Професионални серии за коса - тема 96

• 52 131
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
И аз не публикувам снимки на косата си, защото се чувствам като скумрия между делфини.
Joy то и аз така  Laughing

Сега съм омазана с терапията преди шампоан на 3 мор инч.Нямам търпение да видя резултата след малко  Crazy

# 586
...
Чудя се обаче колко пъти да я слагам през какво време, колко поредни дни или не, и днес отново ли да сложа вечерта?
Действието му се запазва до 5-6 измивания, по преценка се слага толкова често, колкото е необходимо.

# 587
Може ли да погледнете състава на Ливинг прууф нощната терапия?Има ли масла? Уважавам продукти с масла в състава...Ако кажете да,направо отивам да я купя  Crazy

# 588
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Няколй ползвал ли е Безвреден възстановяващ серум за запечатване на цъфтящи краища  с екстракт от хайвер Alterna Caviar Split Ends Mend?

Каква му е консистенцията: кремообразна или течна? Как се усеща на косата? Кога се слага и с другите финиши как се процедира?

# 589
  • София
О, аз я ползвам вече четири поредни пъти нощната терапия. Въобще не чакам толкова измивания и не вярвам да има ефект така. Най-хубавото е, че косата я изпива буквално и изглежда съвсем чиста. Усеща се протеина, косата става гъвкава и плътна.

# 590
Може ли да погледнете състава на Ливинг прууф нощната терапия?Има ли масла? Уважавам продукти с масла в състава...Ако кажете да,направо отивам да я купя  Crazy
Колко струва тази грижа и какво количество е?

# 591
Тази марка няма в състава си абсолютно никакви масла и всички продукти са така. Това ги отличава от всички други. На нощната терапия пише, че не е добре да се използва след използване на масла по косата. На мен ми казаха, че е добре продуктите от марката да се наслагват един върху друг и аз гледам да прецедирам така. Олиото обаче няма как да пропусна и след 6 помпи на Наши онзи ден снощи си я сложих така. Няма начин.

Мисля, че е към 36 лв. и е 118 мл.

# 592
Денси,благодаря bouquet
Ще ми е интересно Руса Мамма,ако може,да хвърли поглед на състава за да ни ориентира продукта добър ли е  Hug  bouquet
Разрових се и ги намерих  Blush
http://m.sephora.com/product/P394222
Или направо тук:
Скрит текст:
Water, Octafluoropentyl Methacrylate (OFPMA), Ethylhexyl Stearate, Propylene Glycol Dibenzoate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Isohexadecane, Quaternium-91, Isoamyl Laurate, Polyquaternium-4, Hydroxypropyl Guar, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Isododecane, C13-15 Alkane, C10-40 Isoalkylamidopropylethyldimonium Ethosulfate, Linoleamidopropyl Ethyldimonium Ethosulfate, Cetearamidoethyl Diethonium Hydrolyzed Rice Protein,E58, Fragrance, Oryza Sativa (Rice) Seed Protein, Oryza Sativa (Rice) Extract, Phytic Acid, Hydroxyethylcellulose, Glycerin,. Sodium PCA,PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Arginine, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Dipropylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Glycolic Acid, Aspartic Acid, Sodium Lactate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Citral, Geraniol.

# 593
Rainboww_ така като описваш косата ти и спред мен добре ще ти се отрази серията Екстрийм,моята е подобна. За оптимален  резултат е препоръчително да ги използваш заедно......... самостоятелно,а особено само с шампоан мисля,че ефектът ще е почти никакъв...Задължително вземи маска или балсам,можеш да вземеш и крема Анти Снап пак от същата серия,против накъсване... Hug

Благодаря! Ичетох вчера мнения за тези продукти и отзивите са добри. А предполагам въпросът е глупав, но нали са подходящи за редовна употреба?

# 594
Здравейте! Посъветвайте ме, моля, за продукт, който дава наистина обем в корените. Не си боядисвам косата (ако това е от змачение), дълга е и гъста (последния път фризьора ми отне бая от обема), и не съм на пластове. Каквото и да сложа стои с обем за малко и след това пак се сплесква, освен ако не съм с вафли. Tired

# 595
  • Велико Търново
Трудно можеш да постигнеш обем с дълга коса Wink аз и на средна дължина не мога да поддържам обем в корените, освен ако не е със стилизиращ продукт. Ти такъв ли търсиш?

Присъединявам се към питането на Вив за използването на балсам и маска Hug не съм процедирала досега така, а и не знам тънкия ми косъм дали ще го понесе Thinking

# 596
Да, точно такъв търся. В момента ползвам жълтата топка на TIGI и обикновен лак за коса на Wella за обем, от койта като цяло съм по-доволна, ама резултата е краткотраен. Въобще не съм запозната с козметиката за коса и взимам продукти само от фризьора и затова вашето мнение ще е много ценно за мен!

# 597
  • Пловдив

На мен ми казаха, че е добре продуктите от марката да се наслагват един върху друг и аз гледам да прецедирам така. Олиото обаче няма как да пропусна и след 6 помпи на Наши онзи ден снощи си я сложих така. Няма начин.

Мисля, че е към 36 лв. и е 118 мл.

А това какво ще рече: да се ползва няколко поредни дни всяка вечер, или първо шампоана и балсама от марката, после нощната грижа?

Това с попиването звучи страхотно! Обичам такива продукти.
И  аз не пропускам олио от 20 години, ако ще и една капка да е, така че и сега ще пренебрегна този им съвет.

# 598
  • София
Купих си интензивно подхранващо масло за коса с арган и морски зърнастец  на Sachajuan http://www.arlen.bg/copy/product/2705/podhranvashto-arganovo-mas … air-oil-50ml.html
Ако някой иска да си го поделим нека ми пише.

# 599
Аз имам един въпрос за сешоар.

Моят има две степени на сила + турбо, три степени на топлина + студен струя, йонизация. Ватове пише 1850-2200 (предполагам в зависимост от степента на сила  newsm78 ). Добре ли звучи? Дали да си стоя с него или да инвестирам в някой Парлукс?

Както преди писах, не го ползвам често, но като го ползвам искам да ми е добре.

Общи условия

Активация на акаунт