Професионални серии за коса - тема 96

• 52 135
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
А аз в момента съм боядисана с цвят 9.0 Simple Smileможе би 10 newsm78

# 526
Дели, на мен косата ти винаги ми е харесвала колко добре оформена и плътна стои и цветовете ти винаги са такива междинни и интересни. На тези снимки изглежда по-разбъркана и неподредена, не знам обаче дали се дължи на дължината. Иначе цветът ти е супер, според мен, нито русо, нито кафяво, златисто неопределено.

# 527
  • Пловдив
Дели, на тази хубава коса не виждам какво "трябва" да и се пипа. Друг е въпроса дали ти не си решила нещо и искаш ние само да те побутнем  Joy, обаче аз в прегрешения няма да влизам. Имам си достатъчно такива  hahaha. И цветът е разкошен.

# 528
Фрея благодаря bouquet
На снимката по долу  цвета ми е доста по тъмен, номер 8 -ца, и този тъмен цвят ми харесва с това, че когато завържа и вдигна косата нагоре, там най-личи белият косъм, именно с номер 8 потъмнявам идеално Simple Smileето снимчица,после ще махна Simple Smile

От друга страна сега с този по- светъл рус цвят 9.0 се харесвам повече , някак ме освежава повече, може би няма да залитам чак на 10-ка да известлявам,съвсем няма да ми оцвети белите коси:lol: Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 18:18 от DELI22

# 529
Все едно статията дали ще е напърва страница. Не е лоша, на първа страница има коментари на Магнолия, нейни ревюта, т.е. как нейната коса ги е усетила, не е казано, че е еталон нейното възприятие.
В тази връзка, защо пък не и тази статия да е поместена там.Има някои добри попадения във въпросната статия.
По повод това, все съм премълчавала, но аз мисля, че тези ревюта на първа страница не са коректни, особено към нови четящи. В темите може 20 момичета да сме изказвали мнение/описание за дадена серия и само едно да е поместено на стр.1 като окончателно.  Peace

# 530
Леле, Дели колко много приличаш на една от любимите ми актриси Маделин Стоу  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

А за ревютата и аз съм си го мислела, но не мога да измисля как да се поместват всички мнения за даден продукт/серия. Може би в някакви файлове в Гугъл. Защото има много полезни, които са по-кратки и остават на заден план, а са също толкова полезни, защото косите се различават много.  Peace Ако някой има идеи как да направим така, че да се сортират мненията за даден продукт/серия, за да е по-пълно впечатлението на четящите и да преценяват коя коса каква е и дали е подобна на твоята.

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 19:07 от Анонимен

# 531
Фрея Hug, хах къде  намери тази актриса, много  е красива, искам такива къдрици  и такава дължина,веднага й направих снимка да покажа на фризьорката като отида да ме накъдри Grinning ох няма да се подстригвам Grinning

# 532
Скрит текст:
Ти пък как няма да я знаеш, срамота  hahaha Hug Страхотна жена и невероятна актриса  Heart Eyes

# 533
Благодаря ти Simple Smile
Скрит текст:
че ме осведоми, една от най-утвърдените холивудски актриси в Америка, сега прочетох за нея, 1958 г. родена Grinning Laughing

# 534
  • София
Скрит текст:

Моето мнение за статията е, че на първо място е рекламна и на второ информативна, с уговорката, че  споделям  една част от написаното, но по-голямата не. Като цяло смятам, че статията е в духа и в полза по-скоро на индустрията. С това се изчерпва и мнението ми и по повод публикацията й на първа страница, а именно - нямам нищо против като мисля, че е редно да бъде указано, че в нея се рекламират конкретни продукти.  Peace

Има и още нещо, което бих искала да кажа по повод на днешната дискусия. Тук сме се събрали хора с различни финансови възможности. Една от нас може да отдели 70 лв. за шампоан, друга 20 лв. В тази връзка, не бъдете така категорични за продукти, водейки се само по цената, защото по мое мнение има опасност цялата тема да пострада от това. За мен, например, преса под 200 лв. не е боклук, нито шампоан под 50 лв. и бих искала тук да чета мнения и за такива продукти.  Peace

Скрит текст:
ПП: Форумът напоследък ми се струва като цяло изнервен. Confused Нека нашата тема остане встрани от конфликти!  bouquet

Момичето, което се е интересувало по-рано за американските сайтове (избяга ми името  Embarassed) нека има предвид, че за по-големи суми се минава през митница.

До скоро, момичета!  Hug Hug Hug

Подкрепям.

Статията е първо рекламна, после идват вече кусурите и истините в нея. Харесвам много Алтерна, но тази статия или пост не ми е критерий за нищо.
Аз може да съм решила, че е нормално да давам по 40-50 лв за шампоан ама нито е задължително, нито е критерий за качество винаги.  Stop И винаги всеки ще може да го потвърди като види косите на свои познати, които ги мият веднъж на 6 дни с шампоан за 5 лева и пак са гъсти, здрави и блестящи. Колкото и да помага професионалната козметика, една част от нея е глезотия за човека, който я ползва, а не толкова незаменими и невероятни резултати.
Мир да има казвам аз. Аз си мия косата на 3 дни и си ми е екстра. Бях и в отбора на ежедневно миещите, на мен не ми се отрази по никакъв начин нито в положителна, нито в отрицателна насока.

bouquet

# 535
 hahaha то пък кой ли я чете първа страница  hahaha hahaha hahaha то два реда нагоре не се поглежда.
на мен ревютата на Магнолия са ми полезни и точни.

# 536
Аааа,Фрейче,никъде няма да ходиш  Hug Обичаме те  Heart Eyes Не ни разбивай сърцата,моля те  Hug Единици сте тук момичетата с обстойни и обосновани публикации-ти,РусаМамма,Епона,Магнолийка,Тузарка,Линдето,Виви,Мишето,Сетони,Илли..И със сигурност пропускам още имена,не нарочно  bouquet Пак казвам,целта на статията НЕ е да засегне някого,а всеки да намери по нещо ПОЗИТИВНО и ВАЖНО в нея.И моята преса е за 60 лева,но не ми пука.Имам няколко по-скъпи шампоана и цял шкаф мнооого по-евтини.Но пак не ми пука.От статията,лично аз,затвърдих че не е безнадеждно състоянието Мазен скалп-суха коса!Моля ви,не се хващайте за това което ви дразни.Мен пък нищо не ме ядосва.Покрай детето си свикнах всеки да  ми дава непоискани съвети,да ме тровят що не съм изхвърлила биберона все още,що памперса не е сменен с гърне,защо не яде краставици,а домати,защо е навлечена,а не гола като циганче посред зима  Joy Та понеже съм калена,не се впрягам.Моля ви,приемете всичко с усмивка,не с нерви и съсипано настроение  Hug

# 537
Аз не казвам, че ревютата на този или онзи не са точни, но че са само една гледна точка, което както каза Руса мама не може да е еталон за всеки и малко или много си е подвеждащо. Peace
Скрит текст:
Давам пример с Магнолиа, щом се спомена: На първа страница ревюто й за серията за блясък ня Алтерна я определя като хидратираща. Всички, които я пробвахме я описахме като балансирана, че някои дори и протеинова. Затова говорех аз. Без "обвинения" или лоши чувства, дано ме разберете правилно. bouquet

# 538
Гледам обсъждате колестон.И на мен ми падна бързо а няма месец от боядисването.Малко ми и пресуши косата.Мислих си за боята на матрикс да смеся три цветя но като не разбирам от колористика и изпитвам страх да не объркам нещо.
Искам да ви попитам някой използвал ли е крема за обем на Шварзкоф професионал този в черната опаковка с oil нещо.Няма как да дам линк защото пиша през телефона.

# 539
Боята Вела колестон вече и в Арлен се предлага,онзи ден тъкмо писах че не я продават, и ето че  заредили, четат........и код за намаление 25%, отивам да поръчам Laughing

Общи условия

Активация на акаунт