Професионални серии за коса - тема 96

• 52 147
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
За самото арганово масло съм чела, че има термозащита. Но според мен тя не е достатъчно силна, като за преса и маша примерно. А и аргановото масло се съдържа в тези продукти, но не на 100%, което не е и нужно, разбира се.

По въпроса с дразненето на скалпа и аз получавам такова от по-натуралните продукти. От Керастаз ми няма нищо, но е индивидуално. Обаче не отричам никоя марка. Всички имат свои привърженици, щом съществуват. Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 21:32 от Феерия

# 436
Кое е термото на ФК, което хвалите? Може ли линк?

Някой ползвал ли се нещо на Marrakesh? От мостри доста ми харесаха, но не знам дали в дългосрочен план няма да ми дойдат слаби?

# 437
За Маракеш може да погледнеш в 89 тема, но са сравнително нови и няма много отзиви.

# 438
  • Пловдив
Кое е термото на ФК, което хвалите? Може ли линк?

Аз ползвам това, но има и не-екстрийм версия, както и различни по грамаж опаковки.

# 439
Благодаря ви момичета...  bouquet А тази термозащита става ли да се пръска и на суха коса? Течна ли е?

# 440
Да става да се пръска и на суха и на мокра коса термо спрея, то си е като водичка с леко мазничко,но леко,на мен много омекотяващо ми действаше на сухите връхчета... Rolling Eyes

Аз Денсифик серията  също я усещам пресушаваща,въпреки че косата ми харесва протеин и то хард протеин (Редкен Екстрийм,Алтерна рипеър) явно този не ми се нрави...Косата ми става винаги една суха и боцкаща след серията, а миризмата ме влудява и при мен много дълго се задържа може би до следващото миене..Усещам го ужасно спиртен,парфюмиран аромата,прекалено натрапчив за мен...Използвам шампоана след като съм преспала с кокосово масло и въпреки това косата след това пак я усещам по този начин....

# 441
Моля за отзиви за хидратиращият шампоан на Редкен  http://www.arlen.bg/product/2486/intenzivno-hidratirasht-shampoa … hampoo-300ml.html

Чудя му се много дали да го взема, достатъчно хидратиращ ли е  newsm78

# 442
Моля за отзиви за хидратиращият шампоан на Редкен  http://www.arlen.bg/product/2486/intenzivno-hidratirasht-shampoa … hampoo-300ml.html

Чудя му се много дали да го взема, достатъчно хидратиращ ли е  newsm78

Алекс аз го имам заедно с маската и олиото от серията,за мен не са нищо особено не ми дават достатъчна хидратация,усещам ги по-скоро балансирани,не са лоши,но не бих ги купила отново,не са нещо Уау за мен. Косата иначе е небоядисвана,средна дължина,нормален към тънък косъм,като цяло не е много изтощена само най-горния пласт от преса,една идея по-сух.Но на всеки различно ... чела съм,че на някои от момичетата тук се хареса серията,дано да се включат.Надявам се да съм ти била полезна ! Hug Hug

# 443
Мелина благодаря ти  Hug
Моята коса е изрусена и щом при твоята небоядисана коса не се усеща хидратацията значи при мен със сигурност няма да се усети..

# 444
Според мен олиото омекотява, приглажда, запечатва влагата в косъма, огъвкавява, но НЕ предпазва от топлинни уреди. Затова и аз слагам първо него, после "филмирам" косата с термозащитата.

# 445
Онзи ден купих в 1 литър разфасовка.За хидратация не мога да кажа,че е най-доброто на пазара,но определено в комбинация с балсама,прави мн мека,танцуваща на раменете,коса.
Аргановото олио Argan 6 го имах в мини размер и по памет,ми се отразяваше страхотно.

# 446
Онзи ден купих в 1 литър разфасовка.За хидратация не мога да кажа,че е най-доброто на пазара,но определено в комбинация с балсама,прави мн мека,танцуваща на раменете,коса.
Аргановото олио Argan 6 го имах в мини размер и по памет,ми се отразяваше страхотно.

Благодаря  Hug

Иска ми се да си взема силно хидратиращ шампоан. Препоръчайте ми  Praynig

# 447
Според мен олиото омекотява, приглажда, запечатва влагата в косъма, огъвкавява, но НЕ предпазва от топлинни уреди. Затова и аз слагам първо него, после "филмирам" косата с термозащитата.

Линде, ако визираш моя пост, аз точно това казвам. Написах го заради предните постове, като имах придвид, че не самото олио на Наши е термозащитно/колкото и да е хубаво Heart Eyes/, а просто в него се съдържа арганово масло, което има някаква термозащита, която според мен не е достатъчна. Peace

# 448
Не, мила, допълвам написаното от теб само и с моето мнение Hug
Нали Ани питаше, затова. Peace

# 449
Аз наскоро писах на Вив за термото Тотал Протект на Чи, та се присетих за него и ми влезе муха в главата пак да го поръчвам. С него косата се загрява определено по-малко, което означава, че действа. Ох, като не съм поръчвала една седмица и вече нервата ме хваща. Mr. Green

Линде  Hug

Общи условия

Активация на акаунт