Професионални серии за коса - тема 96

• 51 061
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас / София
Серията Рипейър мирише много по различно от хидратиращата серия на Алтерна . Първата мирише на кокос и ванилия или нещо подобно, но не и на лимони . Хайверната им за обем е като хидратиращата (лимонови).

# 721
Засега Вела води. А за въпроса за плътността, какво имате предвид под плътност? Като обем на косата или уплътняване на самия косъм, удебеляване? Предполагам второто, но да съм сигурна за да го уточня като въпрос?

# 722
Аз имах в предвид второто - уплътняване на самия косъм.

# 723
Тиги също ми харесва за запис,освен Велла.

# 724
И за уплътняване и за обем в корените как се постига, все би било интересно... Аз не ползвам такива продукти, но искам да съм осведомена, пък може и да пробвам... Обема ми е проблем по принцип... Mr. Green

# 725
  • Варна
Тузарка, обичам постовете ти  bouquet Примерът ти с праха при мебелите ти беше добър, може да не разбираш от състави, но имаш страхотна логика и страхотно обясни защо е нужно балсам като финиш след маска. Аз го правя така, като финиш-балсама ми е Екстремния на ФК. Сега ще си купя балсама Витамино Колор на Лореал, че понякога ФК ми идва силен.
За запис Вела ми харесва за обсъждане.
Благодаря ти и аз обичам твоите Hug

# 726
Ами готова е темата, пускам я сега, пък утре като знам колко много се пише  Crazy

Хайде в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт