Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 744
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, много благодаря  bouquet

# 631
Момичета, кога се очакват да излязат тези бои(за които говори Есенция лимонова)?

# 632
  • Sofia, Bulgaria
Те уж вече трябваше да са на пазара, но по-назад едно момиче каза, че края на юни е новият срок. Ама знае ли се…  Peace

# 633
  • При децата ми
Тъкмо влизам да питам за боите! Simple Smile

Днес съм си наумила да се боядисвам пак с готова боя на "Хена фокс", но ви прочетох, че слагате брингараж, амла, касия, брахми, индиго и още други неща... Crazy Това с каква цел и само в къна ли е добре да се добавят?

# 634
Хриспа, аз не слагам нищо, пробвах да добавя само един път брингараж, и не ми хванаха добре корените.

# 635
  • Пловдив
Тези всичките неща се съдържат в готовите смеси на Хена фокс. Експериментирам си аз.  Laughing Добре хвана къната, но в това мрачно време не мога да направя една читава снимка Crossing Arms И да се похваля фризьорка, при която ходих за прическа само, много ми похвали косата - колко била жилава, с блясък, прекрасна.  Laughing Казах й, че е от къната, но не, било невъзможно, от професионалната козметика, която ползвам било. Mr. Green  hahaha

# 636
Аз се оказах сигурно от някакъв каръшки процент жени, на които къната не повлия така добре. В началото всичко тръгна супер. Да, косата ми живна, стана лъскава, цветът горе-долу се получи. Четях стриктно тук и спазвах всякакви препоръки. Не съм направила нищо погрешно. От около 2 месеца обаче косата ми стана ужасна. Тънка, много мазна, без обем, ужасен скалп, цвят почти никакъв. Не знам какво става. Бях на фризьор, тя каза че като цяло е ЗА къната, но все пак има някакъв шанс на моята коса да не влияе добре. Нищо, че е естествен оцветител. Просто толкова ужасна косата ми отдавна не е била. Ползвала съм само къните на Хена фокс, както и Сахара и йеменска къна. Т.е. не се дължи на менте-къна. Слагах вътре всякакви билки. Да не говорим как след десетина дни почва да пада цвета и се показват ужасни бели коси.
Имам предположение, че може и да е от други фактори. Работна среда (работя в радиация), стрес, хормони и тн. Не знам. За сега с фризьорката решихме да ме боядисва с професионална боя, в моят естествен цвят (светло кестеняво) Повече не желая никога да се боядисвам сама у дома,  било то с къна или боя. Прекалено нежна ми е вече косата за експерименти  Tired

# 637
Според мен много вероятно състоянието на косата ти да се дължи на изброеното-стрес, радиация и най-вече хормони. Може би не е лошо да си видиш щитовидната.  Peace
Когато ми бяха много зле хормоните, косата беше трагично и нищо не помагаше.

# 638
Привет, мили момичета bouquet Отдавна не съм писала, но пък редовно се къносвам  Grinning Вече 3 поредни пъти в рамките на месец.Косата ми е с все по-наситен цвят и белите коси не оранжевеят така както в началото.В био магазина, от където купувам къната жената ми каза, че след четвъртия път къната се наслагва и придобива наситен и плътен цвят.Моята коса изглежда много добре след къносване- блестяща, плътна и по-твърда.Определено съм много доволна, а и задобрях с нанасянето  Grinning
Когато мога ще сложа снимка, сега се е прецакал прикачи.ком, къде мога да сложа снимка и постна тук?

И да питам за един натурален шампоан, обаче конски, моята фризьорка ми го препоръча, бил без химически добавки и тя била много доволна.Дермо...нещо си беше.Отзиви?

# 639
Екатерина, има много сайтове, моите ги пускам основно от Фейсбук, по-рядко от Гугъл+, много досаден сайт е.

# 640
  • Sofia, Bulgaria
Аз ползвам photobucket.com за снимки.
Конският шампоан се казва Дермокан, в темата за растеж на косата имаше доволни от него.  Peace

# 641
  • София
3 пъти за месец къносване не е ли... доста?
Иначе аз ползвам www.freeimage.info в момента за снимки или снимка бг, на прикачи не знам какво му стана от седмица някъде насам...

# 642
Момичета, искам да ви попитам за брингаража - косата ми е боядисана - ако го ползвам после ще ме хваща ли амонячната/безамонячната боя? Взех билката с цел подхранване на косата и против косопад.

# 643
  • Пловдив
Вчера пробвах амла като маска за лице. Очарована съм от ефекта - кожата е мекичка и подхранена. Единствено миризмата е потресаваща, едвам издърах 4-5 минути, но си заслужава и пак ще пробвам.

# 644
  • Sofia, Bulgaria
lilis не мисля, че има проблем да ползваш бирнгараж, даже и др. индийски билки. Маската с брингараж се слага в корените и няма как да попречи на оцветяването с боя. Само ако си със светла коса имай предвид, че при по-честа употреба може да потъмни леко косата.  Peace

Есенция лимонова каква е целта на маската с амла за лице? Има ли противобръчков ефект при първи мимически бръчки?
За миризмата напълно те разбира Sick аз за коса като я ползвах, чак ми се гадеше на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт