Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 738
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас/Пз
Аз да кажа за моето боядисване на суха и не много чиста коса - не ми покри добре корените. Вчера намазах отново корените, този път на чиста и полувлажна коса - стана идеално, белите коси почти не се различават като цвят от останалите.  Heart Eyes

И при мен е така, вече със сигурност само на чиста и влажна коса ще се мажа.  Hug Peace

# 721
  • Пловдив
И аз тези дни ще се боядисвам, дори мисля днес. Снощи я мих косата, но може би ще я навлажня, за да стане по-добре Simple Smile

Преди две-три седмици писах, че ще се пробвам да се изсветля.Два пъти го направих и намирам лек ефект.Рецептата е : блистер Витамин Ц и малко детски шампоан(аз лично сложих Джонсънс бейби). Витамините се стриват и се смесват с малко шампоан, колкото да стане кашичка, достатъчна да се нанесе на косата. В зависимост от дължината варира и колко шампоан да се сложи.

# 722
  • София
Дали ще изсветли естествена тъмно кестенява коса?

# 723
  • В полите на Пирин планина
Дали ще изсветли естествена тъмно кестенява коса?

Не. Тази маска е за сваляне на боя / къна.  Peace

# 724
  • При децата ми
Момичета, не съм ви чела подробно, но не видях и да е обсъждано последните две-три страници, та тук ли са вече новите бои на "Хена фокс" и някоя от вас пробвали ги вече?

# 725
  • София
Аз не ги видях в сайта им поне и вчера си купих Тричуп къна само такава имаше в магазинчето при нас и реших да пробвам (до сега само с на хена съм се правила), иначе и аз много го чакам боргундито от новите, но явно ще си почакам още.

# 726
  • Пловдив
И аз чакам боргундито .Ако излезе свиркайте Naughty .

# 727
  • Пловдив
Аз вчера се боядисах с кестенявата. Много добре ме хвана цветът, чак се учудих Mr. Green Дори и белите косми е покрило, макар и да са станали светлокафяви. Но сякаш ми идва твърде тъмно кестенявата. Мислите ли, че светлокестенявата ще хване отгоре Rolling Eyes Говоря за боядисване след около месец и евентуално след морска почивка(още се чудя преди или след нея да бъде).

И друго, само аз ли съм толкова калпава в ръцете Laughing Омацах се навсякъде, падаше и по пода. След това лесно се почисти, ама с друга боя не ми се е случвало да стане такова мазало Mr. Green

# 728
Лятна буря Най вероятно цветя нама да е равномерен и няма да този, който очакваш.

# 729
  • най-шареното място
Боядисвам с четка, а не с ръкавици /както пише обикновено че трябва/ и няма поражения.
Белите коси при мен стават на кичури. Даже нарочно купувах най-светлата смес първоиначално, за да са най-отчетливи.

# 730
И аз ползвам четка, много е удобно.
Снимах се, да видите до къде я докарах, все по тъмна, но пък много ми отива Simple Smile)
Не съм си слагала балсам, и съм малко рошава, да не ми забелязвате.

Скрит текст:

# 731
Леми, наистина е тъмничка, но е много хубав и равномерен цвят, чудесен блясък  Hug !
Аз се боядисвам с ръкавици, правя си голямо количество и мажа бързо и смело, не цапан наоколо, а и цвета ми става равномерен, макар да не се старая.
Момичета, а относно новата боя, ето информация от ФБ страницата на HennaFox:
"Относно боята на Cultivator's: забавянето в момента е поради редизайн на опаковка, брандиране и такива неща. Ще почакаме още, но пък сигурна съм, че промяната ще е за хубаво."

# 732
  • софия
Момичета,благодаря на тази от вас,която спомена,че слага канела в кьната.Супер е- така не мириша след това на треволяци.  Hug

# 733
  • София
И аз тези дни ще се боядисвам, дори мисля днес. Снощи я мих косата, но може би ще я навлажня, за да стане по-добре Simple Smile

Преди две-три седмици писах, че ще се пробвам да се изсветля.Два пъти го направих и намирам лек ефект.Рецептата е : блистер Витамин Ц и малко детски шампоан(аз лично сложих Джонсънс бейби). Витамините се стриват и се смесват с малко шампоан, колкото да стане кашичка, достатъчна да се нанесе на косата. В зависимост от дължината варира и колко шампоан да се сложи.

Колко време стоиш с тази смес?

Момичета,благодаря на тази от вас,която спомена,че слага канела в кьната.Супер е- така не мириша след това на треволяци.  Hug

Колко канела слагаш?

# 734
  • най-шареното място
Lemy, косата ти е страхотна! И има бордо нюанс!

Още е една идея за миризмата. Спрях да слагам канела, че вече само истинска купувам, а тя е хем скъпа, хем не винаги има. Но карамфил също помага - само дето мириша на него няколко дни. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт