Професионални серии за коса - тема 96

• 50 950
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
И аз искам от терапията на Наши.

# 181
Светна ми че може да се групираме по градове за Наши.то.По-лесно ще е да не ангажираме с пратки,намиране на шишета...Сложна работа.АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ОТ ВАРНА,да се съберем.Пишете ми на лични  Peace

# 182
  • Бургас/Пз
Адамант,много се радвам, че ти е харесала терапията на Наши Simple Smile
 И аз ще я пробвам тази седмица. Наистина,  ако се съберат повече хора ще е много удобна подялбата.
В Бургас я има втората стъпка, обаче не я продават отделно, а само в комплект с другите две стъпки и общо цената е 300лв.

Скрит текст:
Ако някой иска да я пробва професионалната терапия в домашни условия да ми пише на Лс, да не се обяснявам тук. Купувам и ви пращам  Mr. Green Mr. Green.

Светна ми че може да се групираме по градове за Наши.то.По-лесно ще е да не ангажираме с пратки,намиране на шишета...Сложна работа.АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ ОТ ВАРНА,да се съберем.Пишете ми на лични  Peace
Аз съм от Бургас и мога да се включа към вас Simple Smile , че май от Бургас няма желаещи.

# 183
Ани,то засега и от Варна никой не е писал  Mr. Green Ще я измислим  Hug

# 184
  • София
Кампания Наши кипи, а  Mr. Green Чета ви с интерес  Hug
Аз нямам мераци за сега към тази терапия, но не се знае след две страници  Joy

# 185
Бубка,аз съм от Варна.

# 186
  • София

Хахааааа, Вив, много точно! След 2 страници може да е друго. И аз засега не искам  Joy

# 187

Хахааааа, Вив, много точно! След 2 страници може да е друго. И аз засега не искам  Joy
Пък да не говорим като я купим и вземем да пускаме всичките едни чудовища като на Фрея и Магнолия  Joy Joy Съвсем няма да ви се размине  hahaha

# 188
Бубка,аз съм от Варна.
Супер  Hug Ето че станахме 2  Mr. Green

# 189
Кампания Наши кипи, а  Mr. Green Чета ви с интерес  Hug
Аз нямам мераци за сега към тази терапия, но не се знае след две страници  Joy
hahaha Joy
Tuk мненията се менят често след 1-2 страници. Ккато нямаш нужда от нищо и хоп- трябва да го имаш сега, веднага!
Това като мен с олиото Наши, имам доста да изхабявам у дома преди да стигна до покупка на ново, но заради скорошни коментари го искам сега и веднага  Joy

Аз съм сигурна, че от моя град няма никой, но ще следя развитието на кампанията.

Днес в офиса е мъртвило и си гледам връхчетата  цяла сутрин  Mr. Green май ще я стрижа тия дни. Има малко експлозийки и тук таме по 1 цъфнал косъм  newsm78 ooooh! Crossing Arms

# 190
Аз може да се включа за Варна. Нищо че не знам изобщо за какво става въпрос  Laughing Терапия на Наши с кашмир, достатъчно ми е  Laughing

# 191
Аз може да се включа за Варна. Нищо че не знам изобщо за какво става въпрос  Laughing Терапия на Наши с кашмир достатъчно ми е  Laughing
Laughing и аз като теб не зная,но я искам тази терапия  Mr. Green Ок,вземам те  Heart Eyes
ani_d и теб също  Wink

# 192
Аз може да се включа за Варна. Нищо че не знам изобщо за какво става въпрос  Laughing Терапия на Наши с кашмир, достатъчно ми е  Laughing
Joy hahaha тук вече се изсмях с глас  Joy колежката ме гледа под вежда  Joy
ох, обичам я тая тема  Heart Eyes

# 193
То не,че и аз зная за какво става въпрос,но се включих веднага. Simple Smile

# 194
Фрейчето е голяма сладурана  Heart Eyes Обичам те момичееее  Hug

Общи условия

Активация на акаунт