Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 744
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Не, до края на май няма да мога да чакам  Laughing , ще изпия сега чаша вино и ще помисля дали да не поръчам тази на Хенафокс http://www.hennafox.com/product/328/bilkova-boya-za-kosa-zlatistorus-tsvyat.html
или пък тази http://www.hennafox.com/product/327/bilkova-boya-za-kosa-zlatist … meden-tsvyat.html
Ще се радвам на отзиви за тези бои, става ли равномерен цвят? Доволни ли сте?
Аз си имам опит с касия и амла на Хенафокс, супер ги почувствах thumbsup.
Честит Имен Ден и весел празник на всички празнуващи днес  bouquet

# 451
Сет, златистомедената ми покриваше най-добре, пускала съм снимки с нея. Помисли си обаче, след нея, не знам ще можеш ли да пробваш по-светлите цветове от новата боя Peace

# 452
Леми, сега се сетих за медната ти  Heart Eyes
Още го мисля, ах ...

# 453
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Ей, голямо чакане падна с тези бои Laughing Аз междувременно се престраших и се боядисах с тъмно кестенявата на Хенафокс. Голям смях падна, защото първоначално си взех само една, а тя не стигна до никъде ooooh! та се наложи ММ да тича до магазина за втора. Странно ми е, че на различна светлина косата ми изглежда със син, зелен, червен или жълт отенък  Laughing Свиквам, де, но първоначалния шок беше голям #Crazy Петте ми бели косъм станаха руси, дали ще се напласти къната?

# 454
Есенция Лимонова мисля, че белите коси се третират различно, за да се слеят.

# 455
Есенция, радвам се да те видя и тук, не ми изглежда добре това за син и зелен оттенък  Mr. Green ...Доколкото съм чела, цвета се променял доста време след нанасяне.
Аз писах във ФБ с питане, кога очакват новата боя, но още никой не ми е отговорил...предполагам дори да не са наясно кога, би следвало да ме уважат с отговор, евентуално...ако ми напишат, ще ви кажа.
Не съм поръчвала друга, още чакам.

# 456
  • Пловдив
Сет, само на снимки го докарва отенъка, в зависимост от фона, на който се снимам.  Mr. Green ММ се закле, че "на живо" няма такова нещо  Joy

Есенция Лимонова мисля, че белите коси се третират различно, за да се слеят.

newsm78 Това, което пишете за боядисването в две стъпки ли имаш предвид?

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 14:07 от Есенция Лимонова

# 457
Есенция, последният път веднага след боядисването, корените ми бяха тъмно руси, но на вторият- третият ден потъмняха и си станаха както друг път кестеняво червеникави. Размина ми се процедурата с индиго.

# 458
  • В полите на Пирин планина
Аз се боядисах вчера с химическа боя, но все към тази тема ме дърпа нещо вътрешно.  Flutter

Ще чакам новите бои, но ако не дойдат до края на май съм решила да смеся златосторусата и меднорусата, които setony е показала и да мина пак на натурални бои. ММ да не ме чуе, че ще има да мрънка ...  Mr. Green

# 459
ММ да не ме чуе, че ще има да мрънка ...  Mr. Green
Що?  Simple Smile

# 460
здравейте, понеже и аз минах към къна и индиго, за черен цвят, но много бързо се отмива резултата, та въпроса ми е какви шампоани ползвате, знам че безсулфатните са по- щадящи, бихте ли ми препоръчали?
и конкретно за Sante coco orange, ако някой го е ползвал?

# 461
ММ да не ме чуе, че ще има да мрънка ...  Mr. Green
Що?  Simple Smile

Според него не съм хубава с червеникава / рижава коса ...

# 462
  • София
Мисля, че с какъвто и шампоан да се миеш, все бързо се отмива индигото  Sad

# 463
  • София
Трета седмица съм боядисана с 60% индиго, 15% къна, 10% амла, 10% касия и 5% алое и за първи път цвета държи. Даже имам корени, предишните пъти ми се отмиваше къната/боята Култиватор за по-малко от 2 седмици.

Отдавам го на два фактора, по-дългия престой, 3-4 часа в моя случай и понатрупалата се  в косъма къна.

При мен индигото все още държи, макара и цвета да не е студен вече, не е и червен, което отдавам частично на индигото.

Другия път ще сложа 50% индиго, 15% къна, 10% амла, 20% касия и 5% алое, за по-светъл цвят.

Чудя се дали да ще пресуши, ако вдигна процента на амлата за сметка на индигото newsm78

# 464
На мен амлата ми е пресушавала косата само при самостоятелно ползване, с цел "изстудяване" на отенъка. Целта постигнах, но и косата имаше нужда от сериозна хидратация.

Наде
, много ще ми е интересно да ти видя цвета ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт