Звездни компромати 270 част

• 83 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Berlin
Мноу лесно се плашите, пък вие. Laughing

# 691
Питам само Peace Момичето не е грозно никак, просто изглежда малко по-екзотично за нашите ширини.... Аз като я загледах по-дълго я намирам за симпатяга, не вписваща се в отбора на кифлите Peace

# 692
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
ВС специално се надяват на шоуто на ангелите и промотиране на разни старлетки като "уау уау модели",за да си държат реномето на ниво.
Дрехите и бельото им далеч не са супер качествени(космическа разлика с материите на Natori,Chantelle) и винаги когато вляза в бутиците им,очите ме заболяват от кич и шарения.
Та ако не бяха моделките им,дали ВС щяха да са толкова популярни като марка? Друг път. Naughty
За козметиката им - 100% химия,но добавени разкошни аромати в тях,дори няма да коментирам.Те затова са нон стоп на сейл за по $2-3.

# 693
В Бургас и Варна (за другите градове не знам) има едни големи китайски магазини за дрехи - Фиола. Дрехите на Викториа'с Сикрет са едно към едно с тези китайските. Явно купуват от един и същи склад на едро в Китай.  Whistling

# 694
Защо й е на Мария Илиева да си променя носа? Същата си е. Не съм й фен, но нормално си изглежда жената.

# 695
Защо й е на Мария Илиева да си променя носа? Същата си е. Не съм й фен, но нормално си изглежда жената.
според мен се е поопънала лекинко, очите ѝ са придобили типичната присвита котешка форма...

# 696
  • HH
Аз пък потънах в 15те аутфита на Кимката.

Имаше няколко, които и отиват. А след този се успокоих, че дори богатите обличат някои неща по няколко пъти. Според мен и обувките, и якето и блузката на средната и дясната снимка са едни и същи. Само косата е различна.

Скрит текст:

# 697

Има промяна, да, особено като я дадат в анфас. И да, носът и изглежда променен. Не ми харесва.

А Лора Крумова в началото как гледа втренчено и как и е застанала косата  Laughing Много смешна.

# 698
Зъбите на Мария сега ли са правени?Има разлика.Преди ми харесваше повече.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 01:11 от KokoMira

# 699
Не е същата форма и очевидно е различен. Но не за всички очевидно Wink То затова се търси докторски майсторлък, в който ремонта да е невидим за повечето хора.
Всяка подхожда с идеята да се пипне малко тук-таме и да не си личи, но видоизмененията при всички са едни и същи! Щото нашите "скулптури" са двама-трима, които пипат "звездите" ни и едни и същи носове, и скули дялкат на всички. Пък и от дългогодишни вече наблюдения, интервенциите по лицето,придават един и същи облик на всички лица. Окепазиха на дърти години и Стояна Мутафова с тия скули, дето и навряха. А Муки е заприличала на Джоселин Уилденщайн...

# 700
Нищо не ѝ е правено на Мария Илиева, изглежда като да е качила 5-6 килограма и поостаряла. Нормално като за 38-годишна жена.

# 701
  • ...на безопасно
Аз пък потънах в 15те аутфита на Кимката.

Имаше няколко, които и отиват. А след този се успокоих, че дори богатите обличат някои неща по няколко пъти. Според мен и обувките, и якето и блузката на средната и дясната снимка са едни и същи. Само косата е различна.

И обувките.
Има 3-4 чифта който явно са и любими.
Истинска красавица е КК / в лице, де/. Wink

# 702
Ми аз пък се изплаших! Попадна и тя в Матрицата... ooooh! Суета. Tired

И аз така! Не знам какво е правила, но така си е изпънала лицето, че имам чувството че и пречи да се усмихва.  Blush
Коментирате годините, Мария Илиева е на 38 години, защо си го е причинила това нямам идея. Преди по-добре изглеждаше.  Peace

# 703
За да се чувства по-млада до гаджето си,  Peace

# 704
За да се чувства по-млада до гаджето си,  Peace

Та той не е ли на 18?

Малко стил и мода https://www.facebook.com/HILIFE.BG/photos/ms.c.eJxlksENAzAIAzeqE … ype=3&theater  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт