Варненски благотворителни деяния

• 20 814
  • 478
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Довечера ще имам списък от склада за перилен препарат кое колко ще струва и има ли смисъл да се закупува от метро.
Почерпката за децата, мисля ще бъде прекрасно, ако е плодова. Нали изпитвали дефицит?
Гащи и чорапи нямам възможност да потърся днес, ако някоъ минава край Градската болница да потърси тоз магазин, за който се говореше по-горе и да попита какви пари струва удоволствието.
Личното ми здраве е леко влошено и кротувам, макар да се надявам, че довечера ще съм в кондиция за вечеринка.

# 196
Мъжа ми каза ,че под зеленчукова борса в Трошево има борси за перилни препарати и консумативи ,както и хранителни борси къдетобило по-евтино от Метро,зощото там има продукти на фирми ,които не продават в Метро.Трябва да проверим.

# 197
  • Варна
Диана, точно за там става въпрос, за тамошен склад.

Апропо, говорих с приятелка, която може да поръча гащета и потничета, ще струва околко 70 лв по груби сметки. Смятам да поръчам, още повече имам обещания за увеличение на капитала в касата, затуй се надявам да ни стигнат средствата за всичко.

# 198
  • Варна
Така. ЕТ "ОРИОН - Стоян Марков" (склад на едро из зеленчуковта борса или там някъде) предлага:

Аче стандарт              10бр.     1,22лв    12,20лв
дет. паста зъб Сиси    30бр.     0,50лв    15,00лв
шампоан Па-па           30 бр     0,50лв    15,00лв
шампоан Тео бебе      30 бр.    0,92лв
сапун Бебе                  30бр.      0,27лв      8,10лв
сапун Тео бебе            30бр.     0,33лв
Бонукс 9 кг                     2бр.   16,97лв    33,94лв
бонукс 6кг                      2бр    11,65лв
веро Медикс                 10бр.     0,52лв      5,20лв
веро Бинго                   10бр.     0,58лв
т. х-я чувал                     1бр.    7,00лв       7,00лв
т. х-я гигант                   1бр.     6,92лв       6,92лв
салфетки                       30бр.    0,37лв     11,10лв
салф. чанта 200бр      10бр.    1,00лв     10,00лв

Удебелените продукти са на-евтини и струват 106,36лв. На място ще се видят салфетките какъв вид са точно, щото има от 30-37 и 48стотинки, гъз-папирът също не го зная, тоз гигант колко е  гигантски и другата товалетна дали не е по-хубава. Но разликите са малки, който купува ще реши в склада.
Предлагам да се вземат и четки за зъби, детски. Не съм питала в тоз склад имат ли такива работи, но е твърде вероятно. Може и от Метро въсщност. Но четката за зъб трябва да се подменя на 2-3 месеца, тия деца дали въобще редовно мият зъб не зная. Тряба се възпитават в хигиена съм устната кухина... Отнесох се..  Crazy 

От снощната кръчма останаха 3лв, от мамите набрах 35лв . В касата се нахождат 85лв.

# 199
Утре в 14ч. с Ив-Надин ще отидем до тази борса да купим нещата от списъка,ако има желаещи да заповядат!

# 200
Брех, какво стана, моя емайл що не ме уведомява, че се пише тука активно. Добре, че погледнах  ooooh!
Аз днес сутринта сдадох 4 чувала детски дрешки на едни роми  Rolling Eyes Пфу, друг път ще проверявам, няма се доверявам на поща.
За даване също нямам, всичко детско сдавам всеки сезон. Суха парА само ще дам. Какво друго ... ДЕТСКИ ФИЛМИ??? Имат ли ДВД?
Книжки, някоя друга игра за по-големи, все нещичко ще заделя.
Ще видя утре как ще потръгне деня, ако мога ще отида за препарати и аз. Ако не, ще дам парата на Небесната.

Алме, какво стана, ще ходиш ли при момчетията? На моя мъж освен вратовръзки му се откъснаха и 4 костюма от гардероба. Кой не му ставал вече, кой били му лъщяли ръкавите според него. Та да ми речеш кога да ги занесем. Не че не мога сама де, ама да сме си дружина  Mr. Green

# 201
  • Варна
Ех, бельото за дечурлигите е много сладко - шаренки комплекти гаща с потник! Ама не ми стават, ще взема ги подаря някому...

Дива(к), Неделя 18 00ч. Не помня кой кога имаше възможност за Неделя, да гостуваме на младежите от Полиграфическия дом. То сигур ще вечерят към 18-19, но като ги гледам по заинтересованост, не зная дали ще имаме много работа там, в симсъл ще занесем хапаратурата, ще се здрависаме, лаф 10 минути и хади обратно. Ау, там имаше няколко малки момченца на по 10г. На тях ще тряба внимание, иска обич.

Възлюбеният ми рожденник е взел парички от Стела и Малена, вече мога спокойно да му купя подарък за юбилея.  Mr. Green  Имам 136лв в касата, ще ги залостя здраво.

Ох, пишете, че си забравям мисълта.  ooooh!

# 202
Колко съм изпусналааа! Моя приятел- компютура беше на ремонт, че нещо се прецака и чак сега виждам, че има нова инициатива.. smile3501.Бравос! За момента мога да се включа с финанси, ще се отчета на Краставицата. Ще дойда и до Овчарово на 11 май...Имам приятел с фирма, която изработва тенти..Ще го попитам дали не иска да помогне, след като видим от какво точно имат нужда в дома Wink

# 203
Днес с Ив -Надин и сина и ,обиколихме борсите и закупихме всичко от списъка! Общата сметка е 110лв.За почерпка ще купим една кутия дъвки-100бр.Ив-Надин ще донесе две бисквитени торти, а преди да тръгнем трябва да купим банани и ябълки.Сега ще звъня на директорката в дома да се разберем на 11май към колко ще е удобно да отидем.

# 204
Говорих с директорката на дома в Овчарово,жената ни е много благодарна, и праща много поздрави на всички.Ще ни чакат с нетърпение на 11май.Празника започва в 10ч.,но ще ни изчакат да пристигнем.Може би трябва да тръгнем най-късно в 9,30ч.Пътя е 30-40 мин.

# 205
Каквото и да решим, на алма трябва да кажем с час, два по-рано  Mr. Green
Сериозно ... мисля, че 9:30 е късно, докато наскачаме по коли ще стане 10 най-малко. 9 часа е по-добре сякаш, ама пък преценете да не ви е рано заради децата.

# 206
Да де,и на мен мисълта ми беше да тръгнем в 9.30, а не да се съберем тогава! За Небесна часът на срещата ще бъде в 8,00ч ,но аз разбрах ,че тя няма да идва? Мястото на срещата предлагам да е на паркинга на Мамбо до стадион Спартак, там е най близо до изхода за Добрич.

# 207
Какъвто и час да изберете , там съм. Предлагам Алма да опъне палатка от вечерта и да ни чака на паркинга, за по- сигурно  Mr. Green! Колкото по- рано тръгнем, толкова по- добре, не е добре да ги караме да ни чакат!

# 208

Възлюбеният ми рожденник е взел парички от Стела и Малена, вече мога спокойно да му купя подарък за юбилея.  Mr. Green  Имам 136лв в касата, ще ги залостя здраво.

Ох, пишете, че си забравям мисълта.  ooooh!

Вайййй ooooh!, той без почерпка дойде, тюх ! Не са хубави тия работи  Crossing Arms!

# 209
  • Варна
Мари булка, 40 годин не се празнува, как ша черпи!!  Crazy  Не разрешавм!
Алма не знае кога е единайсти май, тоз час също не го познава 8-9 сабахлян, ще види какви ще ги свърши дотогаз. Тя искала да дойде, обаче било далеч във времето, а дотам тя не вижда добре с всевиждащото си ляво, искрящов червено очо. Макар ясногледската й способност да се развива в космическа насока, трудно мож да се определи где ще отлети ефирното й тяло във въпросния день. И все пак тя би искал да присъства там, гдето ще бъдат всички нас.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт