Професионални серии за коса - тема 96

• 51 059
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
При мен и двете серии на Алтерна миришат еднакво Simple Smile - много обичам аромата им.

# 706
Имам три косъма на главата си, но здрава, нецъфтяща и непадаща коса, ама пусто тънка като на бебе. Трябваше й малко хидратация и нещата си влязоха в релси-блести, подредена е и в общи линии не й трябва нищо друго освен Ш и Б. Вече и реконструктора на Чи започва да я лепи за скалпа. Т.е. усетих, че трите косъмчета се напоиха и сега им трябва само поддържка и надеждата, че ще измислят нещо, което да накара косъмът ми да стане тройно по-дебел.  Mr. Green

# 707
Здравейте момичета  Hug , аз се отдадох на прекрасният сняг през почивните дни- пързалки, снежни човеци и човечета, много бой с топки и вино пред камина  Grinning.Преди мъничко се прибрахме в града и съответно ваната беше задължителна. Покрай всички нови продукти за коса, отдавна не бях посягала към Редкен Екстрийм и сега го направих - шампоан, кат протеин, маска /плюс/, след отмиването на още влажна коса сложих анти снап кремчето, а на крайчетата Length Sealer, минах с терапевтичната преса, а преди да суша нанесох от серумчето от червените Про Файбър. Резултат - чудесна плътност, без никаква сухота - мека и подвижна коса. Обичам си ги Редкен Екстрийм  Heart Eyes .
Лунна пътека, аз в хайверните Алтерна във всички улавям нещо лимоново и парфюмно.

# 708
Здравейте на всички Simple Smile)) Най накрая се наканих да се регистрирам при вас,чета ви от 3 години и все отлагам,понеже Тц...още не съм Мама ..,но пък мноого неща и теми тук са ми били полезни и интересни.
Така че,присъединявам се и първо пиша в тази тема. Embarassed Heart Eyes

*
От немногото професионални продукти за коса,които съм ползвала останах най-доволна от L'Oreal Absolut Repair златистия шампоан,маска и серума:)В момента използвам тях и понеже косата ми претърпя ужасни изтощения в последните 1 2 години,смея да твърдя че сега с тях изглежда много по-добре!!

# 709
На мен ми беше много интересно да разбера повече за грижите, които полага Тузарка за косата си. Предвид това, което е споделяла за третирането и, определено се изискват доста повече грижи отколкото не толкова тормозените коси.

Момичета, давайте идеи за въпроси вместо запис, че то не остана  Hug Коя ще е следващата обсъждана марка?
На мен нищо не ми идва на ум за сега.

# 710
Благодаря на всички за миризмата на Алтерните... Сега се чудя нормална ли ми е протеиновата им серия, че не мирише като хидратиращата на лимон... А двете ги взех от HQhair... Оффф дано не е менте... Mr. Green

Freya, на мен ми е интересно Tigi.... Дали и на другите ще им е така? newsm78

# 711
На мен са ми любопитни  Matrix, Wella SP и Себастиян.
Нямам никакъв опит с тях. Гледам, че работят много фризьорските салони.

# 712
Хм, за втори път в темата моята коса се споменава като естествена и здрава. Да, не я боядисвам, но доста я тормозя с преси и маши. Макар и гъста и плътна това доста й се отразява. Къса се яко и то в горния край (добре че се появи ампулава на Наши да ме спасява), цъфти, пресушава се...
Споменатият ш+б на ФК (екстремния за хидратация) ми идва слаб често.
Не че не би ми било приятно да имам напълно здрава коса, такава за еталон, но не е точно така и не искам да създавам грешно впечатление.
Ако не полагам яките грижи, косата ми ще изглежда доста окаяно.

# 713

Момичета, давайте идеи за въпроси вместо запис, че то не остана  Hug Коя ще е следващата обсъждана марка?

shu uemura   Praynig

# 714
И аз съм за wella. Рядко я коментираме сякаш, а с времето съм истанала с впечатление, че доста моничета я ползват Simple Smile

# 715
  • някъде под слънцето...
Дами търся желаещи с които да разделим големите опаковки от OLAPLEX, Количеството ми е много, а цената е добра.

# 716
Аз съм за Матрикс или Вела.И двете серии са ми интересни.Сега мисля да пробвам серията им за боядисана коса Simple Smile

# 717
На мен също би ми било интересно да обсъдим продуктите на Wella и Matrix, както и с кои продукти постигате плътност на косата, може би Топ 3 на любимите ви продукти за уплътняване - Ш, Б, маски, ампули, спрейове, финиши и т.н

# 718
Тузарка, обичам постовете ти  bouquet Примерът ти с праха при мебелите ти беше добър, може да не разбираш от състави, но имаш страхотна логика и страхотно обясни защо е нужно балсам като финиш след маска. Аз го правя така, като финиш-балсама ми е Екстремния на ФК. Сега ще си купя балсама Витамино Колор на Лореал, че понякога ФК ми идва силен.
За запис Вела ми харесва за обсъждане.

# 719
На мен shu uemura са ми интересни  Grinning .
... кои продукти постигате плътност на косата, може би Топ 3 на любимите ви продукти за уплътняване...
Супер идея, би било полезно  bouquet !

Общи условия

Активация на акаунт