Професионални серии за коса - тема 96

• 52 143
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • гр. София
Кое е термото на ФК, което хвалите? Може ли линк?

Някой ползвал ли се нещо на Marrakesh? От мостри доста ми харесаха, но не знам дали в дългосрочен план няма да ми дойдат слаби?

Аз ползвам това http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-kahm-dalgotrayno- … ng-shampoo-355-ml  Рекламираха ми го като балансиран шампоан, доколкото си спомням  newsm78 И да, нещо такова, защото моята коса е сякаш балансирана /почти еднакво се държи и с протеинови продукти, и с хидратиращи/. С маска след него /друга, не от серията/ обаче понякога идва тежък, после една идея по-бързо ми се омазнява косата. Миризмата е ориенталска, на мен ми харесва. Имам мостри и на един друг шампоан с балсам вече, но не съм го пробвала.

Аз в предната тема питах, но никой не се отзова: С какво бих могла да заменя Денсифика? Не че не съм доволна, доволна съм, но бих искала да пробвам и друго нещо. Косата ми е боядисана, до раменете, с плътен косъм, средна гъстота. Търся подобен шампоан, на мен не ми премива косата.

Бихте ли ми казали и някой американски сайт с добри цени за проф. козметика, който приема български карти?

# 451
Лейла за сайтовете най-често пазарувам от hqhair, feelunique, lookfantastic,beautyexpert,beautybay постоянно пускат кодове да отстъпка и правят добри намаления,излиза доста изгодно  в такива случаи. Само,че са английски мисля, за американски май не се сещам.. Peace

# 452
Аз наскоро писах на Вив за термото Тотал Протект на Чи, та се присетих за него и ми влезе муха в главата пак да го поръчвам. С него косата се загрява определено по-малко, което означава, че действа. Ох, като не съм поръчвала една седмица и вече нервата ме хваща. Mr. Green

Линде  Hug
И аз съм същата Simple Smile.Сега само се чудя и колебая между вела лукс ойл ,(цялата серия: шампоан ,маска и спрей) и алтерна бамбо шайн Simple Smile (шампоан и балсам) .Май клоня към вела а шайна да го оставя за февруари или март.Хммм.Ще полидея.Ще пробвам и маската на меди.

# 453
  • Варна
Здравейте момичета,респект за красивите коси.
Може ли някоя да познае марката на продукта от снимката.Беше ми препоръчан от фризьор,но не бих искала да се доверя на сляпо,все пак струва 60лв.(черно шише със син етикет и бяла помпа-продукта е без отмиване преди сушене)

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12038 … b&oe=57420A1C

# 454
Продуктите са на Мароканойл. Незнам кое точно шише имаш предвид. Като цяло отзивите за марката са повече от добри. Предлагат се и в рибката и в арлен, ако искаш да сравниш цени.  bouquet

# 455
  • Чукарландия
Руса Мама, това за състава за кой продукт на Денсифик става въпрос? За шампоана или за маската?
Ставаше дума за маската Дисциплин  Peace
Благодаря, ласкаеш ме  Embarassed

И аз мислех, че става въпрос за Денсифик, така и бях задала въпроса.  Rolling Eyes

И може ли такова нещо? Една вечер да пропусна темата и да изтърва снимката на Денси.  ooooh!
Обожавам дълги, руси коси. Heart Eyes
Денс, моля те, метни ми я на лични поне, нека изплакна очи. Praynig Praynig Praynig

# 456
Добро утро красиви момичета Hug
И аз не съм влизала тук последните 5 страници,пропуснах Денси!Вярвам че е с прекрасна коса  Flutter

За РЕДКЕН ALL SOFT ,шампоана втвърдява косата.Поне моя фин,боядисан и леко сух косъм.Балсама е много хубав.Идеално разплита и омекотява.2 пъти си купувах шампоана и балсама.Само мухозоления аромат така и не ми допадна  ooooh!

Вчера отново дадох шанс на алтерна Тен.От моя мила съфорумка имам пробички на ш.и м.Направо съм изумена колко са икономични  Shocked 15мл шампоан и 15мл маска ми стигнаха на цели 3 ползвания  #Crazy Е няма други такива продукти!!! НЯ-МА...Шампоана направи копринена,въздушна пяна,с усещане за един вид попиване в косъма,а маската...Ох,ох  Heart Eyes Количество колкото детска лимка се стопи и разнесе супер хлъзгаво и приятно по косата.След 5-7 мин.престой измих,подсуших и нанесох Биосилк олиото за всеки тип коса.Намачках и изсуших.Станах като къдраво лъвче в главата с невиждан и изумителен обем  Crazy Тази комбинация ме разби.Явно алтерна Тен ще е следващата ми покупка.А биосилк олиото е най-готиния финиш за серията,според мен  Grinning

# 457
  • Бургас/Пз
Не, мила, допълвам написаното от теб само и с моето мнение Hug
Нали Ани питаше, затова. Peace

Благодаря ви, точно в тази насока и аз си мислех, че колкото и да има термозащита тя не е достатъчна. Аз слагам Кенди Термото на Алтерна , обаче и то ми се струва недостатъчно. Като , че ли със Секси Хеър най-си чувствам косата защитена.

# 458
  • Пловдив
Бюти благодаря, че ме насочи към Full Living proof , днес косата ми е същата като вчера, дори няма нужда от сресване една жилава и хлъзгава в прекрасен вид като току що измита, тази серия ми става фаворит с кремчето от restore серията bouquet

# 459
Благодаря ви момичета за отзивите за Redken All soft  bouquet
В крайна сметка снощи поръчах екстриймния шампоан на Филип Кингсли и успокояващият тоник за чувствителен скалп.

# 460
  • Варна
aDaMaNt^ благодаря за светкавичния отговор  bouquet

става въпрос за този продукт:

http://www.enzo.bg/moroccanoil/hydration-stilizirassh-preparat-z … hki-vidove-kosa/#

Моята  коса е с много сухи краища руса боядисвана,като от 2 месеца боядисвам корена в по-тъмен нюанс тип омбре.https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/125 … 3&oe=569B403D
В момента ползвам шампоана и крема на Лореал липидиум , но  ми омазнява косата още на втория ден и мисля да го спирам.За жалост ще трябва да се разделя с пресата ако искам д си пусна дълга коса.Сега съм в  процес на изнамиране на точните просдукти за мен,ще се радвам на препоръки.Хубав ден от мен

# 461
Да споделя ,от доста време подминавам в банята  този тестер за коса -маска SACHAJUAN , днес измих с него  и много ми хареса,  напои и разплете  идеално косата Heart Eyesаромата е страхотен Heart Eyes
http://www.arlen.bg/copy/product/2690/grizha-za-uvredena-i-stres … repair-250ml.html

# 462
  • Чукарландия
Бюти благодаря, че ме насочи към Full Living proof , днес косата ми е същата като вчера, дори няма нужда от сресване една жилава и хлъзгава в прекрасен вид като току що измита, тази серия ми става фаворит с кремчето от restore серията bouquet

astravera, ти хубаво си решила да стопираш купуването на козметика за коса, а нас зарибяваш, а?  Joy

Какви са им цените на Living proof? Сега как да спя спокойно, трябва да ги пробвам. Mr. Green

# 463
Nushlem хидратиращият крем на Марокан е много добър и харесван от повечето момичета в темата  Peace

# 464
Добро утро, мили момичета  Heart Eyes .
За РЕДКЕН ALL SOFT ...Само мухозоления аромат така и не ми допадна  ooooh!
Бубка  Joy всеки път ме разбиваш с аромо-описания Hug.
Аз от серията имах едно спрейче, беше ми никакво като ефект, а аромата ми беше сладникаво-отблъскващ, но признавам, твоето описание е по-точно  hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт