Варненски благотворителни деяния

• 20 830
  • 478
  •   1
Отговори
# 225
Предложих паркинга на Мамбо,защото по прекия и не натоварен път за Добрич е през пътя за Каменар,но може и по магистралата,както кажете!Срещата остава 9часа,че да успеем най-късно до 9,30 да тръгнем,къжете само къде!Сега ще се обадя на директорката да и кажа,че до 10,30 ще сме там.

# 226
ПРостете, внесох смут само. Аз тоя път през Каменар не го знам  Embarassed
ОК, айде четвъртък 10 Май, паркинга на МАМБО в 9:00 часа
Пък вие водите  Grinning
Аз ще взема фотото, та Малена да е спокойна, а и аз да съм спокойна, че ще съм от другата страна на обектива тоя път  Mr. Green

# 227
Купих 3 комплекта, всеки с по няколко игри вътре. Едната даже има 10 вътре. 5бр. различни книжки за Франклин и едни други, които хем са образователни на различни теми /празници, животни, часовник .../, хем има вътре стихчета, за лепене, за оцветяване.
Не е кой знае какво, ама като не знам на коя възраст колко деца са ...  Rolling Eyes Едно е дете на 3, съвсем друго на 6-7. Другият път като сме наясно ще е по-лесно.

# 228
Момичета, ще чакам с нетърпение да разказвате, защото няма на кого да оставя Климчо и няма да дойда Sad

# 229
А колко човека ще сме? Да не дойдем 5 човека с  5 коли? Аз съм със Стар  и имам още 3 места в колата си.

# 230
Аз ще съм без кола,сама съм ,може ли да пътувам при вас?

# 231
Аз ще съм без кола,сама съм ,може ли да пътувам при вас?

Разбира се, ставаме 3. Има още места

# 232
И аз ще бъда с кола, че вече съм напълнила багажника. Пък на мясно ще видим кой с какво, при кого  Wink

# 233
Какво стана, ходихте ли? Някой ще разкаже ли, моля.

# 234
Преди малко се чух със Стар-чето, пълна беше с впечатления и емоции. Каза че и снимки има много. Все още бяха из Добричките полета, така че по-късно ще ги очакваме.

# 235
Мерсаж, Ета, ще чакам, значи Grinning

# 236
Какво стана, ходихте ли? Някой ще разкаже ли, моля.
Ох, моля, сега се врАщам.
Да сваля снимките и ще пиша

# 237
http://bgtwins.com/Ovcharovo/
Айде на снимките. Чакайте още от eve-nadine. ДОбре, че и тя щрака, че на мен по едно време малкия Румен ми омаза обектива. Но пък полата и е идеална за почистване. Ще замоля като отслабне сега, и стане голяма, да не я хвърля, да ми резне само едно парченце да зачиствам  Praynig

# 238
Та ...
Благодарение на това, че някои хора `знаеха` пътя, след като се изгубихме няколко пъти, все пак се добрахме с 1/2 час закъснение  Mr. Green Присъствахме на спортия празник, вижда се на снимките. Аз лично съм изумена колко са добри и възпитани децата. Възпитателките и директорката са страхотни, личи си че дават всичко от себе си. След празника си похортувахме повечко с директорката, та изтървахме момента да си пообщуваме още с децата, бяха си легнали  Embarassed
Тези хора от нищо нещо правят, месечният им бюджет е 1200лв. Това включва абсолютно всичко - ток, храна, дрехи, каквото се сетите. Така че имат  нужда пак от каквото се сетите  Grinning
Обещахме да отидем за 1 Юни.
Отделно ми хрумна, ако можем да им организираме едно посещение във Варна лятото. Примерно разходка в Зоо-то, може детския кът или Делфинариума. Това е малко по-сложно, има разни изисквания за такова транспортиране на децата, ще трябва да го коментираме с директорката.

За сега поехме ангажимент за:
-един голям чадър, нещо към 2м. което да се сложи на пясъчника лятото
-детски филмчета, тия дни са се сдобили с ДВД, плейва DivX
-фото ленти ... някой да има? Ако не, ще купим
-CD плейър. Нямат на какво да слушат музика от CDта. Само касетофон имат
-методични материали ... блокчета, моливчета, пластилин, книжки за оцветяване и т.н.

# 239
Няма да вляза в некоректния тон на Дива, надявам се че се дължи на навъртяните 87860 км. до Овчарово и обратно, тъй като на се довери на  някои хора, които знаеха пътя. Както разбрахте- това е един  наистина "дом" за тези малки дечица. Всичко там е направено с много лбов и желание. Персонала е  много мил  и любвеобилен с децата и това, естествено се вижда в поведението на малките.
В уверение на това, прилагам линк със снимки
http://community.webshots.com/album/550271009qLEpxY

Общи условия

Активация на акаунт