Варненски благотворителни деяния

• 20 815
  • 478
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Тъйййй,предния път за посещението на Полиграфията се изложих,ноооо този път ще ви хвана на место! WinkВ 18.00ч.се паркирам пред входа и чакам някой да се появи,за да влезем заедно вътре.
А като казах на мъжо за обувките му,той каза,че и дрехи ще отдели.

За другите домове финансово ще се включа при касиерката! Peace

# 211
Star, тъй като ще сте без фотограф, т.е. без моя милост, смятам да те назнача по часово да изпълняваш тази роля. Не може без снимков материал. Ще ти предоставя апаратурата за 11-ти и ще чакам да се отчетете.

# 212
Споко, и аз съм с оптически мерник  Mr. Green

# 213
Star, тъй като ще сте без фотограф, т.е. без моя милост, смятам да те назнача по часово да изпълняваш тази роля. Не може без снимков материал. Ще ти предоставя апаратурата за 11-ти и ще чакам да се отчетете.

Не че ще ми липсваш особено, ама....няма ли да се включиш на 11-ти? Мога и  теб да почерпя с бисквитена торта...защо пак Старчето да се облажи?

# 214

Не че ще ми липсваш особено, ама....няма ли да се включиш на 11-ти? Мога и  теб да почерпя с бисквитена торта...защо пак Старчето да се облажи?

Прави ми впечатление, че говориш само за ДИЕТИ и ТОРТИ.

# 215

Аууу, каква чест  Flutter. Ще гледам да се представя достойно!

# 216
Аз ще купя плодовете и ще ги донеса на срещата. Само кажете какви ябълки и откъде. Тези в Пикадили стават ли? 11 е работен ден, но ако мога ще дойда и до дома.

# 217
  • Варна
Да бе, Пикадили, ще им пълниш гушите.. Има борса за такива цели. Сакън! Ще се разберем на живо. Ще ходи в Пикадили за ябълка.. възмутително!!

# 218
 Blush Честно казано не се сетих за тези борси - там май се намират и от онези вкусни ябълки, дето не са "пластмасови" като супермаркетските.

# 219
  • Варна
Ще помоля да ми се пише на ЛС, с кого да се срещна и да го обезщетя за покупките санитарни. Щот сега отивам и заминавам, обаче довечера ще взема да се организирам. Срамота, признайте си!!  Embarassed

# 220
Що станА бре бай Танасе? За четвъртък нещо чува ли се?
Аз така и така манги не съм дала още, ще взема да накупя някакви образователни книжки и игри.
Друго да заръчате?
Питам пак - ДВД има ли? Ако има, да запиша детски филми, да им принеса.
Някой ме обвиняват дето се отървам от пиратското си съдържание по домовете за сираци. Ами акции вървят тия дни, гледам аз да се изчистя, пък тия деца там са малолетни, не могат ги барна пазителите на реда  Laughing
Давайте да се организирВаме, стига само пиянствахте.

Моля някои дами, ако ще се разпиват до зори по женските сбирки в сряда, да кажат овреме, да не се надяваме да ги чакаме  Twisted Evil

# 221
Мдаааа....добре ще е и аз да съм уведомленна, защото стоката е у мен....Остава ли  в сила 9.00 -паркинга на Мамбо- ХЕИ?

# 222
Аз това с Мамбо не го разбрах  Rolling Eyes Изхода за Добрич не е ли магистралата?  newsm78
Т.е. със сигурност е там, ама няма ли да се разпилеем от Мамбо до магистралата?
Дайте примерно на паркинга на новото Пикадили ... или на Технополис ... нещо такова, а?

# 223
  • Варна
Паркинга на Метро е по-голам. Кой щеше да идва?

Вероятно е от ретро-то да дода направо на паркинга, където и да е той.
Ще си взема торбата с гащи и едни пари имам да връщам, ако се забравя обаче, сигур съм объркал автобусите и пътувам до Египет. Ща ма прощавати.  Mr. Green

# 224
Ехоооо, казвайте последно къде е срещата !? Може и да се преброим  Mr. Green, да знаем кой да чакаме ! Аз съм там 99.9% ! В 9 часа !

Общи условия

Активация на акаунт