Варненски благотворителни деяния

• 20 811
  • 478
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Перилни препарати и подобни мога да поръчам от склад на едро, само трябва да определим бройката и вида...

Даже се сещам за една позната, която може да ми поръча от склад всякакъв трикотаж и т.н... Ще говоря по тоз въпрос, че късно се сетих за тая особа.

newsm78

# 181
Относно бройката- децата са 30 ,така че 30 шампуанчета и 30сапунчета ,за марката директорката каза български -по евтини ,прах за пране Бонукс от най-големите разфасовки -2на първо време ,тоалетна хартия един чувал може би ?За бельото 30 потничета и 30 слипчета ,само трябва да се обадя за размерите.Забравих и салфетки.

# 182
Говорих с директорката за бельото-20броя потничета и гащички за възраст 3 и 4 години ,10 броя за възраст 5и 6 години.Също и 30 бр. паста за зъби ,можело да не е детска ,че е по-евтина.

# 183
Момичета, не може ли да отидем по-рано, а на спортния празник- пак? Алмич, колко пари ще трябват още, освен събраните?

# 184
Санитарните материали мога  аз да отида и да ги закупя от Метро- Краставице: ако решите, пиши ми на лични, за да го свърша.Имам свободно време  сега, имам и транспорт.

# 185
  • Варна
Кога по-рано има предвид госпожа Мюриель? Принципно мога по-рано, дайте идея за ден.
Госпожата с бельо я нямаше днес, но довечера сигур ще я намеря и ще говоря за бельото, а другият вариант е магазинчето, за което Здравич говори, зад Градска. Вероятно утре ще мога да го проверя.
Ще пиша ЛС на Ив-надин, същевременно ще пусна запитване за цени на едро за пасти, шпоани, салфетка и перилен прах.

Детски книжки да имате в излишък?  Flutter

# 186
Забравих да добавя към списъка -10 белени Аче, 10бр. веро.Мисля,че имаме 120лв. трябва да сметнем колко ще излязат нещата от списъка.

# 187
Благодарности на Eve -Nadine,която ще добави още 50 лв.за каузата. Аз също ще дам още парички. В петък в 18ч с нея ще отидем до Метро да купим всички санитарни м-ли,ако още някой има желание да заповяда.Смятам,че там ще бъде най-евтино.

# 188
 Пари ще дам и аз, утре, на вечерната среща.

# 189
Новината, че сте се свързали с дома е чудесна! Освен пари, нищо подходящо за даване нямам. Виждам организирали сте се за закупуването на туй онуй , така че в тази част ще се скатая.
Ще се отчета на Небесна , знам тя е касиера  Mr. Green.
Бройте ме и за пътуването до дома в който ден решите, някой трябва да ме извози само. Аз отслабнах, не заемам много място. Ив Надин ще потвърди  bowuu.

# 190
Сега поглеждам темата. Искам да се включа. Само не разбрах каква е схемата. Събират ли се пари за тази тента???На кого трябва да ги дам?За всички тези консумативи и бельо пари ли се събират или всеки ще купува. Уж четох, ама се обърках. Тъй като съм на работа в четвъртък, няма да мога да присъствам. Затова някой да ми каже какво смятате да се прави.

# 191
  • Варна
Пари събираме за всичко. В смисъл решаваме като ги съберем как да ги похарчим точно. Имам в момента 118лв, с които да закупим каквото е необходимо, от списаното от Диана по-нагоре.
За тентата ме интересуваха размерите, щот може да има възможност да се закупи старо рекламно платно, от много здрава материя, стига размерът да свърши работа. От тия по билбордовете дето рюкламират разни джаджи. Ако важи офертата, разбира се.

Какво има в четвъртък? Освен, че Ивана ще пей?

# 192

Какво има в четвъртък? Освен, че Ивана ще пей?

Не знам нищо за Ивана, но явно и тя като мен - ще работи.

# 193
# 194
Да обощим: с Ив-Надин ще купим:прах за пране,белина ,веро ,детски сапуни и шампуани ,тоалетна хартия ,салфетки,паста за зъби .Нещо за почерпка на децата.
Небесна ще купи 30бр.потничета и гащички.
За тентата ще преценим на като отидем на място,можем ли да помогнем с направата или ще съберем пари за закупуването и от фабриката с която се е свързала директорката на дома /250-300лв./
Всеки ,който иска да помогне с пари да ги даде на Небесна Краставица-тя е касиера но компанията !
Най вероятно ще зенесем нещата на 11май,децата ни поканиха на спортен празник!

Общи условия

Активация на акаунт