Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 751
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
Ето и резултата от днешното цапане:
Скрит текст:

# 571
  • София
Сетонче, направо не мога да повярвам колко е пораснала косата ти  Heart Eyes
Прекрасна е, цвета ти е суперски направо!
Екатерина, и при теб се е получило страхотно!
Наде, и аз съм така  Mr. Green като съм със спусната коса, що годе изглежда, че имам коса, но вържа ли я  hahaha направо е смешно.

# 572
Момичета, досаждам с още една снимка при силна слънчева светлина.Този път смесих къната с кафе, че забравих да взема каркаде и добре, че го забравих.Получи се гладка смес с лек аромат на кафе.Оставих да престои 3 часа, после затоплих, добавих 2 лъжици какаово масло и се намацах.Сега цвета е по-наситен, оранжевите коси са по-тъмнички.Доволна съм от резултата, след 2 седмици пак  Grinning
Скрит текст:

# 573
Вив, мерси  Hug , надявам се да се получава всеки път този цвят и да не потъмнява.Мисля следващото боядисване да ми е чак юни, за да видя как ще се държи цвета.
Екатерина, много добре ти е покрило!

# 574
  • Бургас/Пз
Сетони, и тук да кажа - страхотна, невероятно изглеждаща коса. Чак ми е нереално колко равен се е получил цвета. Аз с боите дори не съм постигала такъв равен цвят. Браво, дано и занапред да е така. А на твоите прекрасни зелени очи си представям каква красота си на живо. Hug Heart Eyes

Екатерина, и твоя цвят е прекрасен. Ще се помъча да убедя сестра ми и тя пробва. От години е червена , но все с нискобюджетни бои се прави и косата й вече сериозно страда.

Аз днес си направих глос - кестенява боя на хенафокс -готова смес - 2 суп.лъжици, олио от амла - 2 суп. лъжици и маска за коса с арган - около 20мл. Стоях 1 час, като два пъти затоплях кърпата. Този път нанесох на мокра коса и много по-добре ми се разнесе. Доволна съм от резултата - снимка малко по-късно Simple Smile  Peace

# 575
Ани  Blush Hug Heart Eyes .Аз също съм впечатлена, че растителна боя покрива така наситено...може би, защото е за втори път Thinking. Забравих да кажа, че ми беше останало около лъжица от твоето олио амла и го сложих в сместа bouquet.
Ще чакам снимка, много ти обичам косата!

# 576
И аз много обичам снимки, момичета, слагайте повечко да се радвам на костите ви Grinning
Сетони, супер ти е косата, а в комбинация със зелените очи вярвам си умопомрачителна Heart Eyes

# 577
Страхотно ти се е получило  Simple Smile

# 578
  • Бургас/Пз
Eто резултата от глоса с билкова боя готова смес кестеняво на хенафокс  Simple Smile

и в корените

# 579
  • Пловдив
Много хубави коси показвате момичета Hug
Сети, разкошно се е получило  Heart Eyes
Ани, връщам се да чета как се прави глос Joy Косата ти изглежда чудесно!
Аз като се къносах снимах, ама все ме мързи да кача снимките. Къносването ми беше преди 3 седмици, към днешна дата блясъкът се загуби. С боя се боядисвах на 4 месеца, сега ще трябва по-често да го правя, но определено си заслужава.  Heart Eyes
Сега отварям сайта на Хенафокс и мисля да си поръчам освен готовата смес и други глезотии  Flutter

# 580
  • Бургас/Пз
Аз като се къносах снимах, ама все ме мързи да кача снимките. Къносването ми беше преди 3 седмици, към днешна дата блясъкът се загуби. С боя се боядисвах на 4 месеца, сега ще трябва по-често да го правя, но определено си заслужава.  Heart Eyes
Сега отварям сайта на Хенафокс и мисля да си поръчам освен готовата смес и други глезотии  Flutter
Права си, че е нужно по-честичко, но то пък е хубаво, защото е страхотна протеинова терапия за косата. Аз съм решила на 4 измивания, 5-тото да е глос, а 9-тото да е пак боя. Ще видим как ще ми се отрази. Все пак искам да си ползвам и другите глезотийки , които имам.
Само да се похваля, че днес косата ми е дори още по-хубава от вчера веднага след измиването.

Скрит текст:
За момичетата от Бургас, точно срещу новата поща на бул. Сан Стефано, до Общинска банка има едно магазинче с продукти на Хена фокс. С до 0,40лв - 0,50лв са разликите в цените, но пък се спестява доставката. Има и страхотни други продукти за коса  Crazy Flutter

# 581
Ани, страхотно ти се е получило с глоса! Имаш си вече и схема, супер! И аз трябва да направя...
На мен ми е доста ярка косата и още ми е странно.
Есенция, сигурно ще трябва по-често да боядисваме, но с глос ще спестим време, пък и новите бои като дойдат няма да отнема толкова...Сподели после какви други неща си купи!

# 582
  • София
Е как се боядисвате на по 4 месеца? Моята за 4 месеца е 4-5 пръста пораснала.

# 583
  • Бургас/Пз
Е как се боядисвате на по 4 месеца? Моята за 4 месеца е 4-5 пръста пораснала.

+1 Simple Smile Освен това с безамонячните бои винаги боядисвах цялата коса, защото само с корените нещо не ми се получаваше. И в един момент станах като черга  Mr. Green И не на последно място, косата ми беше хубава максимум до 3-4-то измиване и после ни блясък, ни нищо, така че за момента спирам с боите, не се знае до кога, но колкото повече , толкова по-добре Simple Smile

# 584
Скрит текст:
За момичетата от Бургас, точно срещу новата поща на бул. Сан Стефано, до Общинска банка има едно магазинче с продукти на Хена фокс. С до 0,40лв - 0,50лв са разликите в цените, но пък се спестява доставката. Има и страхотни други продукти за коса  Crazy Flutter

За био магазина Би био ли говориш? Аз от там си купих къната, ще ходя за повторно зареждане скоро.

Общи условия

Активация на акаунт