат с тоалетите към Аскот... айде нема нужда да се съобразявам с техния вкус! Американките моми пък им дай камънаци, дантели, блясъци... Вкус, та цепи мрака. Mr. Green

Laughing
Верно е грозно роклето, мистерия е как пък точно тази си е избрала.

Общи условия

Активация на акаунт