Професионални серии за коса - тема 96

• 52 132
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Код ли чета!?  newsm78     (защо аз не го виждам?)

# 541
Кода е   KOL25  ,валиден до 19 януари

# 542
  • Пловдив
Благодаря много, Дели  Hug. Изнасям се към Арлен... tiptoe

# 543
И аз натам newsm68ще поръчвам, та са чуда сега да не е само боята, за един Липедиум за връхчетата ,всички са доволни от него Laughing

# 544
Да ви попитам още нешо ,че се сетих.Нощната терапия на ливинг прооф .Косата ми е за миене сега се чудя да се мия ли?Или да го сложа и сутринта да се измия  newsm7
Дели а не съм доволна от липидиум косата ми става на клечки .Аз май съм единствената на която не и допада.На дъщеря ми на косата е о.к.Нейната е дълга до кръста

# 545
  • Варна
Благодаря за милите думи на всички,които са ми писали  Hug
Не искам някой да остане с грешни впечатления за отношенията ни с Фрея  Naughty
Нищо лично няма,уважавам я,ценя всичко,което прави за нас,нейните мнения и аз чакам блога с нетърпение.
Фрея,от мухата слон стана,съжалявам bouquet

FreakOnALeash,това за пресите предполагам е към мен.Никъде не казвам(и в статията също не пише),че са боклук.Казвам,че качествена преса под 100-200 лв.(да не кажа още по-ужасна цифра)не знам да има.И на мен не ми харесва,но е така.Под качествена имам предвид на първо място да не гори косата,въпреки термозащитата.Преса,която след 5 поредни изправяния причинява експлозии и цъфтеж не е качествена.За мен е особено важно,защото изправям през ден.Ако се ползва 2-3 пъти месечно може би няма да е пагубно за косата,но за моята определено ще е.В статията пишат да изхвърлим пресите.Съгласна съм.Ако се харесвах къдрава и аз щях да я изхвърля,но ми е нужна.Ако се развали и не мога да си позволя друга ще си ходя къдрава докато си купя,но преса на Филипс,Браун,Белисима,Исо и т.н няма начин да се докосне до косата ми вече.За останалата козметика мнението ми е същото.Косата ми е МНОГО ТРЕТИРАНА и основно поради тази причина има нужда от качествена грижа ако искам да изглежда добре.Не е снобария и гевезелъци,колкото и да изглежда така.

DqVoLsKi_ChArOvNa,не искам да пускам снимки в нета.Дай си имейла на лични и ще ти пратя  Simple Smile

# 546
Тузарче, подкрепям всичко, въпреки че моята преса е за 170лв.
Обаче в мен се поражда въпрос,на който ми е интересно какъв ще е отговора.
Какво значи качествена преса, от какво да са и плочите, за да не гори???

# 547
Линде  Hug
изпуснала съм го това за Алт.за блясък.

Преса,която след 5 поредни изправяния причинява експлозии и цъфтеж не е качествена.
да разбирам ли че според теб експлозиите и цъфтежа се получават от третиране с висока температура?

# 548
Линде  Hug
изпуснала съм го това за Алт.за блясък.

Преса,която след 5 поредни изправяния причинява експлозии и цъфтеж не е качествена.
да разбирам ли че според теб експлозиите и цъфтежа се получават от третиране с висока температура?
Главен причинител със скоростта на светлината  Laughing

# 549
Тузарче, подкрепям всичко, въпреки че моята преса е за 170лв.
Обаче в мен се поражда въпрос,на който ми е интересно какъв ще е отговора.
Какво значи качествена преса, от какво да са и плочите, за да не гори???
И аз бих искала да знам каква е качествената преса! Имам някаква преса, но си стои в шкафа от години, не ползвам, защото ме е жал за косата  Mr. Green

Бих искала да видя и аз тази коса, Тузарка  Flutter представям си лъскав, слънчев водопад  Flutter

# 550
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
В статията пише, че след всяка маска трябва да се сложи балсам.
Вие така ли правите?

Аз днес скъсих косата си с десет сантиметра. Благодарение на темата направих много хубава косичка: гъста, блестяща. Преди един месец я боядисах кафява от руса. След много опити докарах желания шоколадов цвят. С него се появи и обилен цъфтеж. Сега усилията ми насочват изцяло към предотвратяване на цъфтежа, че на кафяво много личи. Приемам всякакви съвети.

# 551
Такааа, изчетох ви, поспорили сте, моето мнение е, че всичко е строго индивидуално, коса, грижа, усещане за продукт и вкус ...
И да се похваля какво си имам-  newsm68
Скрит текст:
Аромата е приятен и ми е много, много познат, трябва да помисля на кой го оприличавам, не успявам да се сетя, а наистина адски ми прилича на нещо, което съм ползвола ooooh!

# 552
Прочетох ви - 90 поста от 11 часа когато излязох. Shocked
Статията няма да прочета. "Мърла" съм и никой не мож' ме накара да си мия косата всеки ден никога, нито през ден. Не ми пука от ничие мнение нито на съветвачи, нито на клюкарки или доборожелателки квартални или не, нито пък на специалисти. Кой е специалист в косите, че да ми каже кога да се мия и за колко пари преса да си купувам?! За колко ми е кеф и колкото имам за толкова ще купувам.
Или да прочета, че да се посмея и да не тъпея, а да се информирам от Алтернаджии?!
Вие сте ми стига, ще пропусна.
Обаче лошо действате взех си от Рибата днес Лилавия шампоан Про файбър, маската беше свършила иначе и нея ще взема. Отделно от фризьорски салон, защото в Рибата не е наличен отдавна, си взех ДПШ Лейбъл М, който подържам винаги и много харесвам.
Имам и Нощната грижа на Ливинг Прууф подарък от приятелка, която ме чула че я обмислям и ме зарадва.
В Рибата ми дадоха доста мостри на Маракеш и подарък розово, като косата ми червило на Никс. Heart Eyes
Помирисах олиото за коса с Лайм и Косос на Маракеш и ужас влюбена съм в аромата му. Не го взех, защото имам много олиа, ама.....Ама много ми харесва аромата, а аз съм парфюман и хареса ли ми аромат няма спасение.
Вместо да си купя дънки за 100 лв., аз за косата. Twisted Evil
И още планирам.
Доброто е, че имам само три шампоана, два балсама и три маски в момента. Е вече шампоаните са 5. Mr. Green Финиши бол.

Изпуснах косата любима на Епона, харесах другите показани. Heart Eyes
Благодаря ви за комплиментите за моята. Hug Днес и колежките ми казаха че ми била много хубава и променена косата след бремеността и аз право у Рибата, та още да я разхубавявам.

# 553
Аааа,Фрейче,никъде няма да ходиш  Hug Обичаме те  Heart Eyes Не ни разбивай сърцата,моля те  Hug Единици сте тук момичетата с обстойни и обосновани публикации-ти,РусаМамма,Епона,Магнолийка,Тузарка,Линдето,Виви,Мишето,Сетони,Илли..И със сигурност пропускам още имена,не нарочно  bouquet Пак казвам,целта на статията НЕ е да засегне някого,а всеки да намери по нещо ПОЗИТИВНО и ВАЖНО в нея.И моята преса е за 60 лева,но не ми пука.Имам няколко по-скъпи шампоана и цял шкаф мнооого по-евтини.Но пак не ми пука.От статията,лично аз,затвърдих че не е безнадеждно състоянието Мазен скалп-суха коса!Моля ви,не се хващайте за това което ви дразни.Мен пък нищо не ме ядосва.Покрай детето си свикнах всеки да  ми дава непоискани съвети,да ме тровят що не съм изхвърлила биберона все още,що памперса не е сменен с гърне,защо не яде краставици,а домати,защо е навлечена,а не гола като циганче посред зима  Joy Та понеже съм калена,не се впрягам.Моля ви,приемете всичко с усмивка,не с нерви и съсипано настроение  Hug

Бубе, много хубаво го каза, всичко, което каза... bouquet В това число и за нас, майките, че нали все пак сме в този форум.

Фрей, не само ти обичаш всички в темата, а и всички те обичат теб. Така мисля аз. Peace

И сега да питам, без да спамя, с какви шампоани комбинирате бялата ампула Про Файбър, ясно, че с протеинови, но с кои се получава най-добър ефект?

# 554
Ох момичета, толкова ви четох за този Профайбър, че колкото бях с негативна нагласа да не го купувам, все пак най-накрая ще се жертвам да го пробвам  Joy
Имам мостра на 'кимионения' (зелен) ш-н смятам да го пробвам днес, тъкмо да видя какво не му харесвате на аромата (че и за маракеш казвахте, че не ви харесва, а на мен много ми хареса, а и не се задържа дълго). Взех си и една речардж ампула за след ш-на, но въпросът ми е - запечатвате ли я нещо, аз нямам маска от серията, а и не знам дали се запечатва?

Общи условия

Активация на акаунт