Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 751
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас/Пз
Скрит текст:
За момичетата от Бургас, точно срещу новата поща на бул. Сан Стефано, до Общинска банка има едно магазинче с продукти на Хена фокс. С до 0,40лв - 0,50лв са разликите в цените, но пък се спестява доставката. Има и страхотни други продукти за коса  Crazy Flutter
За био магазина Би био ли говориш? Аз от там си купих къната, ще ходя за повторно зареждане скоро.

Да  Peace

# 586
Здравейте, надявам се въпроса ми не прозвучи глупаво  Embarassed
До сега за глосовете съм чела коментари от момичета, които се боядисват в кестенявата гама (или не съм пропуснала някой и друг коментар, не знам). Въпроса ми е, глосовете подходящи ли са къносващите се в червено и добавките, които се слагат в него, като амла, няма ли да променят червения цвят? Аз по принцип ползвам натуралната къна на Хенафокс, смесена с вода и малко масла. Благодаря.  bouquet

# 587
  • Бургас/Пз
Здравейте, надявам се въпроса ми не прозвучи глупаво  Embarassed
До сега за глосовете съм чела коментари от момичета, които се боядисват в кестенявата гама (или не съм пропуснала някой и друг коментар, не знам). Въпроса ми е, глосовете подходящи ли са къносващите се в червено и добавките, които се слагат в него, като амла, няма ли да променят червения цвят? Аз по принцип ползвам натуралната къна на Хенафокс, смесена с вода и малко масла. Благодаря.  bouquet

Не е задължително да слагаш амла и други работи в глоса. Можеш да го направиш само с къна, която заливаш с гореща вода до гъста каша и после добавяш балсам, за да разредиш и да можеш да нанасяш на косата. Единствено масла можеш да добавиш.

# 588
ani_d, много благодаря! Това ми звучи като идеалния за мен вариант Simple Smile Момичета, много неща научавам от вас  bouquet

# 589
  • Бургас
Аз съм си правила глос с натурална къна, но цвета върху белите не беше наситен, а и нещо косата ми не стана добре от балсама.

Аз напоследък взимам Тричуп къна и съм доволна.Поръчвам по повече бройки наведнъж, а и цената е по-добра.Сега поръчах и тричуп маслото да го пробвам.Случи ми се няколко пъти да няма зареждане на къна в магазините и от тогава взех да се запасявам.

# 590
Здравейте, момичета!
Предварително се извинявам, ако е коментирано, но ми е спешно и нямам време да чета цялата тема.
Интересува ме къната ако престои повече от осем часа на стайна температура все още ли ще "оцветява". Снощи късно си забърках къна +касия+канела+каркаде с идеята да оксидира осем часа и на сутринта да се намажа, но ми изскочи ангажимент и чак сега се прибирам. То вече няма за кога да се мажа и седя и се чудя да изхвърля старата смес и да забъркам нова за утре, или пък просто да я пъхна във фризера /както съм чела от вас, много са полезни идеите ви Wink/ и утре да си я размразя преди да я нанеса!
Много моля за съвет и помощ Simple Smile !
Благодаря в аванс! Simple Smile

# 591
  • гр.Видин
Аз обикновено си я държа около 12 часа, не 8 и никога нямам проблем. По-добре си я прибери във фризера и утре си я ползвай.

# 592
Аз обикновено си я държа около 12 часа, не 8 и никога нямам проблем. По-добре си я прибери във фризера и утре си я ползвай.
Благодаря ти, така направих, пък ще видим резултата, ще пиша после Wink !

# 593
Галчудо, Тричуп къната по-добра ли е от Сахара?  /Аз съм доволна от маслото и шампоана,но в магазина, от който пазарувам на Иван Асен, няма къна./

# 594
От години ползвах коментираните тук къни и билки.
Бях болна и нямах време, а те не покриват добре белите коси (принципно  или аз не успявам), та се боядисах с боя в червено.
Бързо изкарават отдолу кестеняви коси + побелели + прошарени и стои грозно, което ме принуди да направя второ боядисване с боя след 25 дни.
Косата не е като след билки, дори и с хубава боя след дни става безжизнена.

Сега съм на кръстопът.
Моля за съвет: по дължината боята е добре, правила съм я преди 6-7 дни. КОрените леко започнаха да се виждат ( може там да се е отмило, а не да са порастнали).

Съвет за състав на някакъв глос, с който малко да оцветя корените и косата да живне ?

# 595
Здравейте.
Наистина ли къната лекува косопад и пърхот? Кои други билки биха помогнали? Аз ги имам и двете и смятам, че косопадът идва от пърхота.
Няколко пъти слагах капки ЕМ от чаено дърво в шампоана, но не помогна.  Ползвах и шампоан Фитовал интензив в продължение на един месец/както си пише в листовката/ и пак същата работа. Като бонус от терапията  косата ми се омазнява много по-бързо  #2gunfire  #2gunfire

# 596
daliona, аз слагам в шампоана на мм вече повече от 6 месеца ем от чаено дърво, розмарин и мента - има осезаем ефект при него. Може да пробваш маслени маски, към които да добавяш ем от чаено дърво и от мента. За да не спамим тук - погледни в темата за маслата, има страшно много информация, а момичетата дават много полезни съвети  Peace

# 597
  • Бургас
Галчудо, Тричуп къната по-добра ли е от Сахара?  /Аз съм доволна от маслото и шампоана,но в магазина, от който пазарувам на Иван Асен, няма къна./

Не съм ползвала Сахара.Само Хенафокс и мисля, че тази е същата.Ако има някаква разлика е минимална.

# 598
Кой е този магазин и там има ли други видове къна? Simple Smile

# 599
Официалният магазин на "Здраве от изтока", но къни не съм виждала. В сряда ще ида до там и ще питам.

Общи условия

Активация на акаунт